Szukam nawigacji do trzystu złotych, albo z mapą, albo z możliwością wgrania. Jeśli bez mapy, to doradźcie proszę jaką wgrać. Nie wiem czy w tej cenie kupię coś sensownego, wiec proszę o ewentualne rady.
odpowiedz
,
2011-08-03 10:39 do 300 zł no to Lark albo Smart GPS ale to juz zależy od indywidualnych upodobań, która Ci się bardziej spodoba i która Ci przypadnie do gustu, poszukaj sobie w sklepach internetowych tam jest dużo taniej np na medialux.pl
odpowiedz
to jest kwota za którą kupisz już dobrą nawigację , ja od jakiegoś czasu jeżdżę z nawigacją Vordon i sprawdza się super na trasie, cenę ma bardzo przystępną i dobrą mapę fabryczną, ale jest taka możliwość by wgrać swoją mapę, polecam sprzęt tej marki
odpowiedz
w tej cenia spokojnie dostaniesz dużo fajnych nawigacji , ja i moja rodzina jeźdzomy na nawigacjach Vordon i sa bardzo fajne, niska cena, można sobie wgrać Auto Mapę, szybciutko chodzi . Za 270 zł dostaniesz już super 5 calową nawigację, także poklecam tę markę
odpowiedz
ja za tą cenę polecałbym nawigację Vordon, nawigację 5 calową z tej firmy można kupić jeśli dobrze pamiętam za jakieś 290 zł, a naprawdę się opłaca, szybko chodzi, ma dobre fabryczne mapy i jest ładna wizualnie, polecam bo sam używam i jestem zadowolony
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
,
2010-11-01 20:49 No to masz do wyboru, albo mio moov 300 albo navroad 370. No oczywiście wybór jest większy, ale to są dwie warte uwagi nawigacje. Obie marki są w porządku. Możesz poszukać sobie na hadron.pl Moim zdaniem navroad jest lepszym wyborem, ale decyzja należy do Ciebie. Powiem tylko, że w tej cenie nic lepszego nie dostaniesz.
odpowiedz