|
2009-07-22 15:25
Odp.: Miłość bez szans
Opinia była dla mnie:
użyteczna
nieużyteczna
100%
osób (1/1) uznało tę opinię za użyteczną
Powiem tak. Daj sobie, panno Ewo spokój, bo to co napisałaś jest śmieszne. Miłość to coś więcej niż kilka wspólnych cech, czy wygląd. Ludzie czasami zakochują się gdy żadnych wspólnych cech nie mają. Myślę że, żeby mówić o miłości trzeba pobyć z sobą co najmniej parę miesięcy a czasami nawet i lat, więc to co ty robisz to zwykła fascynacja obcym mężczyzną. Oczywiście jeśli wydaje Ci się interesujący, nikt nie zabroni Ci go poznać, ale na takie duże słowa jak miłość bym uważał. Pozdrawiam. |

Kocham siatkarza naszej reprezentacji. Zbyszek Bartman jest dla mnie cudowny. Po tym co o nim przeczytałam posiada wiele cech które i ja mam. Może to mało ale jest przeze mnie ubóstwiany. Przystojny, cudowny, świetnie gra i do tego ma złote serce. Ale jak mam z nim porozmawiać. on nawet nie wie że istnieje. Tak bardzo chciałabym mu wysłać sms, napisać na gg czy porozmawiać przez chwilę z nim. Wiem, że to może się wydawać zauroczeniem, ale tak nie jest. Czuję całą sobą że to miłość. Na samą myśl że mogłabym z nim być życie nabiera sensu. Proszę o pomoc... Może ktoś ma z nim kontakt? albo najlepiej jak sam on dałby do siebie numer :) ale chce powiedziec że nie jestem jakąś tam nadgorliwą fanką. Poprzez jego wygląd i uśmiech go polubiłam, a przez zachowanie pokochałam. Jest dla mnie najlepszy... pomóżcie...
odpowiedz
Pamiętajcie o dobry nawilżeniu. Jeśli nie będzie jego to seks może nie być przyjemny a bolesny.
Stosujcie żele nawilżające, które dodatkowo wzmacniają doznania. Na dyskrecja.pl macie tego pełno.
odpowiedz
Pamiętajcie o dobry nawilżeniu. Jeśli nie będzie jego to seks może nie być przyjemny a bolesny.
Stosujcie żele nawilżające, które dodatkowo wzmacniają doznania. Na dyskrecja.pl macie tego pełno.
odpowiedz
seks analny jest bardzo przyjemny, trzeba jednak pamiętać o właściwym nawilżeniu, możesz
kupić jakiś żel lub oliwkę http://dyskrecja.pl/sklep.php/k113-Zele.html
odpowiedz
myślisz ze to jest miłość bez szans ja tak samo ma i co ma zrobić
odpowiedz
,
2009-07-22 15:25 Powiem tak. Daj sobie, panno Ewo spokój, bo to co napisałaś jest śmieszne. Miłość to coś więcej niż kilka wspólnych cech, czy wygląd. Ludzie czasami zakochują się gdy żadnych wspólnych cech nie mają. Myślę że, żeby mówić o miłości trzeba pobyć z sobą co najmniej parę miesięcy a czasami nawet i lat, więc to co ty robisz to zwykła fascynacja obcym mężczyzną. Oczywiście jeśli wydaje Ci się interesujący, nikt nie zabroni Ci go poznać, ale na takie duże słowa jak miłość bym uważał. Pozdrawiam.
odpowiedz