zakupiłam zestaw dla dziecka, jestem zadowolona. Nigdy nie wiem jak zamawiam przez telefon czy nie zostane zrobiona w butelkę ale w tym przypadku to jest to:)
odpowiedz
Lubiłam tam pracować ze względu na dobra atmosferę. Wiadomo przychodzisz i musisz pracować bo tego wymaga firma, ale jak pracujesz to masz. Jest ok.
odpowiedz
Byłem tam dzisiaj w sprawie pracy w tej firmie. Było całkiem spoko. Ale jeszcze bardziej spoko będzie jak mnie do nich przyjmą. Dużo jakoś tam było chętnych. Wkońcu szukam pracy :)
odpowiedz
Ja też nawet polecam, zakup ok
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
pani marianno- nie wiem co pani kupiła ale to napewnoinie było od firmy inkatel -oni nie sprzedają żadnych zabawek dla dzieci tylko sprzety dla stolarzy
odpowiedz
pani marianno- nie wiem co pani kupiła ale to napewnoinie było od firmy inkatel -oni nie sprzedają żadnych zabawek dla dzieci tylko sprzety dla stolarzy
odpowiedz
zgadzam sie z osobą wyżej- te komentarze pisze szefostwo tej firmy bo normalnie nikt ich nie poleciłby-oni kombinują jak naciągnąć ludzi-wciskają konsultantą takie historie i bajki żeby mogli przekonać biednych ludzi a ami w to nie wierza co mówią, pozatym marne pieniądze tam można zarobić...lepiej sie w to nie pakować
odpowiedz
Nie wiem kto te opinie pisze - chyba szefostwo. Zero podstawy, oszukują na każdym kroku - co innego mówią na rozmowie kwalifikacyjnej a co innego przy wypłacie. Sprzedaje się produkty, które za 1/10 ceny można kupić na allegro. Jeśli nie wierzycie zapytajcie osobiście któregoś z pracowników.
odpowiedz
No tak zdecydowanie praca u Inkatel to polega na myśleniu. Nie jest to praca dla ludzi nie myślących. leniwych i nie potrafiących słuchać. Byłem tam ale musiałem się teraz podjąć dziennych studiów.
odpowiedz
Zawsze telemarketing kojarzył mi się z czymś nie fajnym, nie miłym. Ludzie tak to jest, że w tym świecie bardzo łatwo jest popsuć jakąś opinie na dany temat. Kiedys pracowałam w strasznej nerwówce w innej firmie i tak mi już zostało. Ciągle oni ode mnie czegoś za bardzo wymagali. Myślałam więc , że nie zmienie o tym zdania. Ale kiedy przyjęli mnie w Inkatel i nauczyłam się jak rozmawiać z ludźmi przez telefon. Teraz moge powiedzieć o nich, że jeśli chcesz to Cię nauczą i będziesz miec super wynagrodzenie, ale jeśli nie lubisz nowych doświadczeń i nie umiesz słuchać to się tu nie nadajesz. Niestety ponieważ mieszkam daleko od nich musiałam zmienić prace. Mysle, że kiedyś przeprowadze gdzieś bliżej się i może mnie znów przyjmą.
odpowiedz
Było tam spokens, nawet są superasne te ludziska z Inkatel, bo ja nie lubie nerwówki i lubie jak mi sie dogadza fajną zaplatą. Szkoda, że obudziło się we mnie leeenistwo. Ach jej
odpowiedz
Co oni takiego robią, że są tacy fajoscy. A wogóle to też szukam pracy i to na wakacje.
odpowiedz
Byłam wczoraj na rozmowie u nich. Panuje tam luzacka atmosfera. Dlatego mi zależy. Nie lubię spięć z szefami. Chyba jest to spoko dla luzaków.
odpowiedz