|
~Pasjonatka książek
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2010-01-12 13:13
Temat: (10 postów)
Książki wydawnictwa Świat BaśniPojawiło się nowe wydawnictwo "Świat Baśni". Maleńka oficyna, którą powołała do życia pewna mama. Ponieważ strasznie spodobał mi się jej pomysł i zachęciła mnie recenzja jednej z książeczek, która ukazała się w Klubie Literackim Litera, z ciekawości kupiłam oba tytuły. Muszę przyznać, że warto. Mój synek słuchał jak zaczarowany - zwłaszcza "Po drugiej stronie tęczy" i nie pozwolił położyć się spać, dopóki nie skończyliśmy :) A to zdarza się niezwykle rzadko. Książki te naprawdę dobrze się czyta i przede wszystkim są to książki... mądre i ciekawe. A takich na rynku wciąż mało. Ze swojej strony będę gorąco polecać wszystkim rodzicom, którzy szukają wartościowych książek dla swoich pociech. |

Pojawiło się nowe wydawnictwo "Świat Baśni". Maleńka oficyna, którą powołała do życia pewna mama. Ponieważ strasznie spodobał mi się jej pomysł i zachęciła mnie recenzja jednej z książeczek, która ukazała się w Klubie Literackim Litera, z ciekawości kupiłam oba tytuły. Muszę przyznać, że warto. Mój synek słuchał jak zaczarowany - zwłaszcza "Po drugiej stronie tęczy" i nie pozwolił położyć się spać, dopóki nie skończyliśmy :) A to zdarza się niezwykle rzadko.
Książki te naprawdę dobrze się czyta i przede wszystkim są to książki... mądre i ciekawe. A takich na rynku wciąż mało.
Ze swojej strony będę gorąco polecać wszystkim rodzicom, którzy szukają wartościowych książek dla swoich pociech.
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
I jeszcze jedno - na stronie wydawnictwa można posłuchać fragmentu książki z audycji w radiu. Nie wydaje mi się, by komuś w radiu zależało na tym, by wszyscy ziewali... A zainteresowanie dziecka zależy również droga Rozczarowana od jakości czytania. Może tego po prostu nie potrafisz.. Byle jak i monotonnym głosem - takie czytanie znudzi dziecko nawet jak mu przeczytasz Harrego Pottera :)
odpowiedz