|
~Beti30
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2011-11-29 12:41
Temat: (3 posty)
Ubranka dla dzieci - jakość a cenaWitajcie Dziewczyny. Ostatnio szukałam porządnej kurtki dla córki (lub płaszczyk, ale nieprzemakalny i bardzo ciepły), żeby mogła ją nosić również w przyszłym roku. Obeszłam chyba cały Poznań i naprawdę ciężko jest znaleźć coś ciekawego i oryginalnego. Jestem w stanie przeznaczyć trochę więcej pieniędzy (ok. 200zł), ale ciężko coś znaleźć :/ Niestety ubranka w popularnych sieciówkach nie przekonały ani mnie, ani Lenki. Gdzie kupowałyście zimową odzież? |

Witajcie Dziewczyny. Ostatnio szukałam porządnej kurtki dla córki (lub płaszczyk, ale nieprzemakalny i bardzo ciepły), żeby mogła ją nosić również w przyszłym roku. Obeszłam chyba cały Poznań i naprawdę ciężko jest znaleźć coś ciekawego i oryginalnego. Jestem w stanie przeznaczyć trochę więcej pieniędzy (ok. 200zł), ale ciężko coś znaleźć :/ Niestety ubranka w popularnych sieciówkach nie przekonały ani mnie, ani Lenki. Gdzie kupowałyście zimową odzież?
odpowiedz
Właśnie w Poznaniu w Plaza lub Kupiec Poznański jest moja ulubiona marka dla dzieci MARIQUITA. Odzież produkują w Chinach ale jest rewelacyjna pod każdym względem, kolory, modele, fasony i pomysły znakomite, a większość produktów jest zrobiona ze 100% bawełny. Za tą cenę kupisz kurtkę i spodnie na zimę. Na Allegro czasem można zakupić odzież tej firmy po dużych obniżkach cenowych. W tamtym roku kupiłam dwie kurtki, śpiochy i bluzki i swetry oraz buty na prawdę rewelka:)
odpowiedz
Można kupić tanio ubranka wysokiej jakości. Przykład - https://www.kolorowemarzenia.pl/search/?p=sales&mode=p Wystarczy tylko szukać ;-0
odpowiedz
Faktycznie jeśli chodzi o Poznań to ciężko znaleźć coś oryginalnego i dobrego jakościowo. A byłaś w Malcie? Oprócz standardowego wyboru sieciówek jest tam też niepozorny sklep Gocco (na 1 piętrze). Przy okazji pozdrawiam panią sprzedawczynię, ktora pomogla mi ujarzmić mojego upartego synka :) Kupilam tam bardzo ładną kurtkę, widziałam też, że mają płaszczyki, bardzo dziewczęce. Poza tym zapisałam się do ich programu lojalnościowego i teraz czekam na 15 grudnia, bo będzie 40% zniżki na wszystkie towary :) Polecam zajrzeć.
odpowiedz