Kategorie: Turystyka / Noclegi, hotele, kwatery
Forum: Noclegi (966 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-05-27 11:19

Temat: Noclegi (3 posty)
autor: ~Zanocuj.com
Liczba wpisów:
5
Na forum od: 2010-03-19
  zobacz wizytówkę
2010-06-28 13:11

Odp.: Noclegi

oj widzę, że pojawia się coraz więcej serwisów, które ułatwiają nam znalezienie i zarezerwowanie noclegów. Oczywiście zapoznam się z tą ofertą, ale przyznam, że ja już znalazłam swój serwis hotels-globally.com bo dzięki nim nie tylko można znaleźć nocleg, ale też zarezerwować przez internet ;)

co czasami znacznie ułatwia sprawę.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~Zanocuj.com, 2010-06-16 19:34
    Noclegi

Zapraszam do zapoznania się z ofertą noclegów z całej Polski na: www.zanocuj.com

zgłoś do moderacji
    • oneziutka , 2010-10-22 14:02

No nie powiem, niezły ten zanocój.pl.

Ja do tej pory korzystałam z Urlopu w Polsce. Jako że jestem leniwa podoba mi się szczególnie tablica ogłoszeń, po co mam tracić czas na szukanie noclegu jak właściciele obiektów sami się ze mną kontaktują :D

Skąpa też jestem :D więc szczegolnie sobie tam upodobałam rabaty, best price guarantee przy rezerwacji też jest kuszące. Looknijcie http://www.urlopwpolsce.pl/

zgłoś do moderacji
    • prettywomen4 **, 2010-06-28 13:11

oj widzę, że pojawia się coraz więcej serwisów, które ułatwiają nam znalezienie i zarezerwowanie noclegów. Oczywiście zapoznam się z tą ofertą, ale przyznam, że ja już znalazłam swój serwis hotels-globally.com bo dzięki nim nie tylko można znaleźć nocleg, ale też zarezerwować przez internet ;)

co czasami znacznie ułatwia sprawę.

zgłoś do moderacji