|
2009-01-15 12:08
Temat: (24 posty)
Single na studniówceJa jestem sam, nie przewiduję, żeby mieć jakąs pannę, choć został mi jeszcze ponad rok. No, ale jestem ciekawy, czy to nie będzie wyglądało dziwnie, kiedy ktoś przyjdzie sam? Moi starsi koledzy przychodzili na studniówki z dziewczynami, których sami nie znali, byleby nie być sam. :p |

,
2009-01-15 12:08 Ja jestem sam, nie przewiduję, żeby mieć jakąs pannę, choć został mi jeszcze ponad rok.
No, ale jestem ciekawy, czy to nie będzie wyglądało dziwnie, kiedy ktoś przyjdzie sam?
Moi starsi koledzy przychodzili na studniówki z dziewczynami, których sami nie znali, byleby nie być sam. :p
PARTNER NA TWOJĄ STUDNIÓWKE !
Potowarzysze jakiejś dziewczynie, która nie ma
z kim iść na wesele / studniówke
lub inną uroczystość!!!
Mieszkam na Ślasku. Mam 23 lata. 179 cm wzrostu.
Zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt na podany adres:
twisterdance@wp.pl
lub nr gg: 15581836
chętnie odpowiem na Wasze pytania!
pozdrawiam wszystkich forumowiczów a zwłaszcza maturzystki!
Proszę tylko o poważne oferty z terenu województw:
Śląskiego i Małopolskiego!
gwarantuję zabawe na wysokim poziomie!
nie czekaj i dowiedz się więcej!
Jeżeli nie masz z kim iść na wesele, studniówke bądź inną imprezę to napisz do mnie!
Chętnie Ci pomoge-moge towarzyszyć Ci!
mieszkam w Bielsku-Białej,mam 21 lat,176 cm wzrostu, lubie tańczyć (chodziłem na kurs tańca towarzyskiego), nie nadużywam alkoholu,nie palący, kulturalny, miły , kontaktowy , obecnie studiuję. . .
Byłem już na kilku imprezach więc doświadczenie mam...;)
napisz do mnie! i dowiedz się więcej!
mój mail: twisterdance@wp.pl
oraz numer gg: 15581836
ZAPRASZAM CHĘTNE DZIEWCZYNY!
proszę TYLKO O POWAŻNE oferty z terenu województw: Śląskiego i Małopolskiego!
(najlepiej okolice: Bielska, Czechowic, Pszczyny, Żywca, Skoczowa, Oświęcimia, Kęt, Andrychowa, Wadowic, Cieszyna, Wisły, Ustronia ...)
ZABAWA GWARANTOWANA NA WYSOKIM POZIOMIE !
Jeżeli nie masz z kim iść na wesele, studniówke bądź inną imprezę to napisz do mnie!
Chętnie Ci pomoge-moge towarzyszyć Ci!
mieszkam w Bielsku-Białej,mam 21 lat,176 cm wzrostu, lubie tańczyć (chodziłem na kurs tańca towarzyskiego), nie nadużywam alkoholu,nie palący, kulturalny, miły , kontaktowy , obecnie studiuję. . .
Byłem już na kilku imprezach więc doświadczenie mam...;)
napisz do mnie! i dowiedz się więcej!
mój mail: twisterdance@wp.pl
oraz numer gg: 15581836
ZAPRASZAM CHĘTNE DZIEWCZYNY!
proszę TYLKO O POWAŻNE oferty z terenu województw: Śląskiego i Małopolskiego!
(najlepiej okolice: Bielska, Czechowic, Pszczyny, Żywca, Skoczowa, Oświęcimia, Kęt, Andrychowa, Wadowic, Cieszyna, Wisły, Ustronia ...)
ZABAWA GWARANTOWANA NA WYSOKIM POZIOMIE !
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Ja też miałem iść sam, koledzy nawet na siłe wciskali mi dziewczyny, a ja im powiedziałem, że nie pójdę z żadną bo chciałem iść sam, ale rodzice zacwaniakowali, więc się wkur.....i nie poszłem wogóle. W sumie byłaby to pierwsza impreza w moim życiu gdyby nie rodzice, ktorzy nie pozwalali mi wyjść nigdy z domu, bo zawsze kazali mi się uczyć. Teraz skonczyłem studia i szukam pracy.
poszłam z kolegą brata i tylko raz z nim zatańczyłam bo się wszyscy i wszystko przemieszało
No właśnie, chciałem iść sam na studniówkę, ale okazało się, ze będę jedynym singlem w klasie, no i... chyba będę zmuszony iść z własną siostrą! :(((( nie wiem co gorsze....
To nie przymus, nie musisz iśc w ogole.
Ale tak, to siostra zawsze morze podkablowac, co robiłes, a czego nie - rodzicom. No chyba, że jest jakaś spoko... :P
Studniówka to raczej taka impreza, gdzie nawet lepiej iśc samemu.
Partner czasem ograniczany jest przez osobę towarzyszącą - nie mówię tego złośliwie.
To taka duża impreza klasowa - nie obawiaj się iść samemu. ;)
Ja byłem sam i nie żałuję, bawiłem się lepiej niż Ci co wzięli kogoś "na siłę". Zawsze znajdą się koleżanki, z którymi będziesz się mógł bawić. A zabieranie siostry to moim zdaniem w ogóle głupota. Będziesz chciał się bawić z koleżankami, ale nie będziesz mógł jej przecież zostawić samej. A który z Twoich kolegów poprosi do tańca Twoją siostrę?
chłopie, dasz radę z kimś przyjść, w ciągu roku, zawsze kogoś poznasz ciekawego, pamiętaj, ty zapraszasz i ty decydujesz, kogo chcesz mieć za towarzyszkę, ale pamiętaj, Ona zawsze może odmówić lub mieć już zaproszenie...powodzenia
Ja w ogóle nie byłem na studniówce - dlatego właśnie, że nie miałem kogoś, kogo mógłbym wziąć ze sobą.
A ja na swojej byłam sama i nic nie straciłam, a nawet więcej - poznałam tam miłość swojego życia.
Włąsnie 0- nikt Cię nie zmusza żebyśw ogóle tam szedł, ale to impreza - jedyna taka w twoim życiu.