|
~czytamto
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2010-08-27 19:31
Temat: (9 postów)
Naturalne planowanie rodzinyPoznaj fakty i mity o tej naturalnej i sprawdzonej metodzie. UWAGA: Publikacja przeznaczona wyłącznie dla osób pełnoletnich. Jeśli nie masz ukończonych 18 lat, zamknij tę stronę. http://tnij.org/h2vz Nie czytaj tego ebooka, jeśli: jesteś całkowicie zadowolona z dotychczas stosowanej metody planowania rodziny; nie masz żadnych problemów ani wątpliwości związanych ze stosowaniem antykoncepcji; nie interesuje Cię poznanie swojej płodności; nie chcesz nauczyć się bezbłędnego rozpoznawania dni, kiedy może począć się Twoje dziecko oraz dni, kiedy jest to absolutnie niemożliwe; nie chcesz doświadczyć, czym jest naprawdę bezpieczny seks „bez barier”, czym jest miłość bez wątpliwości; nie tęsknisz za szczęśliwą miłością, lecz jesteś raczej poszukiwaczem seksualnych przygód. |

Poznaj fakty i mity o tej naturalnej i sprawdzonej metodzie.
UWAGA: Publikacja przeznaczona wyłącznie dla osób pełnoletnich. Jeśli nie masz ukończonych 18 lat, zamknij tę stronę.
http://tnij.org/h2vz
Nie czytaj tego ebooka, jeśli:
jesteś całkowicie zadowolona z dotychczas stosowanej metody planowania rodziny;
nie masz żadnych problemów ani wątpliwości związanych ze stosowaniem antykoncepcji;
nie interesuje Cię poznanie swojej płodności;
nie chcesz nauczyć się bezbłędnego rozpoznawania dni, kiedy może począć się Twoje dziecko oraz dni, kiedy jest to absolutnie niemożliwe;
nie chcesz doświadczyć, czym jest naprawdę bezpieczny seks „bez barier”, czym jest miłość bez wątpliwości;
nie tęsknisz za szczęśliwą miłością, lecz jesteś raczej poszukiwaczem seksualnych przygód.
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)