Kategorie: Biznes / Handel i usługi
Forum: Apteki (256 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-05-27 10:44

Temat: apteka internetowa (15 postów)
autor: houlrglassnebula
Liczba wpisów:
256
**
Na forum od: 2009-05-24
  zobacz wizytówkę
2010-06-30 14:08

Odp.: apteka internetowa

A jak jest z zamawianiem lekarstw na receptę?

Jak to jest w sieci załatwiane?

Przesyła się jakies ksero, skan czy cos w tym stylu?

jakoś tak zachowawczo do tego podchodzę.

odpowiedz
Sortuj według:
  • houlrglassnebula **, 2010-06-22 15:31
    apteka internetowa

Witajcie,

Co sądzicie o zamawianiu leków i innych produktów typowo z apteki, w sieci?

Nie macie z tym problemów, a moze obawiacie się, że cos będzie nie tak?

Zamawialiście kiedykolwiek jakies leki w ten sposób?

zgłoś do moderacji
    • ~nina balicka, 2010-06-23 13:13

Osobiście uważam, że to świetny pomysł bo apteki internetowe typu e-lek.pl maja dużo niższe ceny a co do samych zakupów w sieci to się nie obawiam teraz już jest tak że na 100% wszystkie takie zakupy sa chronione prawnie więc nie ma problemów.

zgłoś do moderacji
      • ~john, 2012-01-15 21:42

Polska Apteka Internetowa w UK

www.sloneczko.co.uk

Poszukujesz polskich lekow bez recepty , suplementów diety , kosmetyków ?

Apteka Słoneczko powstała z myślą o pacjentach ceniących sobie wygodę, bezpieczeństwo, profesjonalną i fachową obsługę, a także łatwy dostęp do szerokiego asortymentu leków bez recepty , suplementów diety i kosmetyków.

Polskie leki i polskie kosmetyki online w naprawdę niskich cenach, GRATISY dla stałych klientów oraz niskie koszty dostawy, w tym bezpłatna dostawa przy zamówieniu powyżej 25 £.

Zapraszamy na www.sloneczko.co.uk

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:46
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 19:54

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:44

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:42

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:29

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:34

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:15

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 15:44

zgłoś do moderacji
    • ~Mała, 2010-07-28 09:43

Jeśli chodzi o leki, to jestem nastawiona sceptycznie do zamawiania ich przez net, co do kosmetyków i suplementów dostępnych w aptekach- nie mam żadnych barier! Ceny są o wiele niższe, niż w stacjonarnych placówkach. http://apteki.pf.pl/

zgłoś do moderacji
    • ~iggy81, 2010-07-15 14:23

Są apteki, które maja dobrą renomę, a poza tym posiadają sieć aptek stacjonarnych. Poszukaj w jakiejś wyszukiwarce branżowej, np. w Panoramie Aptek (adres stronki: http://apteki.pf.pl ) lub na jakiejś innej stronce

zgłoś do moderacji
    • houlrglassnebula **, 2010-06-30 14:08

A jak jest z zamawianiem lekarstw na receptę?

Jak to jest w sieci załatwiane?

Przesyła się jakies ksero, skan czy cos w tym stylu?

jakoś tak zachowawczo do tego podchodzę.

zgłoś do moderacji
      • ~nina balicka, 2010-07-01 11:15

To by było za łatwe i za duże zagrożenie, ze ktoś będzie wykorzystywał takie recepty i je podrabiał.... W takich aptekach niestety nie realizuje się leków na receptę. Można kupować wszystko co dotyczy kosmetyków, zapobiegania i leków które sa dostępne bez recepty ale z nią odpadają. Taka apteka jak e-lek.pl jest bardzo konkurencyjna na tym polu, ale jak chcesz leki na receptę to musisz skorzystać z normalnej apteki.

zgłoś do moderacji