|
2012-02-10 21:37
Temat: (10 postów)
Pomysł na walentynkowy weekend - polećcie hotelchce zabrać męża w przyszły weekend na spóźniony walentynkowy wieczór. Jedziemy wtedy do Lublina (studiujemy zaocznie). I tak myślę urwać się w sobotę po zajęciach i gdzieś go zabrać :) ale nie w Lublinie, gdzieś tak do 100 km w okolicy. polećcie coś :) |

,
2012-02-10 21:37 chce zabrać męża w przyszły weekend na spóźniony walentynkowy wieczór. Jedziemy wtedy do Lublina (studiujemy zaocznie). I tak myślę urwać się w sobotę po zajęciach i gdzieś go zabrać :) ale nie w Lublinie, gdzieś tak do 100 km w okolicy. polećcie coś :)
,
2012-04-17 15:45 aj weekend był super, kosztowało nas to jakieś 350 zł, łącznie z noclegiem w apartamencie, pysznym obiadem i kolacją, jedliśmy pysznego pstrąga, pizze genialną za 20 zł, fajna ta Sitarska, plus za miłą obsługę i suszarkę do włosów w pokoju.
Hotel Sitarska jest znany chyba nie tylko w swoich rejonach. Słyną z dobrego jedzenia, gościnności i pięknej lokalizacji. Byliśmy tam z żoną i z dziećmi kilka razy na obiedzie i za każdym razem byliśmy zadowoleni.
Fajny masz pomysł, może ja bym coś takiego zorganizowała dla siebie i chłopaka. Niedługo będą nasze 3 lata, przydałby się taki wyjazd ;) Patrzyłam ofertę hotelu Sitarska, który wymienialiście. Mają fajny wystrój, lubię takie klimaty, a jak z jedzeniem? Bo miałam już parę takich niemiłych niespodzianek,że jedzenie w restauracji, która wyglądała na przyzwoitą było okropne :(
100km średnicy koła to mnóstwo! Ola boga - strzelam w najlepszy moim zdaniem hotel, w którym miałem przyjemność gościć - Hotel Sitarska w Biłgoraju. Przyjemna atmosfera, doskonała obsługa. Sprawdź, może i Tobie się spodoba.
Najlepsze co jest hotelu Sitarska to różnorodne i wyśmienite potrawy i bardzo przypadła mi do gustu ładnie położona lokalizacja hotelu. Poza tym nie jest drogo.
super pomysl - maz na pewno bedzie zadowolny :) - ja tez kiedys narzeczonej zrobilem taki wypad - niespodzianke - hotel wybralem sobie sam, poszperalem i wyszukalem swietny kameralny hotelik z sauna w przystpnej cenie na http://www.otonoc.pl - swietna baza ofert noclegow niedrogie fajne noclegi w jednym miejsciu rewelacja polecam
Pałac Kotulińskich w Czechowicach - chłopak mnie tam zabrał, pięknie, mieliśmy pokój różany. Wybrał pakiet w którym mieliśmy pobyt, kolacje i saunę na wyłączność. Fajny wypad :)
Polecam Roztocze :) Na przykład ośrodek rekreacyjno-wypoczynkowy Hubal ...niemal w lesie :)
Albo kwaterki prywatne w Zwierzyńcu :))
Byłam zadowolona :)
również polecam hotel Sitarska w Biłgoraju. napewno wam się spodoba, mozecie zjesc najpierw kolację w ich restauracji, polecają świetną regionalną kuchnie. pokoje nie drogie, obsługa znakomita. szczerze polecam.
Byliśmy z mężem w styczni w super hotelu. Po kilku latach małżeństwa takie wypady naprawdę są potrzebne pobyć tak sam na sam i nie myśleć o niczym tylko o nas. Było cudowni hotel znajdował się w Biłgoraju znajduje się tak 85 może troszkę więcej od lublina