|
2010-06-28 13:11
Odp.: Noclegioj widzę, że pojawia się coraz więcej serwisów, które ułatwiają nam znalezienie i zarezerwowanie noclegów. Oczywiście zapoznam się z tą ofertą, ale przyznam, że ja już znalazłam swój serwis hotels-globally.com bo dzięki nim nie tylko można znaleźć nocleg, ale też zarezerwować przez internet ;) co czasami znacznie ułatwia sprawę. |

No nie powiem, niezły ten zanocój.pl.
Ja do tej pory korzystałam z Urlopu w Polsce. Jako że jestem leniwa podoba mi się szczególnie tablica ogłoszeń, po co mam tracić czas na szukanie noclegu jak właściciele obiektów sami się ze mną kontaktują :D
Skąpa też jestem :D więc szczegolnie sobie tam upodobałam rabaty, best price guarantee przy rezerwacji też jest kuszące. Looknijcie http://www.urlopwpolsce.pl/
oj widzę, że pojawia się coraz więcej serwisów, które ułatwiają nam znalezienie i zarezerwowanie noclegów. Oczywiście zapoznam się z tą ofertą, ale przyznam, że ja już znalazłam swój serwis hotels-globally.com bo dzięki nim nie tylko można znaleźć nocleg, ale też zarezerwować przez internet ;)
co czasami znacznie ułatwia sprawę.