|
2009-05-15 12:05
Temat: (96 postów)
zakupy przez internetOstatnio remontowałem łazienkę i z braku czasu zdecydowałem się, że niektóre rzeczy zakupię pzrze internet. Na lazienko.pl kupiłem zlew i baterię łazienkową. Wbrew wcześniejszym uprzedzeniom co do takiej formy zakupów, muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony. Produktyzgadzały się z opise i przy odbiorze towar nie był uszkodzony. Także polecam! |

Ostatnio remontowałem łazienkę i z braku czasu zdecydowałem się, że niektóre rzeczy zakupię pzrze internet. Na lazienko.pl kupiłem zlew i baterię łazienkową. Wbrew wcześniejszym uprzedzeniom co do takiej formy zakupów, muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony. Produktyzgadzały się z opise i przy odbiorze towar nie był uszkodzony. Także polecam!
odpowiedz
,
2011-12-09 17:30 Zakupy przez internet z roku na rok stają się coraz bardziej popularne
odpowiedz
Ja polecam http://www.e-lazienki.pl/
A łazienko.pl nie mogę znaleźć
odpowiedz
Ja też nie żałuje:
Do jednej łazienki kupiłem to:
http://www.calvado.pl/komplet-4el-sanwood---liz-cat-257-id-3280.aspx
Teraz urządzam drugą, na piętrze i poluje na to:
http://www.calvado.pl/mette-ditmer---circlo---komplet-6-el-cat-414-id-633.aspx
Firma już sprawdzona, więc pewnie się zdecyduje
odpowiedz
Ja kupowałam w łazienki Plus i jestem zadowolona. Spory mają wybór różnych modeli szefek i ceramikę łazienkową. Bardzo dobra obsługa i szybki dowóz.
odpowiedz
No to wiadomo, ze w stacjonarnych drożej bo muszą płacić za sklep. A jakieś inne sklepy oprócz tego co dałeś/aś, tak żeby mieć wybór?
odpowiedz
Ja polecam Łazienki Plus ze względu ma to, że są bardzo tanie. Jak wpiszesz w wyszukiwarki cenowe, to przy każdym prawie produkcie będą w pierwszej 3 najtańszych sklepów.
odpowiedz
Ja kupowałem ostatnio komplet cały do swojej łazienki i bardzo dużo korzystałem z wyszukiwarek cenowych i w ten sposób wybierałem najtańsze sklepy.
odpowiedz
No to jest chyba najlepszy sposób na dokonywanie zakupów. A z jakich sklepów korzystałeś?
odpowiedz
Ja ostatnio jak kupowałem to brałem rzeczy z Łazienki Plus. W wyszukiwarkach w większości wyskakiwało na pierwszym lub drugim miejscu najtańszych pozycji w większości pozycji.
odpowiedz
Ja tak samo kupowałem w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony. Kupiłem, babka zadzwoniła zweryfikować zamówienie i wszystko przyjechało w kilka dni. Polecam na 100%.
odpowiedz
No ja się przymierzam do remontu mojej drugiej łazienki i powoli zaczynam szukać jakiś nowych sklepów, ale nie bardzo się w sieci pojawiło coś innego i co chyba najważniejsze tańszego.
odpowiedz
No to chyba najlepiej jednak używać wyszukiwarek i patrzeć po najtańszych sklepach. Wiadomo, warto jeszcze popatrzeć w necie o opiniach o sklepie.
odpowiedz
Ja też tak robiłe, jak kupowałem meble do salonu. Bardzo czesto z wyszykiwarek korzystam. Teraz szukam umywalki do łazienki i z tego co widze to większosć dobrych produktów najtaniej mają Łazienki Plus.
odpowiedz
Dlatego o wiele lepiej korzystać ze sklepów internetowych, a w stacjonarnych co najwyżej sic i sobie obejrzeć.
odpowiedz
No ja tak właśnie ostatnio zrobiłem. Poszedłem do Castoramy obejrzeć szafkę, apotem kupiłem w Lazienkach Plus, gdzie ta sama rzeczy była 40 zeta taniej.
odpowiedz
Rzeczywiście lazienko.pl to czytelny sklep. Mam zamiar w najbliższej przyszłości tzn. na wiosnę kupić umywalkę, wannę i wc w związku remontem, dlatego wyszukuje sklepów i porównuje ceny i jak na razie lazienkaplus, o której mowa we wcześniejszych postach wypada najtaniej...
odpowiedz
A jak u nich z cenami produktów. Bo to, że mają wybór duży nie oznacza tanich cen :)
odpowiedz
Najczesciej duzy wybor oznacza nizsze ceny, bo sklep zarabia na ilosci a nie na wysokiej marzy, poza tym przy duzych ilosciach sklep ma lepsze ceny u hurtownikow. Wiec lazienkaplus moze miec dobre ceny.
odpowiedz
Z tego co ja widziałem jak kupowałem, to bardzo wiele produktów mają taniej niż konkurencja. Wybór i cena to ich niewątpliwy atut :)
odpowiedz
No i to jest ich ogromny plus. Ja kupuje w miarę często u nich, jeżeli robię remont lub szukam jakiś dodatków do łazienki.
odpowiedz