|
2010-07-13 11:11
Temat: (9 postów)
Królowa NocyMówiłeś- Mroku Nocy jestem królową I dostrzegam tylko szaleństwo nocy, Dlaczego do mnie wciąż powracałeś W mrocznej miłości się zatracałeś? Myślałeś - to nie może być miłość Ona, dla ciebie nic nie znaczy, To tylko taki życia blef Kochać się trochę inaczej. Mówiłeś - uczuciem czystym nie warto Głowy sobie zawracać, Wygodniej w mrocznej tkwić Co dzień do niej powracać. Królowej Nocy miłość ci wystarczy Ona, niczego od ciebie nie żąda, Ty, niczego nie musisz wybaczać. Myślałeś - że to wybawienie od sensu życia... I prawdziwego uczucia ucieczka, Jesteś panem tylko swojej duszy Nic nie jest w stanie ciebie już zranić, Żadne uczucie nie może cię wzruszyć. /autor: Helena Szymko / prawa autorskie zastrzeżone/ |

,
2010-07-13 11:11 Mówiłeś-
Mroku Nocy jestem królową
I dostrzegam tylko szaleństwo nocy,
Dlaczego do mnie wciąż powracałeś
W mrocznej miłości się zatracałeś?
Myślałeś - to nie może być miłość
Ona, dla ciebie nic nie znaczy,
To tylko taki życia blef
Kochać się trochę inaczej.
Mówiłeś - uczuciem czystym nie warto
Głowy sobie zawracać,
Wygodniej w mrocznej tkwić
Co dzień do niej powracać.
Królowej Nocy miłość ci wystarczy
Ona, niczego od ciebie nie żąda,
Ty, niczego nie musisz wybaczać.
Myślałeś - że to wybawienie od sensu życia...
I prawdziwego uczucia ucieczka,
JesteÅ› panem tylko swojej duszy
Nic nie jest w stanie ciebie już zranić,
Żadne uczucie nie może cię wzruszyć.
/autor: Helena Szymko /
prawa autorskie zastrzeżone/
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz