Kategorie: Zakupy / Dom i ogród
Forum: Wyposażenie wnętrz (1120 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-12-16 14:37

Temat: zakupy przez internet (101 postów)
autor: mati6
~karolina
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2010-03-15 10:51

wyposazenie wnetrz

Opinia była dla mnie: użyteczna nieużyteczna
Opinia nie została jeszcze oceniona

Zobaczcie http://bazaarkrakow.pl/

sklep z dywanami i tkaninami, wg mnie dobry sklep.

odpowiedz
Sortuj według:
  • mati6 , 2009-05-15 12:05
    zakupy przez internet

Ostatnio remontowałem łazienkę i z braku czasu zdecydowałem się, że niektóre rzeczy zakupię pzrze internet. Na lazienko.pl kupiłem zlew i baterię łazienkową. Wbrew wcześniejszym uprzedzeniom co do takiej formy zakupów, muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony. Produktyzgadzały się z opise i przy odbiorze towar nie był uszkodzony. Także polecam!

odpowiedz  odpowiedz
    zgłoś do moderacji
    • supernovas , 2009-11-26 11:41
      Odp.: zakupy przez internet

ja również jestem sceptyczna, jeśli chodzi o kupowanie tego typu rzeczy przez internet... duże znaczenie ma bowiem jakość wykonania danej rzeczy (chociażby zlewu) oraz detale i rzeczywisty kolor (to jest szczególnie istotne w przypadku chociażby płytek łazienkowych). wcale nie jestem sceptyczna co do e-zakupów (sama bardzo często kupuję na merlinie), ale wydaje mi się, że część rzeczy (tych, którym celem jest przede wszystkim "wyglądać"), przed zakupem trzeba po prostu dotknąć i zobaczyć ich rzeczywisty wygląd;-)

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
      • dolores749 , 2010-02-26 21:13

No właśnie, sporo się pisze o łazienkach, ceramice, ja całe szczęście mam już to za sobą. Po wyremontowaniu mojego pięknego domku :) w końcu przyszedł czas na przyjemności tzn. polowanie na "smaczki" i jak to powiedziałby mój architekt - wydarzenia, czyli coś niespotylkanego, co nadaje wyjątkowy charakter wnętrzom. Wiadomo, się pracuje :) i czasu na szperanie za dużo nie ma, pozostaje więc sieć. I co znalazłam, wahałam się ale czemu nie dzielić się dobrymi adresami - www.dcngallery.pl. Mam od nich już parę rzeczy - zaczęło się od fototapety, potem zdjecia na płótnie canvas i kilka oprawionych fotografii. Naprawdę super jakość i rzeczy godne polecenia. Jak lubicie rzeczy z klimatem i szukacie czegoś wyjątkowego - szczerze polecam. Tak samo dobrze mogę powiedzieć o obsłudze. Polecam forumowiczom ;-))))

odpowiedz  odpowiedz
        zgłoś do moderacji
    • ~Annka, 2010-01-15 17:08

Ja polecam blog http://www.magia-lazienki.pl/ można dowiedzieć się ciekawych rzeczy na temat akcesoriów łazienkowych

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~MagdA, 2010-01-11 09:42

Homus.pl jest sklepem internetowym z akcesoriami i wyposażeniem dla domu. Podstawowe działy sklepu to:

Łazienka, Kuchnia, Dekoracja, Ogród, Higiena.

W sklepie można znaleźć miedzy innymi: noże kuchenne, dozowniki do mydła, mydelniczki, akcesoria łazienkowe, wazony, doniczki, szczoteczki do zębów

http://www.homus.pl/

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • BaltazarGabka29 **, 2009-12-31 11:24

Do rankingu dobrych sklepów z wyposażeniem domu, dołączam sklep.delta.poznan.pl. Mają bardzo duży wybór sprzętu związanego z bezpieczeństwem i ochroną domu. Wideodomofony, monitoring, alarmy, podsłuchy. Obsługa bardzo fachowo doradza, do tej pory w temacie nie byłam obeznana, ale bardzo profesjonalnie mi przybliżyli pewne zagadnienia. Zamówienie dotarło w dobę.

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • klima2008 , 2009-11-30 04:40

Witam serdecznie,

Budujesz, remontujesz lub urządzasz swój dom ?!

Odwiedź stronę http://dodomu.com.pl/ - Budowa, remont, meble, łazienki, ogrzewanie.

Sklep w swojej stałej ofercie posiada ponad 19.800 artykułów. Największy sklep z wyposażeniem łazienek w internecie.

Sprawdź i wybierz coś dla siebie!

Oprócz tego na stronie znajdą Państwo:

- Aranżacje łazienek

- Porady ekspertów

- Filmy instruktażowe

http://dodomu.com.pl/_cms/view/27/poradniki_i_filmy.html

Przykładowe produkty które znajdą Państwo na naszej stronie:

łazienki, ceramika sanitarna, umywalki, sedesy, miski wc, bidety, armatura, baterie łazienkowe, baterie kuchenne, baterie umywalkowe, baterie wannowe, baterie prysznicowe, baterie zlewozmywakowe, zlewozmywaki, wanny, prysznice, kabiny prysznicowe, brodziki, kominki, ogrzewanie, technika grzewcza, grzejniki, podgrzewacze wody, piece, wykończenia, meble, meble do salonu, meble łazienkowe, meble biurowe, meble dla dzieci, meble do przedpokoju, meble rtv, stoły, ławy, stoliki, fotele, komody, szafy

oraz wiele innych...

Pozdrawiam serdecznie,

Klimczak Przemysław

właściciel serwisu: http://dodomu.com.pl

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • klima2008 , 2009-11-30 04:40

Witam serdecznie,

Budujesz, remontujesz lub urządzasz swój dom ?!

Odwiedź stronę http://dodomu.com.pl/ - Budowa, remont, meble, łazienki, ogrzewanie.

Sklep w swojej stałej ofercie posiada ponad 19.800 artykułów. Największy sklep z wyposażeniem łazienek w internecie.

Sprawdź i wybierz coś dla siebie!

Oprócz tego na stronie znajdą Państwo:

- Aranżacje łazienek

- Porady ekspertów

- Filmy instruktażowe

http://dodomu.com.pl/_cms/view/27/poradniki_i_filmy.html

Przykładowe produkty które znajdą Państwo na naszej stronie:

łazienki, ceramika sanitarna, umywalki, sedesy, miski wc, bidety, armatura, baterie łazienkowe, baterie kuchenne, baterie umywalkowe, baterie wannowe, baterie prysznicowe, baterie zlewozmywakowe, zlewozmywaki, wanny, prysznice, kabiny prysznicowe, brodziki, kominki, ogrzewanie, technika grzewcza, grzejniki, podgrzewacze wody, piece, wykończenia, meble, meble do salonu, meble łazienkowe, meble biurowe, meble dla dzieci, meble do przedpokoju, meble rtv, stoły, ławy, stoliki, fotele, komody, szafy

oraz wiele innych...

Pozdrawiam serdecznie,

Klimczak Przemysław

właściciel serwisu: http://dodomu.com.pl

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • kathia17 *, 2009-08-24 18:27

Jeśli chodzi o remont łazienki, to niektóre rzeczy kupowałam również przez internet (www.kati-kati.pl) Jestem bardzo zadowolona z obsługi, ceny również mają przystępne. Nie wszystkie rzeczy kupuję w internecie, jednak nie boję się takich zakupów - zawsze można coś zwrócić.

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
      • ninita8282 , 2009-11-22 14:04

ja na zakupy typu zlew czy wanna raczej bym się nie zdecydowała jeszcze w necie, chyba, że fachowiec by mi to polecił. Ale lubię kupować dodatki do mieszkania za pośrednictwem sklepów internetowych. Ze stron, które polecam do przejrzenia to http://gianniferrara.pl/ . Można tam zamówić świetne jakościowo pościele, kołdry, koce i ręczniki.

odpowiedz  odpowiedz
        zgłoś do moderacji
    • ~domek, 2009-11-24 09:16

Znam jeden sklep w którym można znaleźć mnóstwo dodatków dekoracyjnych, asortyment jest dość szeroki.

W ofercie mają noże kuchenne, komplety łazienkowe, różnego rodzaju wazoniki, świeczniki, maty łazienkowe, szczoteczki do zębów, doniczki.

Zawsze można trafić coś bardzo tanio i skompletować pełne wyposażenie łazienki, kuchni, ogrodu itp.

Współczynnik ceny do jakości jest bardzo dobry.

Co ważne wysyłają paczki kurierem za darmo.

http://www.homus.pl

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • kasza99999 *, 2009-11-18 14:46

Identycznie. Też się bardzo fajnie zaskoczyłam. Namówiła mnie kolezanka na meble sypialniane na esmebel.com i daje mu 3 rzay tak. Super kontakt z klientem. Ekspresowa przesyłka. Największy plus za ceny no i oczywiście za oszczędność czasu. Bardzo jestem zadowolona i wszystkim gorąco polecam. Jakość drewna jest o tyle fajna, ze to nie jest taka sklejka ikeow, a porządne drzewo z dobrym lakierem. Łatwe w utzrymaniu, chyba że ktoś jest totalnym bałaganiarzem.

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Dori241, 2009-07-20 13:33

Ja ostatnio szukałam dodatków do mieszkania i natrafiłam na sklep mondex.pl.

Fajne rzeczy i szybka realizacja przesyłki. Polecam

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • houlrglassnebula **, 2009-09-20 13:29

Może niekoniecznie baterie lazienkowe czy zlewy, ale przez internet zamawiam do łazienki głównie, nazwijmy to akcesoriami kosmetycznymi. Mam na myśli np. suszarkę Brauna, którą kupiłam za niewielkie pieniądze w hiperokazja.pl.

Teraz przymierzam się do prostownicy.

Internet zbawinny jest, szczególnie dla ludzi, którzy nie mają wiele czasu, by biegać po sklepach ;)

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • reasonwhy *, 2009-09-15 15:45

Również swego czasu miałem uprzedzenia do tej formy zakupów, szczególnie w kwestii mebli, sprzętu agd, rtv. Teraz jestem maniakiem kupowania w Internecie, bo można zaoszczędzić bardzo dużo. Ostatnio kupowałem meble na myin.pl i ten sklep jest moim zdaniem najlepszym przykładem wyższości sklepów internetowych nad standardowymi. Niskie ceny to raz, oprócz tego miła obsługa i bardzo szybka dostawa, polecam.

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • tiarim *, 2009-07-28 22:39

jeżeli naprawde nie masz czasu i chcesz remont zalatwic jak najszybciej to chyba najwygodniej jest kupic wszystko w komforcie a później też w komforcie zamówic kogos co coś z tym zrobi - ja brałem wykładzine i spece mi ją ułożyli - w sumie wszytsko załatwiłem w ciągu 3 dni -1 dzień zakupy i umówienie sie na date remontu - dizeń przerwy i 3 dzień, a w zasadzie popołudnie i było zrobione

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • Karolajn81 , 2009-05-22 21:12

Ja także zamówiłam baterię z tego sklepu i rzeczywiście, mimo, iż na początku sceptycznie podchodziłam do zakupów przez internet, to muszę przyznać, że moje obawy niepotrzebnie się obawiałam :)

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji