|
2010-01-11 15:35
Temat: (14 postów)
klawiszeChce zacząć swoją przygodę z muzyka elektroniczną. Jakie polecicie zatem klawisze tak do tysiąca? Zaznaczam, że moja znajomość tego typu sprzętu jest żadna, więc nie wciskajcie mi byle czego tylko naprawde coś konkretnego. peace &love dla tych którzy mi pomogą :) |

Chce zacząć swoją przygodę z muzyka elektroniczną.
Jakie polecicie zatem klawisze tak do tysiąca?
Zaznaczam, że moja znajomość tego typu sprzętu jest żadna, więc nie wciskajcie mi byle czego tylko naprawde coś konkretnego.
peace &love dla tych którzy mi pomogą :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
Jeśli chodzi o klawisz i sprzęt muzyczny to moim zdaniem najlepsze byłyby klawisze yamaha. Nie wiem jak to wygląda dokładnie z ceną, ale jeszcze niedawno można było kupić taki sprzęt za kilkaset złotych. Mój tata jest muzykiem i ma właśnie takie klawisze... więc moim zdaniem możesz spokojnie poprzeglądać klawisze yamaha;)
odpowiedz
Yamaha fajnie, ale to jednak póki co nie na moja kieszeń, bo ich klawisze kosztują więcej niż kilkaset złotych, a poza tym moje umiejętności są zbyt malutkie, żeby się brać za yamahę.
Poczytam jeszcze tu i ówdzie o klawiszach, ale pewnie zdecyduję się na akai. W electro są dość tanie, więc tam zamówię.
odpowiedz
Yamaha fajnie, ale to jednak póki co nie na moja kieszeń, bo ich klawisze kosztują więcej niż kilkaset złotych, a poza tym moje umiejętności są zbyt malutkie, żeby się brać za yamahę.
Poczytam jeszcze tu i ówdzie o klawiszach, ale pewnie zdecyduję się na akai. W electro są dość tanie, więc tam zamówię.
odpowiedz
,
2010-01-11 16:09 Myślę, że na początek w zupełności wystarczy CME MIDI/USB U-Key Mobiltone Blu http://www.electro.pl/produkt-CME_Klawiatura_sterujaca_CME_MIDI_2FUSB_U_Key_Mobiltone_Blue_-E00137,604.html ale wybór jest spory, więc jeżeli poczujesz, że wchodzisz na wyższy stopień zaawansowania, to polecam Akai
odpowiedz
W sumie twój post nie rozjasnił mi za bardzo kwestii klawiszy, ale fajnie, że mi polecasz electro, bo to sprawdzony przeze mnie sklep. Chyba pogrzebię na ich stronach i wtedy się na coś zdecyduję :)
Mimo wszystko gracias.
odpowiedz