|
~olek
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Zastanawiam się nad kupnem pakietu cyfrowego. Kablówka coś ostatnio mi szwankuje. Nie znam się za bardzo na tym i nie śledzę tego na bierząco. Co polecicie, jaką firmę, jaki pakiet. Z góry dziękuję za odpowiedź.
odpowiedz
,
2012-02-16 12:04 Jeżeli chcesz tylko mieć fajna telewizję, a nie chcesz płacic dużych rachunków, to może dobrym rozwiązneim dla Ciebie byłaby telewizją N na kartę, możesz sobie zawsze doładować programów, możesz sobie kontrolować swoje wydatki, a większość programów i tam masz w cenie, jest to na pewno ekonomiczne rozwiązanie http://www.wasserman.pl/pl/c/Pakiety-kanalow-prepaid-doladowania-TNK/205
odpowiedz
,
2012-01-29 16:19 sprawdź nową ofertę enki- po ostatnich podwyżkach w c+ bardzo wiele osób wypowiedziało umowy i przeniosło się do N. Umowa na 12 miesięcy z czego 3 za free najlepiej sama przeczytaj na ich stronie http://n.pl/nsklep/promocje/swiat_3_miesiace
odpowiedz
świąteczne pomału się kończą, wrzucili za 59 zł pakiet z dekoderami do wyboru, na coś takiego można postawić, a umowa krótka, na rok.
odpowiedz
niektóre z tych eNkowych promocji jeszcze trwają. można się pokusić o kilka propozycji od nich :) ten jedno-terabajtowy dekoder to jest coś.
odpowiedz
Telewizja Nowej generacji ma genialna oferte za 79zł z pakietami filmowymi. To bez wahania polecę, bo sam mam. Dla filmowych maniaków w sam raz.
odpowiedz
od lat mam enke i sie nie zawiodlem nigdy. a pakiet to wiadomo dobierz sobie do swoich wymagan. choc wspomniana wczesniej promocja jest okazyjna rzeczywiscie.
odpowiedz
polecam cyfrę plus sam mam i mam duży wybór
odpowiedz
Teraz widziałam telewizja N ma świetną promocję dla nowych użytkowników. Telewizor za 1zł dostajesz jak weźmiesz abonament z multirommem :)
odpowiedz
cyfry plus nigdy nie miałem, dlatego nie mogę się wypowiedzieć. polsat używałem przez kilknaście miesięcy, ale właśnie zrezygnowałem ze względu na enke, bo bardziej mi odpowidały tamte pakiety filmowe. w tej chwili nie orientuje się w ich cennikach. na strony platform cyfrowych wejdź i sobie porównaj.
odpowiedz