Istnieje już forum o podobnej tematyce:
http://forum.wp.pl/fid,1660,forum.html
Założyła je Ines.
Witam Was serdecznie:)
Zapraszam na portal www.stacjakultura.pl - jeżeli macie ochotę pisać, udzielać się aktywnie w dziale filmowym albo po prostu czytać, oceniać, wygrywać nagrody, zapoznajcie się z portalem:)
Ja polecam serial Wyposazony http://www.hbo.pl/SeriesDetail.aspx?SeriesId=152&menu=1 leci teraz na HBO bardzo fajna komedia na jesienne wieczorki :)
hung jest rzeczywiscie rewelacyjny, przynamniej ja bardzo lubię...
chociaż zastanawiam się czy odbiór byłby taki sam, gdyby bohaterką serialu była kobieta...
Witajcie przyjaciele ! (chyba mogę tak o was pisać) wlazłem na nowe forum, patrzę a tu znajome - no chciałoby się napisac twarze :)
Filmy polecane:
Kiedyś poszedłem na "Afonię i Pszczoły" Kolskiego. Lubię Kolskiego, ale po "Jasminum" lekkomyślnie zaszufladkowałem go pod lirycznymi historiami. "Afonia" jest ciężka. Uderza w same bebechy. Stawia podsatwowe pytania o sens życia, o miłość, o poświęcenie, mówi o zdradzie, zawodzie, śmierci, ale i o tym że jest w końcu światło i radosć. Wiem że banał. Ale jak to pokazane ! Z tym że wyszedłem wstrząśnięty i zgnębiony a w każdym razie mocno poruszony. Uwaga, jest kilka scen bardzo drastycznych
Z filmów na lato polecałbym "Dobry Rok" (nie znam reżysera) z Russselem Crowe - makler giełowy z londyńskiego city dostaje spadek po wuju który mieszkał na południu Francji... resztę możecie sobie dopowiedzieć sami: pejzaże, światło, przemiana wewnętrzna, kobiety wino i śpiew :)) Bardzo odprężające (na dvd)
Widzę, że obie czuwamy, ale nie będę się powtarzać z adresem...
No...moje drogie zaimponowalyscie mi! Ja ze swej strony tez zapraszam na wspomniane forum, mozna / dzieki osobom, ktore sie tam wpisuja/ dowiedziec sie ciekawostek z pierwszej reki- od widzow...:)
Nie mogło być inaczej, Iwonko! A swoją drogą zastanawiam się, dlaczego WP założyło takie forum. Czyżby nie znali wszystkich forów prywatnych? A może chcą zrobić konkurencję dla Twojego?
Sadze, ze nie znaja wszystkich forow. Co raz czesciej mam wrazenie, ze pierwszy"przesiew postow robi maszyna, dopiero jak sa reklamacje wkracza czlowiek...:)
Ta sugestia jest bardzo prawdopodobna. Szkoda, że nie wyjaśnia naszych problemów z postami, ale to już temat na inne forum...
Widzialam poczte guest - alez ktos jest nie przyjemny! Mam wrazenie, ze to moze byc ta sama osoba, ale to tez na inne forum. P
Ja tylko obiecuję, że gdyby podobne wyrazy "miłości" trafiały na moją pocztę, to oczywiście nie omieszkam zamieścić;)
...:) :) .To sie juz prawie nadaje na forum "cienka granica", nie sadzisz?
Koniecznie mi musisz takie założyć ;P
Myślę, że niebawem trafiłoby na I miejsce ;P
Ja myślę, że zwyczajnie nie znają.
Zadziwiło mnie, że np. promują na stronie startowej forum forum prywatne dotyczące gry w skojarzenia zamiast np. wstawić tam moje (b. popularne!) forum dotyczące kalamburów.