Kategorie: Nauka i edukacja / Szkolnictwo
Forum: Uczelnie wyższe (1405 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-05-27 11:27

Temat: Akademia Morska w Szczecinie? (72 posty)
autor: klekzsyk
~olek
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-03-25 19:12

Odp.: Akademia Morska w Szczecinie?

Najwięcej dziewczyn na wydziale Inżynieryjno-Ekonomicznym, ale pływających też się zdarzają ;)

odpowiedz
Sortuj według:
  • klekzsyk , 2009-02-22 22:15
    Akademia Morska w Szczecinie?

Czy ma ktoś doświadczena z tą uczelnią?Stoje przed wyborem uczelni.Z matma i fizyka u mnie nienajgorzej a słyszałem że rynek pracy w tej branży chłonie absolwentów jak tylko może.Prawda to?

zgłoś do moderacji
      • ~mattttt, 2009-07-25 22:36

Witam, mam pytanie co do kierunku nawigacja, specjalnośc ratownictwo. Chciałbym wiedziec cos wiecej na ten temat. Nie ukrywam ze nie jestem lotnikiem w dziedzinie przedmiotow scisłych natomiast mam duza sprawnosc fizyczna. Czy mam tam jakies szanse, czy raczej dac sobie z tym spokój... prosze o obiektywna odpowiedz

zgłoś do moderacji
    • ~barszcz, 2010-02-16 22:04

A niby jakie problemy miałyby być ? Tam są kierunki nieco niszowe, więc brakuje specjalistów w danych dziedzinach to i praca się znajdzie

zgłoś do moderacji
    • ~pan_wygodny, 2010-02-16 20:52

Do wszytskich zainteresowanych, odkryłem że Akademia Morska w Szczecinie oraganizuje nabór na letni semstr na Mechatronikę i jak mnie pamięć nie myli na Mechanikę i Budowę Maszyn. Szczegóły znajdziecie u nich na stronie. Nie wczytywałem się w szczegóły, bo nie mam daleko więc się przejdę i dowiem się wszystkiego na miejscu :)

zgłoś do moderacji
    • ~butelka, 2010-02-15 23:40

> Czy ma ktoś doświadczena z tą uczelnią?Stoje przed wyborem uczelni.Z matma i fizyka u mnie nienajgorzej > a słyszałem że rynek pracy w tej branży chłonie absolwentów jak tylko może.Prawda to?

Z tego co się pisze i mówi i co twierdzi sama uczelnia z pracą po tej uczelni nie ma żadnych problemów.

zgłoś do moderacji
    • ~Tippe, 2009-03-09 10:02

Nie, z tego co wiem, to nie na podstawie średniej. Mój kumpel raczej nie ma wysokiej :) On to sobie zdaje się jakoś sam ogarniał...

zgłoś do moderacji
      • ~hyhjgjg, 2009-11-09 21:36

a ja mam wazne pytanie w związku z kierunkiem żegluga śródlądowa:) Czy muszę znać język niemiecki skoro jest on wykładany:( w liceum mam rosyjski i angielski i z tego pierwszego zdaje mature:)

zgłoś do moderacji
    • ~bohrs, 2009-09-01 19:39

mam parę pytań odnośnie tej akademii nie będe ukrywał ale bardzo sie zainteresowalem tą akademią

1.Czy dla studentów dopiero rozpoczynających nauke w tej szkole sa przewidziane jakies stypendia czy musza sami sobie radzic

2.czy ciezko znalezc miejsce w akademiku (jaki czynsz i czy wliczone jest wyzywienie)

3.Czego powinnienem się obawiac nie jestem orłem z matmy i fizy a chcę isc na wydzial mechaniczny

4.czy ciezko sie dostac jak powinenem zdac mature

czekam na odpowiedzi pozdrawiam:)

zgłoś do moderacji