|
~Marta
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Jakie kosmetyki wybrać w ciąży? Czy te droższe typu Mustela faktycznie są lepsze?
odpowiedz
Wchodźcie na http://seksbaza.com! Tu znajdziecie odpowiedzi na wiele swoich pytań i ciekawostki! Polecam filmik o oddaniu spermy!
odpowiedz
Nie zawsze cena jest wyznacznikiem, ale akurat w czasie ciąży nie ma co oszczędzać na kosmetykach. Lepiej kupić jeden porządny krem niż kilka byle jakich. Mustela akurat jest wg mnie najlepsza, sama używałam jej w ciąży i bardzo sobie chwalę. Moja przyjaciółka jest teraz w ciąży i używa Eris Pharmaceris M chyba, linia dla kobiet w ciąży właśnie, też mówi, że jest super. Szukaj w sieciowych sklepach typu Superpharm, ostatnio na Mustelę chyba właśnie mają bardzo dobre ceny. Zawsze mają nieco tańsze te kosmetyki niż normalne apteki, więc możesz kupić lepszy kosmetyk w podobnej cenie :)
odpowiedz
Rzeczywiscie z tego, co słyszałam kobiety w ciazy coraz czesciej siegaja po drogie produkty. Nie wiem, czy się sprawdzaja, bo ja sama nie próbowałam. Kilka lat temu to do glowy by mi nie przyszlo żeby wydawac kilkadziesiąt zlotych na krem na rozstępy. Teraz mysle już troche inaczej. Koleżanki z pracy zaciazaja po kolei i chwala się jakie to nowe, profesjonalne kosmetyki kupily. Nie wiem, czy to tylko mi się wydaje, ale rzeczywiście wyglądają super i podobno cialo mniej cierpi, jak jest dobrze pielęgnowane. Wszystko zalezy od tego ile chcesz albo możesz przeznaczyc na kosmetyki. Bo w koncu wyprawka tez kosztuje ;)
odpowiedz
Otóż to candy - kiedys nei bylo tych wszystkich cudów, a tylko oliwa na rozstepy Ja uwazam ze wszytko jest dla ludzi - byle z glową stosować, a nie ulegac reklamie. I na pewno nie warto przesadzac z wydatkami bo przecez ciaza i potem malenstwo to spore koszty niestety. Moja siostrzenica poszla za moja rada i na rozstepy stosowala oliwe wlasnie...bo nie wierze ze jakikolwiek kosmetyk zapobiegnie rozstepom. Do pielegnacji dzieciaczka kupuje polskią sprawdzona firme - Floslek. Swoja droga jakze bylam zaskoczona ze jest cos takeigo jak krem na brodawki sutkowe lagodzacy ból ;-) Pomaga jej to niech korzysta, czemu nie.
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
doskonały artykuł profesjonalisty znalazłam na stronie http://www.salony-kosmetyczne.pl/
odpowiedz
Oj zdecydownaie przychylam się ku opinii aby w ciąży kupować dobre kosmetyki. Jeśli jest gorzej z pieniędzmi to oczywiście można trochę powalczyć i poszperać za miejscami gdzie można je kupić taniej. W Łodzi dla przykładu gdzie mieszkam jest w CH Manufaktura i tam sklep eko-kosmetyki Juventa, mają naprawdę świetne ceny i w ciągu tych 9-miesięcy można zaoszczędzić dużo. A kosmetyki mają bardzo dobre, także najlepszych marek, a warto w nie inwestować, taka oszczędność jest tylko pozorna, bo potem aby wrócić do stany sprzed ciągu jeśli chodzi o skórę to jest koszmar dla wielu mam, a kosztuje to jeszcze więcej niż gdyby dbać lepszymi kosmetykami od początku.
odpowiedz
Na pewno warto inwestować w dobre kosmetyki w okresie ciąży, bo przecież nie chodzi tu tylko o wygląd skóry,ale również zdrowie dziecka( część składników kosmetyków przenika do krwi, warto o tym pamiętać) . Bardzo dobrym balsamem jest Kojąca oliwka dla kobiet w ciąży Palmers, ma subtelny zapach więc nie drażni jak niektóre kosmetyki
odpowiedz
moim zdaniem lepiej jest postawić na lepsze.ja podczas pierwszej ciązy kupiłam sobie drogą serię
Weleda, a w tym: olejek do masazu krocza, na rozstępy coś, na laktację do masażu oraz wspaniałą serię atw.powiem wam, ze wyszłam bez szwanku, bez ani jednego rozstępa
druga ciąża: mustela, garnier i zwykła oliwka.trochę mniejszy budżet, a stan skóry po ciązy opłakany.
myślę, że chociaż na czas ciąży można sobie pozwolić na droższe i skuteczniejsze kosmetyki.a tak, potem trzeba wydawać fortunę na zabiegi.mój brzuch teraz przypomina pajęczynę:(byłam głupia, ze dałam się zwieść.
polecam fajny link o kosmetykach dla ciężarnych http://przepieknie.pl/forums/22-CI%C4%84%C5%BBA-I-POR%C3%93D
odpowiedz