|
~Matury 2012
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2011-10-25 16:43
Temat: (0 postów)
Prezentacja maturalna 2012Witam! Jeżeli czytasz to ogłoszenie wiedz, że trafiłeś/aś idealnie! Dziękuję wszystkim za zaufanie! MATURA 2012 = ZDANA! Sześć powodów dlaczego warto wybrać moją ofertę: 1. Zajmuję się pisaniem prezentacji maturalnych od 4 lat! 2. Dziesiątki zadowolonych osób, które zdały egzamin! 3. Prezentacje maturalne na najwyższym poziomie. 4. Dzieła literackie wybieramy wspólnie. Najważniejsze jest to by maturzysta je znał! 5. 100% zdawalności egzaminu przez maturzystów. 6. Oferuję pomoc w doborze tematu prezentacji maturalnej. Dlaczego warto wybrać moją ofertę? = Zdanie egzaminu na wysokim poziomie! Nie potrafisz napisać prezentacji maturalnej? Potrzebujesz pomocy ? Boisz się,że nie zdasz? Jeżeli tak to potrzebujesz mojej profesjonalnej pomocy! Profesjonalne pisanie prac maturalnych na zamówienie. ! Konkurencyjne ceny, szybkie terminy realizacji! W skład prezentacji wchodzi: 1.Bibliografia (Bogaty skład bibliografii – literatura przedmiotu i podmiotu) 2.Konspekt( Plan ramowy wypowiedzi) 3.Tekst do nauczenia ( Napisany prostym językiem, łatwym do nauczenia) 4. Prezentacja multimedialna( Jeżeli temat tego wymaga ) 5. Karta z cytatami ( Podnosi walory pracy ) TANIO - Cenę za solidną pracę ustalamy indywidualnie. Sprawdź: GG: 26527015 E-mail: matury2012@gmail.com Strona internetowa: https://sites.google.com/site/matury2012 Pozdrawiam serdecznie i zapraszam. |