|
~Zbyszek_W
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2011-07-22 14:29
Temat: (1 post)
Auris - Firma budowlana godna poleceniaWitam, jakiś czas temu podjąłem się z żoną tematu budowy domu, decyzja może i łatwa ale sam plan wykonania i budowy nie najszybszy i najłatwiejszy. Lecz na nasze szczęście trafiliśmy na solidną i terminową ekipę, godną polecenia dalej. Jest to firma budowlana z warszawy - Auris - więcej znajdziecie na ich stronei internetowej - www.auris.pl - w razie jakichkolwiek pytań służe pomocą. Ale jeśli chcecie mądrze zainwestować i mieć w terminie postawiony piękny dom, to warto zainteresować się ich ofertą. |

Witam,
jakiś czas temu podjąłem się z żoną tematu budowy domu, decyzja może i łatwa ale sam plan wykonania i budowy nie najszybszy i najłatwiejszy. Lecz na nasze szczęście trafiliśmy na solidną i terminową ekipę, godną polecenia dalej.
Jest to firma budowlana z warszawy - Auris - więcej znajdziecie na ich stronei internetowej - www.auris.pl - w razie jakichkolwiek pytań służe pomocą.
Ale jeśli chcecie mądrze zainwestować i mieć w terminie postawiony piękny dom, to warto zainteresować się ich ofertą.
Witaj Zbyszku, pozostaje mi się z Tobą tylko zgodzić. Ja rozpocząłem współpracę w zakresie budowy domu z firmą Auris ok. 2 miesięcy temu i również jestem pozytywnie zaskoczony. Co prawda do końca budowy jeszcze trochę czasu pozostało, jednak od samego początku uderzyło mnie z żoną ich ogromne zaangażowanie i dbanie o każdy detal. Nasi znajomi widząc tak duże postępy i nasze zadowolenie już pytają o tą firmę. Sądzę, że to jedna z niewielu takich firm na rynku, dla której jakość i zadowolenie klienta - są bardzo ważne - i słusznie, dlatego również z pełną odpowiedzialnością - polecam! Przypominam, że firma znajduje się w Warszawie przy ul. Przepiórki 51, adres strony: auris.pl.