Kategorie: Turystyka / Noclegi, hotele, kwatery
Forum: Noclegi (966 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-05-27 11:19

Temat: Nie polecam - wakacyjna wioska, Ustronie Morskie (26 postów)
autor: ~Monika
~Monika
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2008-07-11 15:42 Temat: (26 postów)

Nie polecam - wakacyjna wioska, Ustronie Morskie

Nie polecam, juz pisalam nie raz wiec pisze jeszcze.

Osrodek nie dla mlodych ludzi, ktorych rownie mlodzi wlasciciele nie szanuje, stwarzaja ciagle problemy, sami szukaja pretekstu do wyrzucenia kogos. Nie narzekali na nas inni mieszkancy z ktorymi rozmawialismy, tylko nie wiedziec czemu wlasciciel, ktory zarobil na nas naprawde duze pieniadze.

Aby zrobic nam " na zlosc" zamykal wczesniej swietlice i czekal az ktos bedzie glosno zeby wyrzucic nas z osrodka, a gdy tak sie nie dzialo czekal dalej, stojac pod naszymi drzwami. Panie Sprzatajace, nie kulturalne, kazano nam sprzatac obskorna lazienke w baraku w ktorym mieszkalismy.

Nie polecam, no chyba ze ktos chce stracic pieniadze, neryw i wakacje.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Monika, 2008-07-11 15:42
    Nie polecam - wakacyjna wioska, Ustronie Morskie

Nie polecam, juz pisalam nie raz wiec pisze jeszcze.

Osrodek nie dla mlodych ludzi, ktorych rownie mlodzi wlasciciele nie szanuje, stwarzaja ciagle problemy, sami szukaja pretekstu do wyrzucenia kogos. Nie narzekali na nas inni mieszkancy z ktorymi rozmawialismy, tylko nie wiedziec czemu wlasciciel, ktory zarobil na nas naprawde duze pieniadze.

Aby zrobic nam " na zlosc" zamykal wczesniej swietlice i czekal az ktos bedzie glosno zeby wyrzucic nas z osrodka, a gdy tak sie nie dzialo czekal dalej, stojac pod naszymi drzwami. Panie Sprzatajace, nie kulturalne, kazano nam sprzatac obskorna lazienke w baraku w ktorym mieszkalismy.

Nie polecam, no chyba ze ktos chce stracic pieniadze, neryw i wakacje.

zgłoś do moderacji
    • ~piotr, 2012-04-02 08:44
      Odp.: Nie polecam - wakacyjna wioska, Ustronie Morskie

jak to czytam to się zastanawiam co nas tam spotka w tym roku ;-)

zgłoś do moderacji
    • ~piko76, 2012-02-02 07:23

Po co jezdzicie do kołchozów, gdzie człowiek na człowieku.

Warunków bytowych nie znam.

Zejście 200 m do plazy przez bagna to prawda. Na około to jakieś 600 - 700 m.

zgłoś do moderacji
    • ~Rodzina, 2011-08-09 15:42

Polecam to miejsce ludziom którzy nie wymagają żadnej jakości i wystarczy im tylko nocleg.

Odremontowany PRL,korytarz jak w szpitalu.Do morza może i jest 200 metrów ale jedynym w miasteczku bagnistym zejściem-wszystkie inne są pięknymi deptaczkami.W internecie nie było mowy że na 19 pokoi jest 1 łazienka damska i 1 męska,a kuchnia nie podobna do tej ze zdjęć w ofercie.

.Jeśli idzie o zajęcia dla dzieci-Pani nie chciała malować mojego synka ponieważ nie był zapisany a to ze byliśmy tam gośćmi to nic,no i dziecko płakało...ale cóż-rutyna.Poszukiwanie skarbów-ganiali znudzone dzieci z miejsca w miejsce...

Jeśli chodzi o czystość-Panie sprzątały co dwie godziny więc tu przyczepić się nie można.

My się bardzo rozczarowaliśmy,ponieważ po ofercie spodziewaliśmy się czegoś zupełnie innego.

Ja również nie pojadę tam nigdy więcej.

zgłoś do moderacji
      • ~NatS, 2011-08-14 09:40

Co Ty człowieku piszesz ?!

Jeśli chciało się luksusów to trzeba było szorować do Hiltona ! Nie jeden ośrodek jest odremontowany ale nie każdy będzie wyglądał jak TEN! A chyba nie zaprzeczysz, że im się to udało !

Droga bagnista? to trzeba było zasuwać na okrętkę przez oficjalne zejście.DLa zdrowotności jakby ;]

W internecie na stronie wioski jest dokładny rozrysunek co się znajduje w danym domku, więc na przyszłość zainwestuj w okulary,,,

Dzieci znudzone? Współczuję Ci latorośli :) Bo jakbyś nie zauważył/zauważyła to nawet dorośli mieli full radości z organizowanych zabaw. Na świetlicy co rusz można było spotkać dorosłych którzy często bawili się lepiej od dzieciaków. Nie przyjeżdżaj więcej jeśli Ci to nie odpowiada, przynajmniej jakiś termin dzięki Tobie się zwolni bo naprawdę wioska jest GODNA polecenia! Ja jestem po prostu zachwycona całą atmosferą jaka tam panuje. Personel baaaardzo miły, sprzątanie z zegarkiem w ręku CO DWIE godziny!! Pierwszy raz z czymś takim się spotykam. Bardzo szybciutko można się dostać na plażę.z dala od hałasu- byłam świadkiem jak pijana gówniarzeria wychodzi z Malibu i wali zygowinami gdzie popadnie na terenie innych osrodkow! Gdzie tam w ogole nie bylo zadnej ochrony ! A w wiosce jakby ktos nie wiedzial, obiekt jest chroniony !

Jest czysto, schludnie ! Bylam w odwiedzinach u znajomych w innym pensjonacie i to co oni placili za tragiczne warunki to sie w glowie nie miesci..

Tutaj ani nie kapie na glowe ani nie podwiewa od drzwi.

Jesli tylko sytuacja pozwoli będę chciala tam wrócić ! Aż żal odjeżdzać.

zgłoś do moderacji
    • ~stonoga06, 2010-01-03 16:25

Moniko Ty się nadajesz tylko do mieszkania w slamsach.Oby Cię już inne osrodki nigdy nie przyjmowały.

zgłoś do moderacji
    • ~Arti, 2011-02-11 12:59

Polecam z pełna odpowiedzialnością "Wakacyjną Wioskę". Byłem tam w zeszłym roku i jade w tym. Przemili właściciele i cała obsługa. Cała moje 4-osobowa rodzina była zachwycona.

Bardzo wysoki standard pokoii.

Jednym słowem pewny odpoczynek.

Artur z Rodziną.

zgłoś do moderacji
    • ~stonoga06, 2010-09-09 20:54

Moniko Ty jesteś chora,powinnaś jeżdzić do sanatorium na leczenie a nie na wczasy do ośrodków z normalnymi ludzmi.Zal mi Cię i proszę idz się leczyć.PIOTR

zgłoś do moderacji
    • ~Wanda P., 2010-09-03 13:35

Fantastyczny wypoczynek dla opiekunów i dzieciaków. Moniko osrodek jest przeznaczony dla rodzin z dziećmi i rewelacyjnie spełnia swoje zadanie. Gratulacje dla organizatorów , szczególnie pani Ani, która organizowała zajęcia dla dzieci i rodziców. Byłam z wnukami w okresie 7.08.2010-21-08-2010 pogoda nie była rewelacyjna, ale pobyt będę wspominać z przyjemnością, a dzieci chcą wrócić tu w przyszłym roku. Polecam wszystkim, którzy chcą naprawdę wypocząć.

zgłoś do moderacji
    • ~mabucz, 2010-07-26 15:21

Bylismy w wakacyjnej wiosce dwa tygodnie -czyściutko,schludnie,cudownie.Prawdziwe animacje dla dzieci.

Wrócimy tam za rok napewno .To nie jest miejsce dla szukajacych całonocnych imprez ludzi - chwała właścicielom za to. .To co pisze Monika -kompletna bzdura

zgłoś do moderacji
      • ~julm, 2010-08-29 10:25
        Zaułek Morski - pseudo restauracja Nie polecam!!! Ustronie Morskie

Witam, wczoraj mieliśmy okazję spróbować tych rzekomo "pysznych" dań w "zaułku morskim" na ul. Chrobrego w Ustroniu Morskim.

Tragedia!!! Kelnerka na początek podała ciepłe piwo, mimo że lodówki działały. Następnie zamówiliśmy shoarmę, frytki i surówki,otrzymaliśmy "coś" po 3-5 min (co już świadczy o sposobie przechowywania i przygotowania posiłku). Zamiast mięsa na talerzu była sterta pokrojonej papryki z pieczarkami (do tej pory żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia). Do tego arogancka pseudo kelnerka. Nie polecam. Czegoś podobnego w restauracji nie doświadczyłam. ŻAŁUJĘ, ŻE NIE MAM TELEFONU DO WŁAŚCICIELA TEJ KNAJPY (bo na miano restauracji na pewno nie zasługuję)!!!!NIE POLECAM

zgłoś do moderacji
    • ~darek, 2010-07-19 11:48

Byłem, sprawdziłem i mogę powiedzieć, że Monika była zapewne w innym ośrodku.

Tam gdzie ja byłem było miło, czysto dzieci i rodzice spędzili bardzo miło czas.

Obsługa była bardzo miła, ośrodek na poziomie aż żal jest polecać ;) bo zapewne wtedy będzie trzeba rezerwować sobie pobyt z rocznym wyprzedzeniem.

Dziekuję za miłe wakacje.

pozdrawiam

Darek

zgłoś do moderacji
    • ~pio100469, 2010-06-06 13:27

To brednie na temat Wakacyjnej wioski ,jeździmy tam co roku z dzićmi jest tam bardzo przyjemnie i miło

zgłoś do moderacji
    • ~pawello11, 2010-05-20 08:02

totalna bzdura, ośrodek czyściutki i zadbany, bardzo dużo atrakcji dla dzieciaków, obsługa przemiła

a co do Pani Moniki i reszty gówniarstwa, które szuka tam wakacyjnych wrażeń, to faktycznie nie miejsce dla nich

zgłoś do moderacji
    • ~kAROLINA, 2010-04-27 19:36
      BARDZO POLECAM

Byłam w Wakacyjnej wiosce z mężem i córką (mam 27 lat) w zeszłym roku i bardzo ale to bardzo nam się podobało. Każdy znajdzie coś dla siebie.. Ognisko, turniej piłki czy dla dzieci basen z kulkami (to tylko minimum atrakcji). Właściciel nie robił problemu że później wróciliśmy z miasta i zawsze miał czas na rozmowę, obsługa bardzo miła chociaż jesteśmy młodzi zawsze pierwsi mówili "dzień dobry" gdzie w innych ośrodkach młode małżeństwa są traktowane z góry.Łazienki i pokoje bardzo czyste, z niczym nie mieliśmy problemów, wczasowicze z całej Polski bardzo kulturalni. W tym roku na pewno tam wrócimy już we czwórkę... jeśli tylko będzie dla nas miejsce. Karolina z kujawsko-pomorskiego pozdrawiam całą obsługę z "wakacyjnej wioski"

zgłoś do moderacji
    • ~klaudia64444, 2008-07-13 10:45
      Odp: wakacyjna wioska, Ustronie Morskie

Kompletniesię nie zgadzam bylam w wakacyjnej wiosce w tym samym czasie i obsluga bardzo mila kierownik tez a ania i ewelina- sprzataczki tym bardziej...

zgłoś do moderacji
    • ~Darek, 2009-08-16 11:27

Moniko, chyba jesteś nie poważną, rozwydrzoną gówniarą pisząc takie bzdury. Nie pomyślałaś (pewnie sprawia Ci to ból) wybierając to miejsce, że to miejsce jest dedykowane głównie dla rodzin z dziećmi (oczywiście nie tylko) więc należy zachować minimum przyzwoitości. Czy uważasz (choć nie liczę na Twój rozsądek) że gdziekolwiek były by tolerowane Wasze wybryki? Jeżeli chodzi o Właścicieli, to są to bardzo ale to bardzo mili i towarzyscy ludzie, a ludzie tam pracujący są bardzo rzetelni i przyjaźni. Piszesz że "Ośrodek nie dla młodych ludzi"- nie wiem o jak młodych Ci chodzi, bo zauważyłem iż każdy tam znajdzie coś dla siebie. "wlasciciel, ktory zarobil na nas naprawde duze pieniadze"- a jakież to WIELKIE pieniądze właściciel wyrwał od Was???

Ja uważam iż czas spędzony w "Wiosce", to czas, który będziemy mile wspominać zawsze. Mimo nie najlepszej pogody, był to czas rewelacyjnego odpoczynku (wspomnę że byłem w kilku innych, o których nie napisał bym tego).

Gorąco Pozdrawiam WIOSKĘ!!!

zgłoś do moderacji
    • ~kasia, 2009-07-18 08:15

tam jest super!czysto,bezpiecznie,wszędzie blisko,dzieci mają arakcje...koleżanka chyba pomyliła ośrodki

zgłoś do moderacji
    • ~markusik, 2009-07-14 21:21
      Odp.:a ja polecam

ja z całą ekipą byłem tam w zeszłym roku i w tym również jedziemy w sierpniu. warunki super.; świetlica, plac zabaw dla dzieci również idealnie. wiec albo za dużo się koleżanko nawdychałaś jodu albo pomyliłaś ośrodki wczasowe.... może to było ustronie..... ale górskie:)

zgłoś do moderacji
    • ~damian, 2009-05-20 14:31

Byłem w tamtym roku, jadę teraz w lipcu. Warunki super, obsługa również. Polecam wszystkim.

zgłoś do moderacji