Kategorie: Turystyka / Miejsca
Forum: CUDZE CHWALICIE (10833 posty)
założyciel: dorape | moderator: dorape  | data utworzenia: 2009-01-01 22:15

Temat: Kaszuby? A czemu i nie? (0 postów)
autor: maniuchaw
Liczba wpisów:
12
Na forum od: 2011-05-09
  zobacz wizytówkę
2012-01-20 14:47 Temat: (0 postów)

Kaszuby? A czemu i nie?

Już trzy lata z rzędu latem w okresie urlopu udaję się w różne części Kaszub. Miejsce nie jest tak rozreklamowane jak powiedzmy Mazury, ale równie piękne i mające swoją historię. Co do historii właśnie to znalazłem ostatnio ciekawy portal o Kaszubach dostępny pod adresem www.skarbykaszub.pl W sumie szukałem ciekawostek historycznych planując już wyprawę na lato tego roku, a znalazłem portal o szerokim spektrum informacji, od historii Kaszub, w tym historii miejsc mniej znanych. Dodatkowo bardzo obszerna baza, że tak określę hotelowo-turystyczno-noclegowa, a i bardzo dokładne kalendarium wszelkiej maści imprez turystycznych. Wszystko podane jak na tacy. Nie ukrywam, że portal ten będzie podstawą do planowania trasy turystycznej na ten rok. Jeżeli jesteście zainteresowani tą częścią Polski pod względem zwiedzania, lubicie turystyczne włóczęgostwo lub podstawą udanego urlopu jest dla Was jest konkretne miejsce, które traktujecie jako bazę wypadową na wakacje to polecam sprawdzenie informacji na tej stronie

odpowiedz
Sortuj według:
W tym temacie nie ma jeszcze postów. Masz okazję by Twój głos pojawił się tutaj jako pierwszy! Nie czekaj - dodaj swoją odpowiedź!