Kategorie: Zakupy / Dom i ogród
Forum: Sprzęt AGD (636 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-12-16 14:36

Temat: czajnik, jaki? (17 postów)
autor: get_up_and_go
Liczba wpisów:
256
**
Na forum od: 2009-05-24
  zobacz wizytówkę
2010-06-21 12:15

Odp.: czajnik, jaki?

Opinia była dla mnie: użyteczna nieużyteczna
100% osób (1/1) uznało tę opinię za użyteczną

Pokazany przez ciebie czajnik wygląda bardziej jak duży kubek termiczny niż czajnik, ale przynajmniej jest pojemny.

A właśnie.... autorce wątku jaka pojemność jest potrzebna? Bo mogę zaproponować ci czajnik ładny i estetyczny, ale średnio praktyczny, a moge pokazać taki mniej ciekawy wizualnie, ale mogący przygotować 10 filiżanek kawy. Co jest wazniejsze? :)

odpowiedz
Sortuj według:
  • get_up_and_go *, 2010-06-18 14:30
    czajnik, jaki?

Możecie polecić mi jakiś czajnik elektryczny?

Chociaż w sumie nie 'jakiś' tylko taki ładny, który bedzie nie tylko praktyczny, ale estetyczny.

Wszelkie ciekawe wzory i kolory mile widziane :)

odpowiedz  odpowiedz
    zgłoś do moderacji
    • ~pretty_day, 2012-05-21 09:41

wiesz, jeśli chodzi o czajniki to może nie ma za bardzo się nad czym zastanawiać, wybierz tylko taki, który podoba się Tobie wizualnie, będzie pasował do Twojej kuchni. Bo jednak wszystkie mają tylko jeden cel zagotować wodę. Może nawet nie ma większego sensu przepłacać, a jak szukasz czajnika, który będzie się fajnie prezentować poszukaj na magicznaplaneta.pl. Bo tam jest naprawdę duży wybór, a do tego ceny bardzo przystępne.

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Marek, 2011-10-15 23:01

www.awilax-vinzer.pl

Tam znajdziesz duży wybór czajników i nie tylko ogółem jest co kupic w rozsądnej cenie, po złożeniu do koszyka 24h zamówiona przesyłka w domku. Zamówiłem wiele różnych rzeczy i wszystko OK

POLECAM

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • onetreehillu *, 2011-10-07 14:38

Jeżeli zależy Ci na ładnym wyglądzie, to ten czajnik, moim zdaniem, wygląda rewelacyjnie: http://magicznaplaneta.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=172&prod=99697 Na pewno będzie dobrze wyglądał w kuchni, a też jak przyjdą goście to będziesz miała w czym herbatę podać.

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • gorenje *, 2011-05-15 12:28

Najlepiej jakiś z Gorenje :)

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • pelerynkaa , 2010-12-27 12:52

Jestem teraz w trakcie kupowania do swojego nowego, pierwszego własnego mieszkania wszelkich niezbędnych sprzętów AGD i zastanawiając się nad wyborem czajnika zwróciłam uwagę na te od Savion. Są właśnie takie, jakie mi najbardziej się podobają - w ładnych kolorach, z ciekawymi wzorami:).

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:33
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 16:06
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~awilax poland polecam, 2010-10-06 23:34

najlepiej w awilax poland tu masz link www.awilax-vinzer.pl

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ~;), 2010-08-09 15:33

Ten jest bardzo fajny i Siemensa, więc na 100% bezproblemowy :) \

http://epri.pl/p/63/12724/czajnik_elektryczny_siemens_tw60103_%281.7_l_2400_w_czarny%29-czajniki_elektryczne-sprz%C4%99t_kuchenny-agd.html

Ewentualnie coś z niższej półki:

http://epri.pl/p/63/12691/czajnik_elektryczny_severin_wk_3374_%281.0_l_;_1000_w_czarny%29-czajniki_elektryczne-sprz%C4%99t_kuchenny-agd.html

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • boring_gyal *, 2010-06-29 13:12

Litr za mało. A jak przyjdą goście? Albo potrzebujesz dużo wrzątku? 1,5 litra to minimum. Ale lepiej 1,8. Dużo czajników jest tutaj: http://www.medialux.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=172#1 Masa modeli i na każdą kieszeń. Takie drobne agd najlepiej kupować w internecie, są znaczne różnice w cenie.

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • get_up_and_go *, 2010-06-29 11:25

Tak się przyglądam waszym odpowiedziom i najbardziej mi ten czajnik z electro pasuje.

Pokazywałam go chłopakowi i tez jest na tak, także weźmiemy ten model.

Dzieki, wiedziałam, że mogę na was liczyć.

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • BaltazarGabka29 **, 2010-06-25 11:01

Ja uważam że ten czajnik jest śliczny:

http://www.1komp.pl/produkt-41-168-499-17144,czajniki_elektryczne_czajnik_elektryczny_philips_hd_4686_90_%281_5_l___2400_w__czarno_srebrny%29.htm

W ogóle lubię czarne agd. Lepiej trochę dołożyć i kupić czajnik dobrego producenta niż byle co za 6 dych, które się psuje co pół roku. Ten oprócz wyglądu posiada jeszcze atut 1, 5 litrowej pojemności. Nie lubię tych litrowych czajników...

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • cucuy **, 2010-06-21 12:50

A co znaczy ładny? Bo tak naprawdę każdemu z nas może podobać się zupełnie coś innego. To jaki czajnik wybrać jest też zależne od tego, jaki mamy wystrój kuchni bo nie każdy model będzie do wszystkiego pasował. Ja akurat lubię klasyczne czajniki, jak ten: http://www.1komp.pl/produkt-41-168-2131-40332,czajniki_elektryczne_czajnik_elektryczny_siemens_tw60103_%281.7_l__2400_w__czarny%29.htm i od takiego sprzętu nie mam zbyt wielkich wymagań

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
    • ziomek_poziomek **, 2010-06-18 15:56

Jeśli wymagasz tylko ładnego wyglądu, to może takie Ci się spodoba http://www.electro.pl/produkt-PHILIPS_Czajnik_PHILIPS_HD_4686_2F90-42506,140.html czarny - pasowałby do nowoczesnej kuchni. Mnie wpadł w oko, nie wiem jak tobie. A jesli możesz wydać trochę więcej kasy - to polecam się rozejrzeć za czajnikami ceramicznymi :-) - bardzo ładnie się prezentują.

odpowiedz  odpowiedz
      zgłoś do moderacji
      • houlrglassnebula **, 2010-06-21 12:15

Pokazany przez ciebie czajnik wygląda bardziej jak duży kubek termiczny niż czajnik, ale przynajmniej jest pojemny.

A właśnie.... autorce wątku jaka pojemność jest potrzebna? Bo mogę zaproponować ci czajnik ładny i estetyczny, ale średnio praktyczny, a moge pokazać taki mniej ciekawy wizualnie, ale mogący przygotować 10 filiżanek kawy. Co jest wazniejsze? :)

odpowiedz  odpowiedz
        zgłoś do moderacji
        • ziomek_poziomek **, 2010-06-21 12:47

eee tam narzekasz :P :P Mnie się podoba. No właśnie jest pojemny i dlatego go też między innymi podsunąłem, bo podobno miał być praktyczny. Są mniejsze, mniej pojemne czajniki, ale za to wyróżniające się wyglądem. Sam widziałem takie na electro - myślę o tych ceramicznych. Bardzo ładnie wyglądają, ale mają zaledwie litr pojemności.

odpowiedz  odpowiedz
          zgłoś do moderacji