Kategorie: Zakupy / Telefonia
Forum: Stacjonarne (85 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-12-16 15:28

Temat: Nie chcę TP (74 posty)
autor: ~brousure
~brousure
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-08-06 23:24 Temat: (74 posty)

Nie chcę TP

Chciałabym zmienić sobie operatora, ale mam też internet w TP . Czy opłaca się w ogóle "bawić" w zmienianie wszystkiego? Czy może nie ma za wielkich różnic, nie znam w sumie za wielu firm oferujących usługi tel. stacjonarnej.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~brousure, 2009-08-06 23:24
    Nie chcę TP

Chciałabym zmienić sobie operatora, ale mam też internet w TP . Czy opłaca się w ogóle "bawić" w zmienianie wszystkiego? Czy może nie ma za wielkich różnic, nie znam w sumie za wielu firm oferujących usługi tel. stacjonarnej.

odpowiedz  odpowiedz
    Opinia była dla mnie: użyteczna nieużyteczna
    zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 11:06
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 11:04

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 15:08

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:54

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:55

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:37

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 16:09

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~brzeczyszczykiewicz, 2009-11-19 12:23
      Odp.: Nie chcę TP

VoD standardem jeszcze nie jest to fakt - a fajnie miec w sumie wpozyczalnie pod przyciskiem pilota :) Vectra voda jeszcze nie ma - mówia ze wprowadza go w 2010 r. Pewnie to juz chwila moment bo wlasnie uruchomili dekodery PVR HD a od tego do vod to juz prosta droga :)

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~panchak, 2009-09-02 14:59

@brousure ogólnie jak masz zamiar zmieniać to osobiście polecam Ci korzystać z opcji pakietowych. Przede wszystkim u operatorów, którzy mają oprócz Tele i Net również TV, bo oni zawsze zaproponują coś ciekawego i na pewno będzie dużo taniej niż jakbyś brała pojedynczo :) U nas na rynku masz do wyboru kilku operatorów jak UPC, Aster czy "nowy gracz" Vectra. Pytanie tylko czy z Wawy jesteś, bo oni akurat w Wawie działają.

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
      • ~riki, 2009-09-02 16:49

Podobno, któryś z operatorów kablówkowych ma wprowadzić Wideo na życzenie. To jest mega fajna opcja. Włączasz film kiedy chcesz i oglądasz kiedy chcesz. Mam nadzieje, że będzie to w cenie rozsądnej.

odpowiedz  odpowiedz
        zgłoś do moderacji
        • ~brutallegend, 2009-09-06 09:23

@riki

To chyba chodzi o vectre, bo oni maja u siebie a stronie cos o VoD, ciekawe jak to bedzie z wyborem filmow do ogladania.

I co podpisal juz ktos moze z nimi umowe?? Jak wrazenia??

odpowiedz  odpowiedz
          zgłoś do moderacji
          • ~mumina, 2009-09-15 19:56

Taaak, chyba oni mają dostępną tę opcję w innych miastach. Moja kumpela, która mieszka w Słupsku i ma vectrę coś kiedyś o tym wspominała. Ona jest akurat z vectry zadowolona - ma pakiet 3 w 1 i net działa u niej bezproblemowo.

odpowiedz  odpowiedz
            zgłoś do moderacji
          • ~vodzik, 2009-09-27 20:02

To Vectra ma też VOD?? Wiedziałam o kanałach HD, bo to teraz standard ale Vod to chyba nie wszędzie jest dostępny??

odpowiedz  odpowiedz
            zgłoś do moderacji
    • ~stop, 2009-08-07 07:29

A na jak długi okres czasu miałaś umowę podpisaną? Bo ja 3 lata jak większość, to operatorów się pojawiło sporo nowych w międzyczasie. No i z reguły wzrosła prędkość za tę samą cenę.

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
      • ~kiniuch, 2009-08-07 08:02

Ja też umowę z TP podpisałam na 3 lata, do końca zostały mi jeszcze 3 miesiące i wtedy będę zmieniać dostawcę usłud tv/net/tel. Faktycznie, przez 3 lata dużo się zmieniło w tej branży. Największe kokosy zbijają firmy oferujące pakiety 3w1, a i dla użytkowników jest to bardziej opłacalne. Przeglądałam już strony tych najbardziej znanych operatorów i chyba najbardziej podoba mi się oferta vectry. Mają telewizję cyfrową, dużo sportu, muzyki i filmu, do tego telefon też wychodzi dość tanio, a to dobrze, bo jestem straszną gadułą:) Tyle wyczytałam na stronie www. Może ktoś miał do czynienia z tą firmą i napisze jak to wygląda w praktyce? Ew. co innego proponujecie?

odpowiedz  odpowiedz
        zgłoś do moderacji
        • ~Bergerman, 2009-08-07 17:36

Od TP miałem Internet przez miesiąc i rozwiązałem umowe. Więc nie było tak źle

A co do Vectry to faktycznie mają ciekawą oferte. Są tu jacyś użytkownicy??

odpowiedz  odpowiedz
          zgłoś do moderacji
          • ~Asia987, 2009-08-08 17:07

Nie jestem użytkowniczką Vectry ale zgadzam sie z przedmówcą, mają ciekawą oferte, konkurencyjną wobec innych sieci i dobry internet bez limitów a nie jak TP'sa

odpowiedz  odpowiedz
            zgłoś do moderacji
            • ~yeti, 2009-08-08 20:55

Witam. Ciesze sie ze ktos zalozyl taki watek, bo ostatnio tez zauwazylem ze vectra ma swietna oferte 3w 1. Mnie najbardziej interesuje usluga dodatkowa jaka proponuje a mianowicie taryfa w nocna( jesli chodzi o internet) gdzie podobno od 1.00 do 8.00 prędkość wzrasta czterokrotnie a do tego za taka usluge nic sie placi!! mnie bardzo by to odpowiadalo. Wiec na internet bylbym w sumie zdecydowany. A jak jest tam z kanalami tv?? sport i erotyka? ;) pozdrawiam

odpowiedz  odpowiedz
              zgłoś do moderacji
              • ~artur, 2009-08-09 11:39

Ja co prawda nie mam TP, tylko korzystam z usług lokalnego operatora (TV, net i telefon). Mam z nimi umowę na czas nieokreślony, ale myślę o jej rozwiązaniu, bo przez kilka dni nie miałem internetu i dopiero przyjechali jak czwarty raz do nich zadzwoniłem!!! Dobrze, że natrafiłem na ten wątek, bo też zastanawiam się nad założeniem Vectry. Przeglądałem ich ofertę i muszę przyznać jest ciekawa. Czy są wśród nas jej użytkownicy?

odpowiedz  odpowiedz
                zgłoś do moderacji
              • ~jojko, 2009-08-09 12:39

jeżeli chodzi o erotyke ;) to mają konkretne kanały ;) sam się zastanawiam nad założeniem tej kablówki he... tylko musze jeszcze przejrzeć oferte innych ich kanałów...

odpowiedz  odpowiedz
                zgłoś do moderacji