|
2011-10-22 03:35
Temat: (79 postów)
Starsze kobiety ... Luzna kulturalna rozmowaPociaga mnie kobieta starsza ode mnie (dokladnie 12) pociaga mnie w kazdym aspekcie, niezla figura, dlugie czrne wlosy, ladne zeby, szerokie pelne usta ;) , niezbyt wysoka ... Ale do rzeczy w jaki sposob wyczuc grunt ? Wydaje mi sie , ze tez ma ochote kiedy jestesmy blisko i rozmawiamy jakby niepostrzezenie mnie dotyka najczesciej moich dloni, przygladalem sie jej jak rozmawia z innymi tego nie robi. Mam wrazenie, ze od czasu kiedy zaczalem sie nia interesowac jakby bardzie dba o Siebie (nie zeby byla zaniedbana ale jakby bardziej sie przykladala do tego) . Myslicie, ze chlopak 12 lat mlodszy moze ja krecic ? Jak sie za nia zabrac ? Moze jakies rady odtych co przezyli cos podobnego |

Pociaga mnie kobieta starsza ode mnie (dokladnie 12) pociaga mnie w kazdym aspekcie, niezla figura, dlugie czrne wlosy, ladne zeby, szerokie pelne usta ;) , niezbyt wysoka ... Ale do rzeczy w jaki sposob wyczuc grunt ? Wydaje mi sie , ze tez ma ochote kiedy jestesmy blisko i rozmawiamy jakby niepostrzezenie mnie dotyka najczesciej moich dloni, przygladalem sie jej jak rozmawia z innymi tego nie robi. Mam wrazenie, ze od czasu kiedy zaczalem sie nia interesowac jakby bardzie dba o Siebie (nie zeby byla zaniedbana ale jakby bardziej sie przykladala do tego) . Myslicie, ze chlopak 12 lat mlodszy moze ja krecic ? Jak sie za nia zabrac ? Moze jakies rady odtych co przezyli cos podobnego
odpowiedz
Mnie się wydaje, że wiek nie ma tutaj dużego znaczenia, niby te 12 lat to sporo, ale musisz ją traktowac, jak każdą atrakcyjną kobiete, którą chcesz poderwać :). Czyli klasyka damsko-męskiego savoir-vivru ;)
odpowiedz
Miasto, które zapoczątkuje zmiany w Twoim życiu? Twierdzisz, że to nie realne? Uważasz, że to kolejny Matrix ? Sprawdź nas www.sexycity.pl/polecam/35
odpowiedz
Luzna rozmawa, a jak by jej brak...Jeżeli interesuje Cię tez opinia i rada kobiety to powiem tak. Kobiety w okolicach 40-stki są często zachwycone adorowaniem młodszego meżczyzny, a jak robi to z gustem i ze smakiem to tak zaczyna się romans. Tylko czy warto??? są też i minusy...
odpowiedz
Młodziutkie dziewczęta też adorowaniem dorosłych panów po 40 są zachwycone. I też romanse bywają. Różnie się zdarza. W życiu warto doznać czasem... potem wszyscy przyjemne wspomnienia mają:)))
odpowiedz
Albo wręcz odwrotnie. brak tolerancji powoduje w społeczeństwie domysły meżczyzna uznawany jest za bogatego skoro młoda kobieta z nim??? fakt to buduje meskie Ego,
odpowiedz
Ale podrywacz. :)))
odpowiedz
wzieło GO mozna domniemywać, że chłopak nie ma jeszcze 30 lat. Czesto mylą takie kobiety z matkami??
odpowiedz
Oj nie, ten ma już ponad czterdziestkę.
odpowiedz
Przepraszam, kto?
odpowiedz
No podrywacz...taki co to młode ''mięso'' mu smakuje, a zęby już nie te :))
odpowiedz
A co zaraz zęby nie te... Do kobitek wystarczy:)))
odpowiedz
To Ty tak sądzisz, ale kobitki patrzą na to jakie masz zęby :)
odpowiedz
Zęby... co ja koń jestem czy co:)))))))
Z drugiej strony, jak się mówi, stary koń brozdy nie zepsuje.
odpowiedz
O to, to...doswiadczony stary konisko jeszcze sie moze przydać :)))
odpowiedz
No, a Ty zaraz zęby... kobitka jak nie durna, wie na co spoglądać trzeba:))))))))
odpowiedz
No to wciagnij brzuszysko, laskę do kata i chajda na kobitki :)
odpowiedz
Hajda potem, teraz pracować muszę:((( a nie chcę...
odpowiedz
Niewolnik pracy :)
odpowiedz
No już wolny jestem.
odpowiedz
To to hajda na spacer...
odpowiedz