|
~lita
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Zastanawiam się nad studiami prawniczymi. Według mnie wciąż będzie popyt na prawników, notariuszy, radców prawnych itd. Jakie jest wasze zdanie ? W sumie niewiele czasu zostało, żeby podjąć decyzję. A dla zainteresowanych tą tematyką znalazłem info,że 21 czerwca godz. 12-15 ma odbyć się Dzień Prawa na WSHiP im. Łazarskiego. Ktoś się też wybiera?
Dobre jest połączenie prawa z psychologią, albo socjologią. Zresztą jak będziesz na dniach otwartych to na pewno Ci powiedzą co warto wziąć jako drugi kierunek:)
O proszę! o dniu otwartym wiedziałem, ale nie wiedziałem o tych pokazach...warto zajrzeć, zwłaszcza, że i tak planowałem iść :D
Mi az trudno sobie wyobrazic jakies inne studia niz prawo :) to chyba jest tak zwane przeznaczenie; jeszcze tylko nie jestem pewien co do uczelni, ale co do Łazarskiego to na pewno jest w czolowce do mojego wyboru i na pewno sie przejde na dzien otwarty
Karol, widzę, że marzenie z dzieciństwa, tak jak u mnie:)
ja idę na ten Dzień Prawa, głównie żeby zobaczyć szkołę, a przy okazji może się czegos ciekawego dowiem
Naprawdę Łazarski organizuje coś takiego, no to nie ma innej opcji ja na 100000% będę. Już wcześniej zastanawiałam się nad studiowaniem tam prawa oczywiście jeżeli się dostanę, ale przyjmuję, że tak :)
Na pewno się przejdę i dowiem się czegoś więcej o mojej przyszłej szkole :P
http://www.lazarski.pl/zasady_rekrutacji_pol.php
Możesz sobie przeliczyć co się da, dzisiaj chyba w necie już był opublikowany klucz do matury. Oczywiście póki co wszystkie wyniki będą pi razy drzwi, ale zawsze można.