tylko przedstawiacie stanowisko jednej strony....a zastanawialiście się, co czuje ktoś, kto ma świadomość,
a nie odwzajemnia uczucia?
odpowiedz
http://seksbaza.com tylko tam nagranie oddania spermy, zobaczcie sami :-)
odpowiedz
Seks musi być urozmaicony. A jeśli ma taki być to musicie dobrać jakieś zabawki do tego. Na
dyskrecja.pl macie ogromny wybór różnych rzeczy które go uatrakcyjnią.
odpowiedz
,
2009-11-16 17:20 Wypalony?....czyli co ,obojętny , zmęczony życiem ?Czuje pustkę i widzi bezsens w nowej miłości?Nie wierzy ,że może się udać ?Ogarnął go marazm i brak mu otwartości na uczucie?Myślę ,że jeżeli to uczucie jest prawdziwe, to po pewnym czasie spowoduje otwarcie się u tej drugiej osoby na nie .
A Ty jak myślisz,co czuje?
odpowiedz
Gdybyś w ostatnim zdaniu napisała...co czuję...to byłoby ,że Ty...a tak bez osobowo....nie wiem....ale wracając do tematu dyskusji,to ....po prostu ...jak się nie zaiskrzy u obojga od razu , to potem może być tylko uleganie jednej strony ,albo jak jest aż tak szlachetna...poświęcenie...to nie jest coś (uczucie) co można wywołać...no oprócz gniewu i furii....lepiej od razu przyjąć towarzyskie relacje ,by uniknąć nieporozumień...
odpowiedz
,
2009-11-17 19:43 Fakt, najlepiej jest gdy zaiskrzy od razu ale czasami warto zaczekać troszeczkę na obudzenie się drugiej strony( znam taki szczęśliwy przypadek) ale też nie można czekać w nieskończoność bo to tylko może doprowadzić tak jak mówisz do gniewu i furii.
odpowiedz
sorki....ale inaczej mnie zrozumiałaś...pisząc o gniewie i furii..chciałem powiedzieć ,że takie uczucia są do wywołania ,czy doprowadzenia...w przeciwieństwie do "obudzenia się drugiej strony" ....
...nie wierzę w możliwość takiego przypadku....bynajmniej nie ze mną w tle...nic nie jest takie samo ,dwa razy...przeważnie w pamięci i psychice utrwala się ten pierwszy raz ....a potem ,to tylko naśladownictwo...mniej lub bardziej udolne...
odpowiedz
,
2009-11-17 20:38 acha ,dzięki za wyjaśnienie.
odpowiedz
Czego ma świadomość,tego ,że go ktoś kocha,a on nic nie moze na to poradzić??
odpowiedz
tego...że nie może kochać...
odpowiedz
bo już jest zajęty?
odpowiedz
e tam ,nie słyszałam o takim przypadku.
odpowiedz
he,he,a jednak....za wiele by tłumaczyć ...a nie jestem pewien, czy mogę to zrobić Tobie...może zaszkodzić...
odpowiedz
Mam czas ,chętnie posłucham .Nie zaszkodzi ,a może przy okazji czegoś się nauczę o wypalaniu mężczyzny;-).
odpowiedz

dobrze by było ,gdyby kontakt stał się partnerski....czyli, zrób sobie profilek i zaloguj się...pozdrawiam..
odpowiedz
i co to zmieni?Ty również możesz ze mną rozmawiać jako niezalogowany i wtedy będzie po partnersku równouprawnienie;-)buźka w policzek;-)
odpowiedz
nigdy nie jest szkoda słów.może wypalenie jest zbyt osobiste i nie chcesz na ten temat pisać?
odpowiedz
widzę ,że mimo wszystko nie rozumiesz....jestem otwarty i się nie ukrywam ...więc w dobrym tonie jest ,by
ewentualny rozmówca uczynił podobnie...bo jeszcze.... rozmowa z "wyobrażeniem" nie jest mi potrzebna...
odpowiedz
a gdy sie zaloguję to będzie bez wyobrażenia?jakim sposobem ?
odpowiedz