PARTNER NA TWOJĄ STUDNIÓWKE !
Potowarzysze jakiejś dziewczynie, która nie ma
z kim iść na wesele / studniówke
lub inną uroczystość!!!
Mieszkam na Ślasku. Mam 23 lata. 179 cm wzrostu.
Zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt na podany adres:
twisterdance@wp.pl
lub nr gg: 15581836
chętnie odpowiem na Wasze pytania!
pozdrawiam wszystkich forumowiczów a zwłaszcza maturzystki!
Proszę tylko o poważne oferty z terenu województw:
Śląskiego i Małopolskiego!
gwarantuję zabawe na wysokim poziomie!
nie czekaj i dowiedz się więcej!
PARTNER NA TWOJĄ STUDNIÓWKE !
Potowarzysze jakiejś dziewczynie, która nie ma
z kim iść na wesele / studniówke
lub inną uroczystość!!!
Mieszkam na Ślasku. Mam 23 lata. 179 cm wzrostu.
Zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt na podany adres:
twisterdance@wp.pl
lub nr gg: 15581836
chętnie odpowiem na Wasze pytania!
pozdrawiam wszystkich forumowiczów a zwłaszcza maturzystki!
Proszę tylko o poważne oferty z terenu województw:
Śląskiego i Małopolskiego!
gwarantuję zabawe na wysokim poziomie!
nie czekaj i dowiedz się więcej!
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
delikatny i nie wyzywający. i bez przesady z sukniami jak z balu. wszystko stonowane i ze stylem. dobrej zabawy

Słuchajcie, mam zamiar iść na studniówkę w czerwonej sukience (mniej więcej w takiej, jak fotka w tym poście) i nie mam pomysłu na makijaż :( Moje ulubione kolory cieni do powiek to brązy i fiolety, ale do czerwonej kreacji raczej nie pasują.... macie jakieś pomysły na makijaż?
A może coś z szarości? w środku bardzo jasne, iskrzące, srebrzyste, a na końcach przechodzące w grafit :) chyba do czerwonego pasuje :)
Proponuję złoty odcień, albo jasny beż!
Kobietyw czerownym makijażu wyglądają, jak ryby, bo mają wyłupiaste patrzały... ;D
Sukienka bardzo ładna. ;D
A może tylko z tuszem do rzęs i lekko pociągniętą kreską na powiece?
Naturalność na studniówce prezentuje się najlepiej :)
Jestem jak najbardziej za... i w zależności od budowy twarzy i oka mozna wymodelować powiekę i owal . Wszystko zalerzy od umiejętności i wyczucia osoby , która wykonuje makijaż.
I pamiętajcie Wasza młodość to w przeważającej części Wasze piękno! Proszę uwierzcie!!!
nie zgodze sie; mi kolezanka robila czerwony-malinowy makijaz i wyszedl slicznie, kupilam jeszcze tylko po drodze w douglasie eyeliner ze srebrnym brokatem z BeYu w i nakladalam juz w lazience przed sama studniowka na oczy; moj chlopak byl zachwycony :)