Kategorie: Sport / Sport i rekreacja
Forum: Obiekty sportowe i rekreacyjne (133 posty)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-05-27 11:21

Temat: Fitness Park - Warszawa (16 postów)
autor: cucuy
Liczba wpisów:
256
**
Na forum od: 2009-05-24
  zobacz wizytówkę
2010-06-21 13:25

Odp.: Fitness Park - Warszawa

Jest czysto, schludnie, przyjemna atmosfera.

Bardzo fajni i kompetentni instruktorzy.

Mogłabym wiele pozytywów wymieniac, ale najlepiej gdy sama się tam przejdziesz i przetestujesz Fitness Park na własnej skórze :)

Nie zapomnij oczywiscie podzielić się wrażeniami :)

odpowiedz
Sortuj według:
  • cucuy **, 2010-06-18 12:49
    Fitness Park - Warszawa

Znacie? Chodzicie? Fitness Park to są w sumie 3 kluby na Mokotowie - Agora, na Warszawiance i w Mercurym. Chciałam kupić sobie tam karnet całoroczny, ale wcześniej chciałam dowiedzieć się czegoś więcej o tych klubach. Możecie zatem napisać jak tam jest?

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:47
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 19:54

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:44

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:42

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:30

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:35

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:15

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 15:45

zgłoś do moderacji
    • tryntryrynty , 2010-10-14 10:28

Nie byłem w tym klubie, ale słyszałem pochlebne opinie o prowadzonych zajęciach. Podobno są bardzo fajnie zorganizowane, do tego prowadzone przez profesjonalnych instruktorów. Myślę, że można spokojnie tam iść i ćwiczyć.

zgłoś do moderacji
    • ~scam, 2010-08-11 12:19

No właśnie to jest tam najlepsze. Przy moich godzinach pracy (nienormowany czas) nigdzie bym nie chodziła, gdyby nie to, że tam jest właśnie ten aerobik tak długo. Dzięki temu mogę iść rano, jak mam wolny poranek, albo wieczorem, jak mam wolny wieczór. Mam w zasadzie pełną swobodę (o ile można w tym wypadku użyć takiego słowa ;))

zgłoś do moderacji
    • ~scam, 2010-07-25 19:19

Chodzę tam na aerobik. Zdecydowanym plusem jest to, że jest duży rozstrzał godzin i nawet ci zapracowani zdążą na zajęcia, natomiast nie podobało mi się to, że w momencie kiedy było bardzo dużo chętnych, to ci, którzy byli na końcu sali mieli trudności z usłyszeniem tego, co mówi instruktor. Na szczęście potem nadrabiali to, chodząc i sprawdzając czy wszyscy dobrze wykonują ćwiczenia.

zgłoś do moderacji
    • ziomek_poziomek **, 2010-06-18 14:15

Znam ten na warszawiance :-) chodziłem przez pewien czas na siłownię, więc o tym mogę się wypowiedzieć. Generalnie miejscówka bardzo fajna. I zajęcia też spoko. Instruktorzy - bardzo dobrze przygotowani i znają się na rzeczy. Zawsze coś podpowiedzą nawet co do diety i ewentualnych zmian żywieniowych :D

zgłoś do moderacji
      • cucuy **, 2010-06-21 15:02

Ooo no to super. Ja narazie jestem zainteresowana fitnessem i jakimiś zajęciami aerobowymi. Chodziłam juz w różne miejsca ale jakoś instruktorzy ani samo miejsce mi nie odpowiadały. Szukam klubu z dobrą i fajną atmosferą :)

zgłoś do moderacji
        • ziomek_poziomek **, 2010-06-22 12:52

No na instruktorów i na atmosferę tam nie można narzekać. Na warszawiance są różne zajęcia nie tylko siłownia. Tam masz coś takiego, że zajęcia z aerobiku są przez cały dzień, kiedy nie przyjdziesz to można się wbić :-) I jest darmowa woda do picia, hehe - nie zapomnij się upomnieć :-)

zgłoś do moderacji
    • houlrglassnebula **, 2010-06-21 13:25

Jest czysto, schludnie, przyjemna atmosfera.

Bardzo fajni i kompetentni instruktorzy.

Mogłabym wiele pozytywów wymieniac, ale najlepiej gdy sama się tam przejdziesz i przetestujesz Fitness Park na własnej skórze :)

Nie zapomnij oczywiscie podzielić się wrażeniami :)

zgłoś do moderacji