Witajcie,
Co sądzicie o zamawianiu leków i innych produktów typowo z apteki, w sieci?
Nie macie z tym problemów, a moze obawiacie się, że cos będzie nie tak?
Zamawialiście kiedykolwiek jakies leki w ten sposób?
Osobiście uważam, że to świetny pomysł bo apteki internetowe typu e-lek.pl maja dużo niższe ceny a co do samych zakupów w sieci to się nie obawiam teraz już jest tak że na 100% wszystkie takie zakupy sa chronione prawnie więc nie ma problemów.
Polska Apteka Internetowa w UK
www.sloneczko.co.uk
Poszukujesz polskich lekow bez recepty , suplementów diety , kosmetyków ?
Apteka Słoneczko powstała z myślą o pacjentach ceniących sobie wygodę, bezpieczeństwo, profesjonalną i fachową obsługę, a także łatwy dostęp do szerokiego asortymentu leków bez recepty , suplementów diety i kosmetyków.
Polskie leki i polskie kosmetyki online w naprawdę niskich cenach, GRATISY dla stałych klientów oraz niskie koszty dostawy, w tym bezpłatna dostawa przy zamówieniu powyżej 25 £.
Zapraszamy na www.sloneczko.co.uk
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Jeśli chodzi o leki, to jestem nastawiona sceptycznie do zamawiania ich przez net, co do kosmetyków i suplementów dostępnych w aptekach- nie mam żadnych barier! Ceny są o wiele niższe, niż w stacjonarnych placówkach. http://apteki.pf.pl/
Są apteki, które maja dobrą renomę, a poza tym posiadają sieć aptek stacjonarnych. Poszukaj w jakiejś wyszukiwarce branżowej, np. w Panoramie Aptek (adres stronki: http://apteki.pf.pl ) lub na jakiejś innej stronce
A jak jest z zamawianiem lekarstw na receptę?
Jak to jest w sieci załatwiane?
Przesyła się jakies ksero, skan czy cos w tym stylu?
jakoś tak zachowawczo do tego podchodzę.
To by było za łatwe i za duże zagrożenie, ze ktoś będzie wykorzystywał takie recepty i je podrabiał.... W takich aptekach niestety nie realizuje się leków na receptę. Można kupować wszystko co dotyczy kosmetyków, zapobiegania i leków które sa dostępne bez recepty ale z nią odpadają. Taka apteka jak e-lek.pl jest bardzo konkurencyjna na tym polu, ale jak chcesz leki na receptę to musisz skorzystać z normalnej apteki.