Jakie znacie dobre krakowskie imprezownie? Coraz mniej fajnych miejsc na poziomie, wszędzie po pewnym czasie obserwuję spadek jakości obsługi, coraz gorszą muzykę i hołotę na imprezach. Czy możecie polecic jakieś fajne miejsca?
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Dzięki za propozycję. Poczytałam o tym klubie na ich stronie i nawet znalazłam ich profil na facebooku. Chyba się tam wybiorę na urodziny klubu. Wtedy będzie na pewno duża impreza i mają szansę mnie do siebie zachęcić. Zresztą pójdę raczej chętnie, bo miejsce wygląda bardzo fajnie, a nie znałam go bo chyba nigdy podczas clubbingu nie zahaczyłam o Stolarską.
I jak byłeś na tej imprezie urodzinowej w końcu, czy nie? Obczaj sobie jeszcze ich imprezy cykliczne, które odbywają się co jakiś czas. Na przykład impreza dla singli :-) Dostaje się na wejściu opaskę na rękę, na której jest napisane czego szukasz i się bawisz :) Spoko opcja
,
2010-05-30 11:41 Wasze wypowiedzi na temat Baccaratu brzmią zachęcająco, jeszcze tam nie byłem, ale jak ogarnę sprawy na studiach, to chyba się wybiorę. Słyszałem od koleżanki, że organizują bardzo fajne wieczorki kawalerskie i panieńskie.
czasem tak bywa, że jak się już wyjdzie na to miasto to nie zawsze pójdzie się tam, gdzie tego chcielibyśmy.
Ale tak sobie pomyślałam, że fajną opcją byłoby dodanie się do fanów na facebooku Baccaratu i wtedy bylibyśmy na bieżąco, jeśli chodzi o aktualne wydarzenia,
a wy co myślicie?? A może już jesteście fanami tego klubu??
Ja słyszałem dużo dobrego o Baccaracie na Stolarskiej. Mają ciekawe wnętrza (można obejrzeć na stronie) i ciekawe pomysły na imprezy (imprezy dla singli, afro party). Ponadto organizują wieczorki kawalerskie i panieńskie, koleżanka była na jednym i właśnie od niej wiem o istnieniu tego klubu.
Z tego co widzę, to coraz popularniejszy jest Baccarat, wszyscy o nim mówią i piszą. Z tego co wiem, to w sobotę, 15.05 ma tam być jakaś super impreza ze znanymi Dj'ami. Myślę, że warto się wybrać, bo może być naprawdę fajnie. Podobno każda organizowana tam impreza jest niepowtarzalna, więc aż grzech nie iść.
A jeszcze jakies kluby polecacie?
Może coś w okolicach kazimierza?
Zamierzam wybrac sie na długi zcerwcowy weekend do krakowa, wiec zbieram informacje :)
Z tymi klubami to tak jest właśnie, że na początku się wydają takie super, a po jakimś czasie zaczyna się robić w nich nieprzyjemny klimat, ochrona wiecznie ma o coś pretensje do wszystkich, muzyka schodzi na psy, a ludzie przychodzący do knajpy tylko obczajają jak kto jest ubrany. Chociaż od jakiegoś czasu zaczęłam regularnie chodzić do Baccaratu (to jest na Stolarskiej) i tam jak narazie mi się strasznie podoba. Klimat w ogóle jest super, wystrój klubu mi niesamowicie odpowiada, muzyka, drinki - strasznie spoko wszystko, znasz ten klub?