Kategorie: Społeczności / Towarzyskie
Forum: miłosc bez wzajemnosci...:( (238 postów)
założyciel: dark _angelll | moderator: dark _angelll  | data utworzenia: 2009-01-20 20:39

Temat: jednym słowem milosc bez wzajemnosci... pomocy nie dam rady dłuzej tak... (114 posty)
autor: dark _angelll
Liczba wpisów:
36
*
Na forum od: 2009-01-17
  zobacz wizytówkę
2009-01-20 20:52 Temat: (114 posty)

jednym słowem milosc bez wzajemnosci... pomocy nie dam rady dłuzej tak...

tak bardzo kocham go lecz on nawet znac nie chce mnie...bo uwierzyl swojemu przyjacielowi ktory podrywal mnie...;(a ten wymyslil głupoty straszne na mnie...;(tylko dla tego ze nie chcialam z nim nic...;(ten uwierzyl mu..:(a ja bardzo cierpie z tego powodu...pokochalam go...jak nikogo wczesniej...(wystarczy jednej minuty by pokochac a calego zyc by zapomniec...)nie potrafie zapomniec za bardzo kocham...a dzis dowiedzialam sie ze na sobotniej imprezie bedziemy w tym samy miejscu w tej samej lozy...;(bo przyjaciol wspolnych mamy...i jedna z przyjaciolek naszych urodziny ma i co zrobic mam???jak zachowywac sie???przeciez serce peknie mi gdy go tylko zobacze znow...bede patrzec jak z innymi tanczy;(tego nie zniose... nie ma szans...;(przyjaciel ten co zniszczyl to...tez tam bedzie...;(ja rady nie dam...;(co robic mam??? zkad sily brac???

odpowiedz
Sortuj według: