Kategorie: Turystyka / Noclegi, hotele, kwatery
Forum: Noclegi (966 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-05-27 11:19

Temat: Tanie noclegi w Krakowie- Kazimierz HOSTEL70s (22 posty)
autor: agnieszka-buziaczek1985
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2008-08-03
  zobacz wizytówkę
2008-08-03 11:38 Temat: (22 posty)

Tanie noclegi w Krakowie- Kazimierz HOSTEL70s

Szukasz dobrego i taniego noclegu ? Mamy dla Ciebie doskonałą propozycje.

Hostel 70s - położony na Kazimierzu- w najbardziej urokliwej dzielnicy miasta, usytuowany w niewielkiej odległości od wszystkich atrakcji turystycznych miasta , oraz najlepszych pubów i kawiarni.

Odległość dzieląca nasz hostel od przystanków tramwajowych i autobusowych to tylko 2-minutowy spacer.

W niskiej cenie zakwaterowania oferujemy również:

* darmowe śniadanie oraz kawę i herbatę przez cały dzień

* czystą pościel

* bezpłatny dostęp do internetu i Wi-Fi

* bezpłatną informacje turystyczną

* całodobową recepcję

* bezpłatną mapę Krakowa i więcej..

Organizujemy również wycieczki do Auschwitz-Birkenau Oświęcim, Wieliczki, Zakopanego oraz zwiedzanie miasta.

Więcej informacji na naszej stronie : www.hostel70s.com

Rezerwacja pokoi : http://www.hostel70s.com/booknow.html

Specjalne zniżki dla grup i gości którzy, pragną zostać z nami dłużej :)

odpowiedz
Sortuj według:
  • agnieszka-buziaczek1985 , 2008-08-03 11:38
    Tanie noclegi w Krakowie- Kazimierz HOSTEL70s

Szukasz dobrego i taniego noclegu ? Mamy dla Ciebie doskonałą propozycje.

Hostel 70s - położony na Kazimierzu- w najbardziej urokliwej dzielnicy miasta, usytuowany w niewielkiej odległości od wszystkich atrakcji turystycznych miasta , oraz najlepszych pubów i kawiarni.

Odległość dzieląca nasz hostel od przystanków tramwajowych i autobusowych to tylko 2-minutowy spacer.

W niskiej cenie zakwaterowania oferujemy również:

* darmowe śniadanie oraz kawę i herbatę przez cały dzień

* czystą pościel

* bezpłatny dostęp do internetu i Wi-Fi

* bezpłatną informacje turystyczną

* całodobową recepcję

* bezpłatną mapę Krakowa i więcej..

Organizujemy również wycieczki do Auschwitz-Birkenau Oświęcim, Wieliczki, Zakopanego oraz zwiedzanie miasta.

Więcej informacji na naszej stronie : www.hostel70s.com

Rezerwacja pokoi : http://www.hostel70s.com/booknow.html

Specjalne zniżki dla grup i gości którzy, pragną zostać z nami dłużej :)

zgłoś do moderacji
    • ~noa, 2012-02-05 23:33
      Odp.: Tanie noclegi w Krakowie- Kazimierz HOSTEL70s

duzo podróżuje po Polsce i trafic na naprawde fajny i niedrogi nocleg to nie lada wyczyn ;) odkad trafilam na super stronke z fajnymi obiektami w przystepnej cenie nie mam juz tego problemu a bedac w Krakowie wyszukalam elegancki hotelik na http://www.otonoc.pl/noclegi-krakow polecam wszytskim wybierajacym sie do Krakowa

zgłoś do moderacji
    • ~asd, 2011-10-13 13:25

jak w krakowie to tylko momotown wg mnie. byłam już kilka razy i zawsze wracam do momo. czysto i barwnie, przesympatyczna obsługa, a to wszystko za niewielką cene w którą jest wliczone śniadanie. polecam!!!

zgłoś do moderacji
    • ~tomislavsky, 2010-03-13 01:51
      tanie ale w jakich warunkach?

nocowałem w kilku miejscach w krakowie i cen też było różnych coniemiara.

Od średnio tanich ale za to ubogich jak pokoje w akademikach ( przykłady można mnożyć), po naprawdę eleganckie i zaciszne miejsca (tu już gorzej ale chyba najlepiej to Fasu Hostel przy szewskiej - tanio i komfortowo i jeszcze ewentualnie city hostel, ale to już nieco inaczej, drożej)

zgłoś do moderacji
      • ~karol25, 2011-10-01 18:14
        Odp.: tanie ale w jakich warunkach?

hostele to pomysł chyba dla naprawdę zdesperowanych, albo młodych ludzi, bo nnie da się ukryć, ale wytrzymać często z tymi angolami i innymi to nie jest łatwo. Zwłaszcza, że można znaleźć zawsze jakieś lokum w rozsądnej cenie, raczej nie w necie, choć czasami, a jak w necie to i tak trzeba sprawdzać i porównywać oferty (np. na ohotele.pl), co jest wkurzające. Osobiście uwarzam, że dobrze byłoby, gdyby był jakis fajny tani nocleg i spokojny, ale to chyba tylko marzenie, zresztą czasem w hostlu i tak jest gorzej niż w hostelu.

zgłoś do moderacji
    • ~balonik, 2010-02-16 11:13

Tani nocleg w Krakowie_ Old Town Hostel! Mila sympatycna atmosfera! polecam!

zgłoś do moderacji
      • ~Persefona, 2011-08-12 16:16

Jeśli zdarza mi się wpaść do Krakowa na kilka dni to zawsze nocuję w Atrakcyjnym Kazimierzu. Podoba mi się tamtejsza atmosfera, w piątki są fajne imprezy vodka tasting, świetna lokalizacja no i jest rzeczywiście tanio.

zgłoś do moderacji
    • prettywomen4 **, 2010-02-09 13:27

Ja osobiście też nie przepadam za hostelami. Bo mimo tego, że kuszą niską ceną to czasem standard pokoi pozostawia wiele do życzenia. Powstaje coraz więcej serwisów, dzięki którym można zarezerwować piękne pokoje w niskiej cenie np infonoc.pl. Strona tego serwisu jest tak skonstruowana, że łatwo i szybko można znaleźć piękny pokój w różnej lokalizacji.

zgłoś do moderacji
    • BaltazarGabka29 **, 2010-01-14 10:48

Ja nie polecam hosteli w Polsce. Wcale nie są tanie. Porównajcie sobie ceny ze granicą. Za tą cenę, można już sobie wynająć coś w znacznie wyższym standardzie. Zobaczcie sobie ofertę apartamentów yourplace.pl. Działają m.in. w Krakowie, w różnych punktach miasta, głównie przy plantach, więc na rynek 2 min. Pokoje są śliczne i bardzo komfortowe, można sobie zobaczyć zdjęcia na stronie. Za ten standard i lokalizację, cena jak najbardziej przystępna.

zgłoś do moderacji
      • ~poziomeczka, 2011-06-03 14:05

Najlepiej nocować w hotelu, ale niestety ich ceny nie są zbyt niskie. Chociaż w hostelach czasem jest brudno i brzydko to ostatnio udało mi się znaleźć bardzo fajny hostel, a mianowicie Old Town Hostel, jak na tą cenę jestem zadowolona, cena wynosi od 50zł za dobę z wliczonym w to bardzo dobrym śniadaniem, do tego miło i przytulnie, a lokalizacja bardzo dobra - Pl. Szczepański.

zgłoś do moderacji
        • ~zielona89, 2011-07-13 11:57

również nocowałam w Old Town Hostel i podobało mi się. lokalizacja blisko rynku, w poblizu mnostwo klubow, knajpek, kawiarni, fajny klimat. A w środku czysto, ładne łazienki, dostęp do internetu, no i śniadanie w cenie, co było dla mnie miłym zaskoczeniem, bo nie spotkałam się z tym nigdy wcześniej. zawsze jak trzeba dopłacić za wyżywienie, to szkoda kasy, bo lepiej wydac na jakies przyjemnosci, a tu prosze - gratisik :)

zgłoś do moderacji
    • ~Andrzej, 2011-05-30 21:51
      Odp.: Tanie noclegi w Krakowie- Kazimierz HOSTEL70s ale NIE POLECAM

Nie polecam tego miejsca, właściciel nie przyjemny, tylko pieniądz się liczy, hostel ma tylko wyglądać na zdjęciach, by naciągnąć klientów. Na miejscu dużo gorzej Obsługa miła przez telefon. Lokalizacja dobra ale hostel (właściciel) tak jak by "dziadował" na klientach. Wyposażenie najtańsze z możliwych. Łazienki wspólne ok. ale ich rozmiar to żart. Jak była grupa uczniów to nie ma szansy na skorzystanie z łazienki takie kolejki. Dzieciaki miały opcję ze śniadaniem - to dopiero był widok, nie miały gdzie usiąść, brak naczyń, herbata w szklankach CocaCola, i porcje jak 25 lat temu w internatach ODRADZAM zwłaszcza grupom zorganizowanym, samemu się jakoś człowiek przemęczy. Jestem ciekaw co mówiły w domach te dzieci po powrocie z pięknego Krakowa..

zgłoś do moderacji
    • ~dobra rada!, 2011-04-29 15:36

Ostrzegam przed tym Hostelem 70's.. klaustrofobiczny, właściciel naciągacz.

- rezerwacja została zrobiona na inny pokój miesiąc wczesniej (droższy) w rezultacie na dzien przed wyjazdem zostałam ponformowana o tym że jednak mam pokój tańszy i mniejszy.

- mniejszy pokó,j Bonny M jest wydzielonym odzielnym pomieszczeniem z karton gipsu, wielkości 2m/2m, który jest sciana w scianę z recepcja w której pracownik non stop dzwoni telefon, skype itd, kolejna sciana z "salonikiem" TV(3m/3m), gdzie cała noc był właczony TV. W ścianie tej dodatkowo u góry zrobione jest okno, które daje wielobarwną poświate na na mały schizoidalny pokoik, dodatkowo światło bije z recepcji przez oszklone drzwi do małego pokoiku. Dzwoniąca recepcja, telefony, skype itp. Koszmar.

Ostrzegam każdego przed tym miejsce,

Zapłaciłam z góry i oczywiście nie moge odzyskac pieniędzy, ponieważ wyniosłam sie stamtad po jednej nocy, właściciel, zarzyczył kase za dwie noce a za trzecią "obiecał" że odda, słownie , bo nie chciał podpisac żadnego oświadczenia.

Żenada, trzymajcie sie z dala od tego miejsca!!!!!

zgłoś do moderacji
      • ~sonia2011, 2011-05-19 15:47

Dlatego zanim się wybierze jakiś nocleg - najlepiej dowiedzieć się więcej na ten temat z neta. Polecam wszelkie wyszukiwarki noclegów, na przykład tę: http://www.ideatur.pl/ Można tam wyszukać hotel czy hostel. Do tego jakieś ciekawe informacje turystyczne. Fajny doradca.

zgłoś do moderacji
    • ~Rogacz, 2010-11-19 09:27

nie znam tego hostelu, ale ze swojej strony mogę polecić Old Town Hostel na placu szczepańskim. bardzo przyjemne miejsce, a ceny są bardzo przystępne :)

zgłoś do moderacji
    • ~wojtek, 2010-11-14 08:56

A ja ostatnio spałem w tym hostelu (70s) i było całkiem przyjemnie, podróżuję trochę po polsce więc mam porównanie do innych - naprawdę zadbany i przyjemny hostel.

zgłoś do moderacji
    • ~Equal, 2010-08-29 21:09

Ja zawsze nocuję w Old Town Hostel - centrum, a mimo to cisza i spokój, bardzo jest tam czysto - ceny są bardzo konkurencyjne, ogólnie polecam Wam

zgłoś do moderacji
    • ~kamil89, 2010-08-13 10:59

Old town, który był już tu wspomniany, też jest moim faworytem - byłem tam dwa razy i chyba wrócę.

zgłoś do moderacji
    • ~Karolina333, 2010-08-05 09:49

Ja ostatnio nocowałam w Old Town Hostel i według mnie jak na krakowskie warunki mają przystępne ceny (płaciłam 50 zł/noc). Hostel jest położony w centrum więc wszędzie blisko, pokoje zadbane, łazienka też ok więc myśle że warto

zgłoś do moderacji
    • get_up_and_go *, 2010-07-13 14:03

No nie wiem, ja wolę noclegów szukac przez platformę urlopwpolsce.pl

Zawsze można znaleźć jakąś ciekawą meijscówkę za niewielkie pieniądze. Wbrew pozorom mozna niewielkim ksoztem przekimac się w stolicy czy Krakowie ;) wystarczy pogrzebać.

zgłoś do moderacji