|
2009-05-23 21:06
Temat: (36 postów)
Zakupy tradycyjne czy internetowe?Zdarzyło wam się kiedyś kupić coś ze sprzętu RTV/ AGD w Internecie? Zastanawiam się czy ta forma zakupów jest już popularna i czy nie jest zbytnim ryzykiem. Właśnie rozważam kupno Plazmy i widziałam ją na electro.pl taniej niż np w MediaMarkcie, Saturnie czy w innych tradycyjnych sklepach ale jak jest np z przesyłką, bezpieczeństwem? Wypowiedzcie się |

,
2009-05-23 21:06 Zdarzyło wam się kiedyś kupić coś ze sprzętu RTV/ AGD w Internecie?
Zastanawiam się czy ta forma zakupów jest już popularna i czy nie jest zbytnim ryzykiem. Właśnie rozważam kupno Plazmy i widziałam ją na electro.pl taniej niż np w MediaMarkcie, Saturnie czy w innych tradycyjnych sklepach ale jak jest np z przesyłką, bezpieczeństwem? Wypowiedzcie się
odpowiedz
,
2009-05-25 01:12 zakupy w necie sa skoko, sa tansze bo nie ma wielu pracownikow itd, ale zywnosci bym nie kupowal z neta, czyli 'pawel i gawel' odpada jak dla mnie
odpowiedz
W polskich sklepach nie opłaca się kupować sprzętów. warto kupić na przykład w Stanach, tylko wiadomo, że nie każdy ma możliwość pojechania do USA, dlatego funkcjonują takie strony jak na przykład www.wszystkozameryki.com, które sprawdzają wybrane towary ze stanów.
odpowiedz
Czy ktoś zna jakąś strone interntową, która oferyje promocje na zakupy internetowe? Słyszalem, że moża uzyskać duże znizki na zakupy online jeśli ma sie bony znizkowe..czy ktoś wie cokolwiek na ten temat?
odpowiedz
Takiego sklepu niestety nie znam. Ale na electro.pl masz promocje i wyprzedaże przez cały rok. Trzeba tylko wejść w odpowiednią zakładkę i tam zobaczyć - zawsze jest jakiś przeceniony sprzęcik, albo wyprzedaż jakiego modelu. Warto na to zwrócić uwagę robiąc zakupy.
odpowiedz
,
2010-06-28 10:44 Ano, słusznosć masz i dobry sklep wspominasz, bo faktycznie wybór jest tam ogromny.
A wracając do zakupów tradycyjnych i intrnetowych to zdecydowanie stawiam na Internet. jest szybko, sprawnie, bez kolejek i tych innych niedogodnosci :)
odpowiedz
Moim zdaniem przy każdych zakupach, czy internetowych czy tradycyjnych trzeba w zasadzie uważać tak samo. Ale ogólnie zakupy przez internet są wygodne - porównywarki cenowe, obniżki i bony - np coraz bardziej popularne stają się zakupy grupowe, ostatnio natrafiłam na oferty Grupera-fajna sprawa.
odpowiedz
My kupilismy telewizor 2 lata temu w sklepie interentowym, nic sie zlego nie wydarzylo. Raz kupilam wage elektroniczna na allegro - byla wadliwa ale wymieniono ją bez problemu
odpowiedz
Teraz zakupy są jak najbardziej bezpieczne. Ja polecam zakupy na pogrosiku.eu
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
Powiem tak, nie zawsze warto kupowaxc przez Internet ale jesli trafi sie okazja to czemu nie?
Ostatnio jest taka "MEGA Promocja" na markowe tekstylia na http://www.kaszmir-firany.pl/ cos takiego sie oplaca. ;)
odpowiedz
Zdarza się, zwłaszcza teraz gdy w sklepach jest pełno wyprzedaży. Ja jutro jadę do Blue City przepuszczać wypłatę:)
odpowiedz
Zdarzyło się z pozytywnym skutkiem. Z tym, że najpierw sprzęt wypatrzyłam sobie w sklepie, dokładnie go obejrzałam, posprawdzałam funkcje, sprawdziłam gdzie najtaniej itd. REKONESANS! To podstawa. Poczytałam też trochę o zakupach w necie- na czym można oszczędzać a na czym się nie powinno, oraz jak nie dac wszechobecnej głupkowatej reklamie: http://poradyspodlady.pl/2010/01/reklama-dzwignia-handlu%E2%80%A6/
odpowiedz
,
2009-12-10 22:32 Urwałeś się z choinki! Nie kupuj plazmy przez internet jeśli nie masz możliwości zobaczenia sprzętu. Wyczekaj odpowiednią chwilę, w dużych sklepach często są promocje, na pewno na coś trafisz.
odpowiedz