Kategorie: Zakupy / Moda i dodatki
Forum: Obuwie młodzieżowe (56 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-12-16 15:03

Temat: Trampki (26 postów)
autor: paula_palomina123456
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2009-04-25
  zobacz wizytówkę
2009-04-26 08:25 Temat: (26 postów)

Trampki

na co zwracać uwagę przy kupnie trampek?chcę sobie je kupić ale nie wiem na co zwrócić uwagę żeby długo ze mną były.Pomóżcie

odpowiedz
Sortuj według:
  • paula_palomina123456 , 2009-04-26 08:25
    Trampki

na co zwracać uwagę przy kupnie trampek?chcę sobie je kupić ale nie wiem na co zwrócić uwagę żeby długo ze mną były.Pomóżcie

odpowiedz  odpowiedz
    Opinia była dla mnie: użyteczna nieużyteczna
    zgłoś do moderacji
    • cytrusowa666 *, 2011-10-05 15:51
      Odp.: Trampki

no najlepsze trampki mają Conversy, porządne z dobrego materiału, a akurat w sklepie Tani Sport sa trochę tańsze teraz. Wiem, bo sama kupiłam swojemu chłopakowi na Dzień Chłopaka je ostatnio, dobrze, że udało mi się załapać na promocję jeszcze :) Podaję linka gdyby ktoś chciał http://www.tanisport.pl/converse/121646_One_Star_Baseline/Product.aspx

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 11:05
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:35

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 11:03

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 15:06

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:52

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:54

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:35

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 16:08

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • selfimagine *, 2009-05-23 21:24

Ja zwracałabym uwagę w tym przypadku jednak na firmę - Conversy są najlepsze i trwałe- a trampki mają to do siebie, że ich przeznaczenie powinno być raczej - na długi czas - a więc zwracaj uwagę na materiał podeszwy i szycie - ja sama kupiłam sobie wysokie conversy na www.1but.pl -czasem mają promocje i moze znajdziesz coś dla siebie

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
      • Małgośkaa , 2010-09-18 22:09

Przyłaczam sie..dla mnie Converse`y to stały element w szafie w sumie mam cos na kazdy sezon i jak patrze na placach zabaw na rodzicow w roznym wieku to nieodłączny element...przemycanego dziecka z buntem pod szalikiem:)

trampki to conversy..nie eksperymentuje w tej materii z niczym..

odpowiedz  odpowiedz
        zgłoś do moderacji
    • ~trampki, 2010-08-10 14:56

http://allegro.pl/item1167407209_billie_jean_buty_skora_obuwie_2_dostepne_kolor.html

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • mrsag *, 2010-07-16 13:41

Trampki czy halówki? Czy wszystko jedno? To ty musisz zwrócić uwagę na jedną rzecz. Na jakim podłożu będziesz ich używać? Bo jeśli będziesz grać tylko na hali, to możesz wziąć każdy model halówek z miękka podeszwą. Tu masz dowolność kształtów i kolorów, firmy, które się opłaca kupić to: Adidas, Nike, Puma, Umbro. Jeśli natomiast używałabyś ich na betonie, asfalcie, żwirze czy coś, lepiej zainwestuj w trampkostrzały z twardą, nieścieralną podeszwą. Zobacz tutaj masz duży wybór i fajne ceny http://www.tanisport.pl/Umbro/Indoor/List.aspx

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • BaltazarGabka29 **, 2010-02-16 16:39

Ja ci polecam też jakieś firmowe. Trampki lubią się szybko rozwalić. Mi się strasznie podobają blazery z Nike. Superowe są te: http://www.tanisport.pl/nike/BUTY_NIKE_313722662_BLAZER/Product.aspx CO do nich raczej możesz mieć pewność że będą solidne. Plus są bardzo ładne i oryginalne.

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
      • ~all12, 2010-04-02 12:44

Mi sie wydaje,że w tym przypadku moda się nie wolno kierowac. Ja szukam trampek bez wzorów znalazłam całe czarne z conversa. teraz sie zastanawiam bo pare osób w szkole ma conversy. Musi byc gruba podeszfa i miekka,oraz zoatrz żeby kleju nie było widac. Nie kupuj chińskich i tanich. ładne i tanie sa z newage ale szybko sie rozwalają.

odpowiedz  odpowiedz
        zgłoś do moderacji
      • pytia38 *, 2010-06-10 14:08

Bardzo fajne te trampeczki i z tego co widzę, to maja tam większy wybór trampek. Fajnie, ze j=est w czym wybierać, a nie tak jak w niektórych sklepach - kilka par na krzyż, a na dodatek drogie jak cholera. Myślę, że warto takie lepsze sobie kupić.

odpowiedz  odpowiedz
        zgłoś do moderacji
    • ziomek_poziomek **, 2010-06-05 14:56

Trampki kojarzą mi się głównie z jedną firmą :D chyba wiadomo jaką. Ale czy warto się kierować marką przy wyborze takich butów? Nie wiem. Chyba wbrew pozorom wytrzymują tyle samo. Niezależnie czy kosztują 50 złotych czy 200. Ja mam jedną parę converse'ów i jestem z nich zadowolony. Ale kiedyś nosiłem się w tańszych trampkach i nie widzę jakiejś wielkiej różnicy. Więc kieruj się raczej ich wyglądem. Kup po prostu te które Ci się podobają. Ja lubie takie raczej zwykłe z wyglądu http://www.sklep.extremesport.pl/product_info.php?manufacturers_id=40&products_id=19144 jak te właśnie, chociaż mam też takie w ciapki :P

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • prettywomen4 **, 2010-04-18 11:05

Wiesz to zależy co rozumiesz przez trampki, Czy chodzi ci o te buty, które mają gumową podeszwę??

jeśli o nie chodzi to jeśli zastanawiasz się jakie wybrać, na co zwrócić uwagę to chyba możesz się kierować tylko tym, jak one wyglądają, bo większość tego typu butów są podobnej jakości, i generalnie lubią szybko się rozwalić.

Ale jeśli chodzi ci o trampki ale buty bardziej przypominające adidasy to myślę, że w tej sytuacji możesz się kierować marką, np z doświadczenia wiem, że jednymi z lepszych i trwalszych butów są buty firmy new balance. Jeśli w nie zainwestujesz możesz mieć pewność, że posłużą ci długo.

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~ja, 2010-03-02 13:17

Ja sobie na wiosnę kupiłam takie ala trampki Top down czerwone. Są bardzo porządnie wykonane i ładnie prezentują się z moimi ulubionymi ciuszkami. Co ważne są wygodne i można je nosić za kostkę lub wywinięte do dołu. W obu przypadkach wyglądają fajnie:D

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • dzikiali88 , 2010-02-18 16:29

Kurcze, to trochę skomplikowane, no bo jak wytłumaczyć, w jaki sposób kupić dobre trampki? Żeby podeszwę miały w miarę grubą. To jest dość istotna sprawa. Bo inaczej kamyczki mogą uszkodzić stopę. Albo po prostu kup w jakimś sprawdzonym sklepie, gdzie mają dobry towar, np. w tanisport.pl

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji