Kategorie: Społeczności / Towarzyskie
Forum: Usługi. Usługi dla firm, usługi dla domu. Usługi godne polecenia (30 postów)
założyciel: uslugi_uslugi | moderator: uslugi_uslugi  | data utworzenia: 2009-01-23 16:41

Temat: Auris - Firma budowlana godna polecenia (1 post)
autor: ~Zbyszek_W
~Zbyszek_W
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2011-07-22 14:29 Temat: (1 post)

Auris - Firma budowlana godna polecenia

Witam,

jakiś czas temu podjąłem się z żoną tematu budowy domu, decyzja może i łatwa ale sam plan wykonania i budowy nie najszybszy i najłatwiejszy. Lecz na nasze szczęście trafiliśmy na solidną i terminową ekipę, godną polecenia dalej.

Jest to firma budowlana z warszawy - Auris - więcej znajdziecie na ich stronei internetowej - www.auris.pl - w razie jakichkolwiek pytań służe pomocą.

Ale jeśli chcecie mądrze zainwestować i mieć w terminie postawiony piękny dom, to warto zainteresować się ich ofertą.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Zbyszek_W, 2011-07-22 14:29
    Auris - Firma budowlana godna polecenia

Witam,

jakiś czas temu podjąłem się z żoną tematu budowy domu, decyzja może i łatwa ale sam plan wykonania i budowy nie najszybszy i najłatwiejszy. Lecz na nasze szczęście trafiliśmy na solidną i terminową ekipę, godną polecenia dalej.

Jest to firma budowlana z warszawy - Auris - więcej znajdziecie na ich stronei internetowej - www.auris.pl - w razie jakichkolwiek pytań służe pomocą.

Ale jeśli chcecie mądrze zainwestować i mieć w terminie postawiony piękny dom, to warto zainteresować się ich ofertą.

zgłoś do moderacji
    • ~MaciejL, 2012-01-29 14:28
      Odp.: Auris - Firma budowlana godna polecenia

Witaj Zbyszku, pozostaje mi się z Tobą tylko zgodzić. Ja rozpocząłem współpracę w zakresie budowy domu z firmą Auris ok. 2 miesięcy temu i również jestem pozytywnie zaskoczony. Co prawda do końca budowy jeszcze trochę czasu pozostało, jednak od samego początku uderzyło mnie z żoną ich ogromne zaangażowanie i dbanie o każdy detal. Nasi znajomi widząc tak duże postępy i nasze zadowolenie już pytają o tą firmę. Sądzę, że to jedna z niewielu takich firm na rynku, dla której jakość i zadowolenie klienta - są bardzo ważne - i słusznie, dlatego również z pełną odpowiedzialnością - polecam! Przypominam, że firma znajduje się w Warszawie przy ul. Przepiórki 51, adres strony: auris.pl.

zgłoś do moderacji