|
~Jaga
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Gdzie kupujecie perfumy? Czy w sklepach internetowych faktycznie są oryginalne? Gdzie opłaca się najbardziej?
odpowiedz
,
2011-06-30 10:12 Siemka... to link do stronki ktora umozliwia ci robienie zakupów naprawde warto zajrzeć... http://www.sensido.pl/?CJYPXL wejdz i zarejestruj sie ;) miłego dnia... Domi ;)
Polecam ta stronke! to nowa str.. pozniej bedzie coraz wiecej mozliwosci :P
zapraszam!!!!!!!!!
odpowiedz
Ja kupuje w zasadzie wszystko, moze poza jedzniem.:P Sprzęt RTV, AGD, buty czasami jakis ciuch też "wpadnie", książki. Ostatnio nawet produkty do stylizacji paznokci, to akurat dzieki zakupom grupowym np. fastdeal.pl - jest taniej i można trochę poeksperymentować, przy czym ważne jest aby voucher obejmował wszystkie produkty danego sklepu, a nie tylko wybrane.
odpowiedz
,
2010-03-25 09:45 Zazwyczaj w drogeriach, nie mam zaufania do perfumerii internetowych, nie byłabym pewna czy perfumy są orginalne. Pozatym jeśli jesteś stałą klientką w jakimś sklepie typu douglas albo sephora, to zazwyczaj możesz kupować taniej, więc ceny internetowe nie są aż tak konkurencyjne
odpowiedz
Mój ulubiony sklep i ulubione perfumy http://www.iperfumeria.pl/product-pol-603-Giorgio-Armani-Code-woda-perfumowana-30ml-damskie.html
Kupuję je już od jakiegoś czasu i zapach bardzo przypadł mi do gustu.
odpowiedz
Też dużo czytałam na forach internetowych, że w internecie to są same podróbki itp. Mój znajomy kupił perfumy w perfumerii internetowej i był bardzo zadowolony. Pomyślałem sobie, a co mi tam! Po co mam przepłacać 150 zł? Jarek doradził mi, abym kupiła w tej samej perfumerii. Kupiłam i zmieniłam zdanie o zakupach w internecie. Sefona będzie teraz dla mnie sklepem numer 1.
odpowiedz
Od jakiegoś czasu kupuję tu http://www.iperfumeria.pl/ i tylko tu ;)
Sprawdzone miejsce, oryginalne perfumy, no i wygoda, że przez neta :)
odpowiedz
no przede wszystkim jeśli mówimy o kupowaniu przez internet najlepiej kupować w sprawdzonych miejscach. W takim pierwszym lepszym znalezionym w internecie nie odważyłabym się kupić. Bałaby się podróbek itp. Od jakiegoś czasu zaopatruję się w perfumy w sklepie iperfumeria.pl i jest wszystko ok. Profesjonalna obsługa. Sklep na poziomie więc mogę polecić.
odpowiedz
Ja to różnie i w necie i w stacjonarnych drogeriach. Ale coraz bardziej przekonuję się do zakupów przez interenet i już się nie mogę doczekać, jak pełną parą ruszy platforma na fejsie kupuje.to na pewno ułatwi mi to robienie bezpiecznych zakupów w sieci :)
odpowiedz
,
2011-04-30 23:07 Ja kupuję praktycznie wszystko w Internecie, także perfumy nie są tutaj wyjątkiem. Co prawda mam swoje ulubione, których zapach znam idealnie, także wiem co dostanę. Jedynie obawiam się kupować takie rzeczy w serwisach aukcyjnych, ponieważ można tam trafić na niezbyt uczciwych sprzedawców. Teraz czekam, aż na dobre swoją działalność rozpocznie platforma kupuje.to która ma umożliwić robienie zakupów przez facebooka. Biorąc pod uwagę, że nie ma tam za dużej anonimowości, to sprzedawców też będzie łatwo sprawdzić. Tam na pewno kupowałabym moje ulubione perfumy ;)
odpowiedz
Kiedyś kupowałam w Douglasie. Obecnie kupuje w perfumeriach internetowych. Plus tego jest taki, że np. w porównywarkach porównuje sobie ceny i kupuje najtaniej. Np. eternity kupiłam w piume.pl a magnetism kupiłam w iperfumy bo było taniej. Także zachęcam do zakupów w sieci, ale z głową.
odpowiedz
Najczęściej zapoznaję się z zapachem w perfumerii, a kupuję w sklepie internetowym bo ceny zdecydowanie są bardziej atrakcyjne. Ostatnio odkryłam ten sklep www.dotus.com.pl i kupiłam sobie CK One.
Perfumy są świetne, są oryginalne, długo się utrzymują. Szybko dostałam paczkę. Ofertę stale poszerzają mam nadzieję, że wkrótce będą mieli D&G Light Blue i w dobrej cenie oczywiście:)
odpowiedz
Jeśli w sklepach internetowych to tylko takich sprawdzonych, bo na allegro na przykład nie wiem czy znajdziesz oryginalne. Niby w necie ceny niższe, ale jak doliczysz przesyłkę i w ogóle, to robi się jak w drogerii. Ja wolę szukać obniżek w sklepach, zwykle kupuję w Super-Pharmie, bo jak są promocyjne ceny to często jest jak w sklepie internetowym, a mam przynajmniej pewność, że nie kupuję podróbek.
odpowiedz
Ja tez raczej odradzam allegro. Sama co prawda nie trafilam na podróbkę, ale tyle się o nich naczytalam na forach, ze az strach ryzykowac. A w niektórych drogeriach zdążają się fajne promocje. Szczególnie kiedy zbliżają się swieta. Tylko nie wiem, czy Wielkanoc tez się do nich zalicza :)
odpowiedz
Popieram - warto poszperać w drogeriach "realnych", czasami można "upolować" niezłą okazję. Bywają też sklepy Internetowe, w których można osobiście odbierać towar i otrzymywać pokwitowanie zakupu. Wtedy, w razie jakichkolwiek problemów z jakością produktu, można go reklamować - na podstawie opisu na stronie www i zachowanego paragonu. Jesli kupujecie w takim sklepie Internetowym i odbieracie osobiscie towar, radze wczesniej bardzo dobrze przestudiowac wyglad, kształt, wszelkie wcięcia i wypukłości oraz oznaczenia produktu, co do którego oryginalności jesteście stuprocentowo przekonane. Mnie kiedyś usiłowano sprzedać podróbkę wody toaletowej Fahrenheit Diora. Opakowanie i buteleczka było niemal identyczne z oryginałem. NIEMAL.
odpowiedz