|
2009-01-20 20:52
Temat: (114 posty)
jednym słowem milosc bez wzajemnosci... pomocy nie dam rady dłuzej tak...tak bardzo kocham go lecz on nawet znac nie chce mnie...bo uwierzyl swojemu przyjacielowi ktory podrywal mnie...;(a ten wymyslil głupoty straszne na mnie...;(tylko dla tego ze nie chcialam z nim nic...;(ten uwierzyl mu..:(a ja bardzo cierpie z tego powodu...pokochalam go...jak nikogo wczesniej...(wystarczy jednej minuty by pokochac a calego zyc by zapomniec...)nie potrafie zapomniec za bardzo kocham...a dzis dowiedzialam sie ze na sobotniej imprezie bedziemy w tym samy miejscu w tej samej lozy...;(bo przyjaciol wspolnych mamy...i jedna z przyjaciolek naszych urodziny ma i co zrobic mam???jak zachowywac sie???przeciez serce peknie mi gdy go tylko zobacze znow...bede patrzec jak z innymi tanczy;(tego nie zniose... nie ma szans...;(przyjaciel ten co zniszczyl to...tez tam bedzie...;(ja rady nie dam...;(co robic mam??? zkad sily brac??? |

,
2009-01-20 20:52 tak bardzo kocham go lecz on nawet znac nie chce mnie...bo uwierzyl swojemu przyjacielowi ktory podrywal mnie...;(a ten wymyslil głupoty straszne na mnie...;(tylko dla tego ze nie chcialam z nim nic...;(ten uwierzyl mu..:(a ja bardzo cierpie z tego powodu...pokochalam go...jak nikogo wczesniej...(wystarczy jednej minuty by pokochac a calego zyc by zapomniec...)nie potrafie zapomniec za bardzo kocham...a dzis dowiedzialam sie ze na sobotniej imprezie bedziemy w tym samy miejscu w tej samej lozy...;(bo przyjaciol wspolnych mamy...i jedna z przyjaciolek naszych urodziny ma i co zrobic mam???jak zachowywac sie???przeciez serce peknie mi gdy go tylko zobacze znow...bede patrzec jak z innymi tanczy;(tego nie zniose... nie ma szans...;(przyjaciel ten co zniszczyl to...tez tam bedzie...;(ja rady nie dam...;(co robic mam??? zkad sily brac???
odpowiedz
http://forum.wp.pl/fid,2796,tid,201815,view,temat.html,temat.html
odpowiedz
,
2011-07-26 00:58 no ale przeciez jest jeszcze http://formlinkus.com/news0042.php
odpowiedz
,
2011-04-03 17:47 Zapraszam pary, panie oraz panow na:
www.enikma.ugu.pl
znajdziesz tam zabawe bez zobowiazan. czy szukasz sponsora? zasponsorujesz? a moze poszukujesz seksu bez zobowiazan?
zwiazku? czy swietnej zabawy? forum jest dla ciebie
dyskusje na temat seksu itd
www.enikma.ugu.pl
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
Ja moja droga dark_angelll mam gorzej...
Jestem harcerką, na obozie letnim w górach poznałam świetnego kumpla. Często siedziałam u niego w namiocie i bawiłam się z jego chłopcami z drużyny. Było naprawdę świetnie. Ale nawet nie wiedziałam, że mogę się w nim zakochać...
Po obozie utrzymywaliśmy kontakt. W październiku na takiej zbiorowej imprezie harcerskiej, spotkaliśmy się. Przyszłam się przywitać i kiedy spojrzałam w te jego świetne oczy... Odpłynęłam...
Przez ten weekend starałam się spendzać z nim jak najwięcej czasu. A po...
Teraz naprawdę nie mogę się na niczym skupić, myślę tylko o nim... Cały dzień tylko czekam aż wejdzie na gg.
Mieszkam w miejscowości położonej o 15 min pociągiem, od mojej. Mam tam przyjaciółkę i jeżdże do nie z nadzieją, że g spotkam.
Ale on traktuje mnie tylko jak kumpele... On ma 17 lat, ja 15... i nie śmiejcie się, ale nie mogę bez niego żyć, A jestem zbyt nieśmiała, żeby przejąć inicjatywę...
Pomocy!!! błagam!!!
odpowiedz
Samotnych zapraszamy na forum
www.forum.samotnosc.boo.pl
odpowiedz
Wiesz mam podobny przypadek i tez mi jest z tym trudno . nawet gdy koledzy mówią o nim podrywacz lasek to mnie to nie obchodzi bo az tak go kocham ze nie patrze nawet na jego wady siedzi mi w sercu jak przybity gwóżdz do deski staram sie o tym zapomniec ale nie moge musze wszystko zrobic aby zabic tą miłosc do niego byle jak najdalej od niego
odpowiedz
Bawcie się seksem i używajcie różnego rodzaju prezerwatyw. Na dyskrecja.pl macie naprawdę ogromny wybór ich. Seks to zabawa to czemu tak się nie bawić ?
odpowiedz
Pamiętajcie o dobry nawilżeniu. Jeśli nie będzie jego to seks może nie być przyjemny a bolesny.
Stosujcie żele nawilżające, które dodatkowo wzmacniają doznania. Na dyskrecja.pl macie tego pełno.
odpowiedz
seks analny jest bardzo przyjemny, trzeba jednak pamiętać o właściwym nawilżeniu, możesz
kupić jakiś żel lub oliwkę http://dyskrecja.pl/sklep.php/k113-Zele.html
odpowiedz
wez sie w garsc. wiem ze ci nie łatwo sama cos takiego przechodziłam nie raz..
jesli mu na tobie zalezy to bedzxie z toba be wzgledu na okolicznosi jesli nie musisz sie pogodzic z porazka moze jest zbyt głupi dla ciebie..............
odpowiedz
Kochanie wystrój się najładniej jak umiesz... uśmiech na twarz i bądź pewna siebie, jakbyś to Ty była gwiazdą wieczoru.. nie martw się na zapas, może uśmiechnie się do Ciebie szczęście i będziecie mieli możliwość zatańczyć porozmawiać.. uwierz w siebie... być zmysłowa i seksowna, możesz udawać, że podrywasz innych;) może poczuje się zazdrosny.. a to dobry znak.. dasz radę, zapomnij trochę o tym jak bardzo go kochasz, skoncentruj się na zabawie i na robieniu dobrego wrażenia...dasz radę, my kobiety potrafimy dużo znieść. i koniecznie jak nadarzy się okazja pogadaj z facetem, może nie na tej imprezie ale on powinien wiedzieć co czujesz, być konsekwentna, no i pogadaj z tym niby przyjacielem twojego kochanego, bo to co robi jest okropne. Zachowuje się jak świnia i tak powinien zostać potraktowany, powiedz mu wprost co o tym myślisz.. niby przyjaciel.. ale sprawia że Ty cierpisz i może Twój ukochany też.. może chce być z Tobą, może pod wpływem tamtego boi się ukazać uczucia.. wiadomo facet... nie daj się wszystko się ułoży, jeszcze się kiedyś razem będziecie śmiać z tego.. więc do boju dziewczyno!!!
odpowiedz
Dobra rada. Walcz o swoją miłość, bo jeśli kochasz to nie licz na zapomnienie.W tym wypadku czas nie leczy ran.Powodzenia Trzymam za Ciebie kciuki.
odpowiedz