|
~jkj
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2009-09-14 10:11
Temat: (10 postów)
Który operator?Właśnie przeprowadziłam się z dużego miasta do mniejszej miejscowości i chciałabym założyć sobie telefon stacjonarny wiem, że w mojej miejscowości dostępna jest TP S.A, UPC, Aster, Netia i od niedawna Vectra, problem w tym, że kompletnie nie wiem co wybrać... czy mógłby mi ktoś również wytłumaczyć na czym polega telefon VoIP i u jakiego operatora go dostane? |

Właśnie przeprowadziłam się z dużego miasta do mniejszej miejscowości i chciałabym założyć sobie telefon stacjonarny wiem, że w mojej miejscowości dostępna jest TP S.A, UPC, Aster, Netia i od niedawna Vectra, problem w tym, że kompletnie nie wiem co wybrać... czy mógłby mi ktoś również wytłumaczyć na czym polega telefon VoIP i u jakiego operatora go dostane?
odpowiedz
Muszę się zgodzić moją poprzedniczką. Jak najbardziej firma iFON jest godna polecenia....
odpowiedz
Ja polecam Voip!
Moim zdaniem najlepszą firmą prowadzącą telefonie internetową w Polsce jest firma iFON. Nie ma żadnych abonamentów utrzymaniowych ani ukrytych kosztów.
Do najważniejszych usług firmy należą połączenia głosowe voip, kodeki, połączenia faksowe, fax2email, połączenia wdzwaniane, bilingi online, a wszystko tanio i profesjonalnie.
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz