|
2010-07-30 14:07
Temat: (15 postów)
buty górskieJadę na obóz wędrowny i potrzebuję dobrych butów w góry. Chciałabym żeby były ponad kostkę i wygodne, bo nie mam nawet kiedy ich przetestować. Nie muszą być nieprzemakalne, bo takie chyba są bardzo drogie a ja chciałabym się zmieścić w 4 stówkach. Możecie doradzić jakiś dobry damski model? |

,
2010-07-30 14:07 Jadę na obóz wędrowny i potrzebuję dobrych butów w góry. Chciałabym żeby były ponad kostkę i wygodne, bo nie mam nawet kiedy ich przetestować. Nie muszą być nieprzemakalne, bo takie chyba są bardzo drogie a ja chciałabym się zmieścić w 4 stówkach. Możecie doradzić jakiś dobry damski model?
odpowiedz
,
2011-08-10 13:13 no też słyszałam o tych butach bates , że są używane przez amerykańska armię i jakies tam jednostki specjalne , także na pewno na wyprawy w góry też będą idealne , a po za tym można się poczuć jak prawdziwy komandos :D
odpowiedz
,
2011-05-05 11:25 Dobre są buty firmy bates, ktoś już może o nich wspominał, ich największa zaletą jest lekkość i dobra przepuszczalność powietrza, a poza tym antypoślizgowa podeszwa i wysoka cholewka chroniąca stopę. Warto się nimi zainteresować.
odpowiedz
Fajne rabaty i promocje znalazłem na WEDROWANIE.com.
Nawet do 30 % rabaty. Niedługo oficjalne otwarcie i zapowiadają ciekawe promocje.
Warto zerknąć http://www.wedrowanie.com
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
,
2010-10-21 12:21 Do wędrówek dobrze spiszą się buty trekkingowe. Będą chyba najwygodniejsze jeśli to będą długie wędrówki. W czterech stówkach powinnaś się spokojnie zamknąć. Możesz zajrzeć sobie na przykład na siulagrande.pl jest spory wybór butów górskich i trekkingowych.
odpowiedz
Ja bym jeszcze podrzucił buty marki bates - trwałe, wygodne, nie przemakające w górach na pewno się spiszą. Nie są to trekkingi, a bardziej buty wojskowe-taktyczne, ale mają dobre podeszwy, więc dadzą sobie radę w takich warunkach. Cenowo stoją podobnie do dobrych trekkingów.
odpowiedz
Akurat dobrze trafiłaś , bo teraz są w sklepach dość spore przeceny. Jesli szukasz dobrych butów do trekkingu to w pierwszej kolejności powinnas pomyśleć o Meindl, w tym moomencie to jedna z lepszych marek . Normalnie są dosyc drogie( cena odpowiada jakości) ale co jakiś czas pojawiają się przeceny tak jak ta http://siulagrande.pl/Buty_Meindl_Arizona_Lady-565.html . To nawet mniej niż miałaś wydać
odpowiedz