Heja! Chciałbym studiować prawo i zastanawiam się nad Łazarskim. Czy ktoś może mi pomóc? Czy ktoś może studiuje tam i ma wiadomości z pierwszej ręki jak to wygląda?
Nie mam właściwie wyboru, i tak muszę w czasie studiów pracować, więc myślę o zaocznych. Prawo to dość konkretny kierunek, pytanie czy z tym dyplomem potem znajdę pracę. Jak sądzicie?
Na pewno potrzeba wiecej ekonomistow niz socjologow... zreszta z dobrych uczelni ekonomistow przechwytuja pd razu ze studiow, a Łazarski w koncu ma bardzo dobra opinie i ceni sie absolwentow ze WSHiPu
masz rację, sam jestem po ekonomii na WSHiP. miałem jednak łatwiej bo poszedłem na tą w języku angielskim. już na trzecim roku pracowałem w zawodzie. ale w sumie jak kogoś to nie interesuje to też warto skończyć socjologię, bardziej ogólny kierunek,ale zawsze ukończona renomowana szkoła,a to też ważne
W Łazarskim jest zupełnie inaczej. Począwszy od Pań w dziekanacie, nie jedno pomogły mi załatwić, a kończąc na planie. Z tego co mówisz to nie przemyśleli tego zbytnio, na szczęście w Łazarskim pomyślą 2 razy za nim coś zrobią, a jak zrobią to zrobią to super, widać to po na przykład po zaangażowaniu szkoły w życie studentów. Ja się cieszę, że wybrałam Łazarskiego i wam też polecam!
Panie z dziekanatu są wizytówką uczelni. Wchodzisz pierwszego dnia zostawić dokumenty i już możesz się zniechęcić. Jeśli jest tak jak mówisz, to jest ok:)
Łazarski to bardzo dobry wybór. Szkoła ma znaczącą pozycje na rynku w kwestii kierunku prawo. Z tego co mi wiadomo dużym plusem tej szkoły jest kadrę, sama śmietanka. No ale są też inne zalety choćby lokalizacja, czy warunki - całkiem fajny kampus polecam odwiedzić.
No lokalizacja jest bardzo dobra niedaleko metra wilanowska. Zwiedzałam tydzień temu campus i sporawy to prawda i dobrze wyposażony bar, "stołówka", bankomat nawet jest all inclusive można powiedzieć. Teraz tylko, żeby się dostać :)