|
2012-01-17 19:41
Odp.: Przegląd już od 800złTrwa też akcja serwisowa 2.0. Na usługę składa się kilka specjalnie wybranych zobowiązań wobec klienta, tj.: - nieodpłatne aktualizacje oprogramowania przy każdym przeglądzie - transport zastępczy - kontrola stanu auta - umycie samochodu po każdym przeglądzie - osobisty kontakt z pracownikiem serwisu - przedłużenie pakietu Volvo Assistance o jeden rok bez dodatkowej opłaty. |

Nowa akcja Volvo, startuje już w styczniu!
Informacje na temat oferty:
- Oferta obejmuje olej Castrol 0W-30, filtry i świece zapłonowe.
- Oferta skierowana do właścicieli wszystkich aut starszych niż 3 lata
- Oferta ważna w całej sieci autoryzowanych serwisów Volvo
- Oferta ważna do 18 marca
Dzięki, skorzystam. Nie zawsze jestem zadowolony z ASO, ale i tak serwisuję tam samochód. Przegląd się zbliża i ta oferta mnie interesuje.
,
2012-01-17 19:41 Trwa też akcja serwisowa 2.0. Na usługę składa się kilka specjalnie wybranych zobowiązań wobec klienta, tj.:
- nieodpłatne aktualizacje oprogramowania przy każdym przeglądzie
- transport zastępczy
- kontrola stanu auta
- umycie samochodu po każdym przeglądzie
- osobisty kontakt z pracownikiem serwisu
- przedłużenie pakietu Volvo Assistance o jeden rok bez dodatkowej opłaty.
Stanowczo to lubię. ASO nie zawsze jest potrzebne, w sensie nie każdej naprawy, ale z większymi problemami raczej warto skorzystać z usług firmy, która ma dostęp do najlepszych rozwiązań - tak myślę.
Zgadza się, co jak co, ale z oferty przegląd za 800 zł warto skorzystać, szczególnie jeśli zbliża się termin przeglądu
,
2012-02-09 23:22 z tej oferty warto skorzystać jak jeszcze mamy szansę bo nie bedzie trwała wiecznie jak akcje typu "4+"
Skorzystałem z promocji w Karliku pod Poznaniem. Jestem zadowolony.
Oczywiście, że jest dobry. Bardzo nowoczesny i z najnowszymi technologiami. Karlik jest jednym z najsilniejszych ASO w Poznaniu.
Volvo znane jest z dbałości o klienta i świetnego serwisu. Wszystkie ASO muszą trzymać bardzo wysoki poziom, ale o Karliku faktycznie ludzie często się wypowiadają pozytywnie