|
~Robcio
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2009-08-04 21:46
Temat: (44 posty)
Osiedle LigotaPark - Katowice - info?Ja mam z kolei pytanie odnośnie mieszkania w Katowicach. Czy słyszeliście może c nieco o inwestycji Osiedle LigotaPark włśnie w Katowicach i zastanawiam się na zakupem mieszkania. Czy ktos może mi co nieco powiedzieć o okolicy, może ktoś coś wie o samym deweloperze?? |

Ja mam z kolei pytanie odnośnie mieszkania w Katowicach. Czy słyszeliście może c nieco o inwestycji Osiedle LigotaPark włśnie w Katowicach i zastanawiam się na zakupem mieszkania. Czy ktos może mi co nieco powiedzieć o okolicy, może ktoś coś wie o samym deweloperze??
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
Hmmm.... LigotaPark...nie słyszałam, ale z miłą chęcią dowiedziałabym się więcej tym bardziej, że jak sama nazwa wskazuje znajduje się w dzielnicy Ligota, a moim zdanie jest to jedna z ładniejszych dzielnic Katowic.
odpowiedz
O inwestycji dużo nie wiem, ale fakt dzielnica przyjemna, więc choćby dlatego zainteresuje się tematem bliżej. Ogólnie wbrew ogólnym opiniom ja uważam, że Katowice to bardzo ładne miasto trzeba tylko wiedzieć gdzie patrzeć.
odpowiedz
wszyscy doskonale wiemy, ze kato to miasto przemyslowe. co sie z tym wiaze sa tutaj ogromne perspektywy i dla pracy i dla edukacji i dla przyjemnego mieszkania. mamy lotnisko i jest pieknie :) na brynowie mamy park i jest zielono, a niestety wiele osob ktore nie mialy okazji do nas wpasc kojarzy kato z brudem i tlumem.
odpowiedz
Każde miasto ma swój urok i tak jak mówisz trzeba wiedzieć gdzie szukać, i moim zdaniem Osiedle Ligota Park jest naprawdę warto chociaż rozważenia bo jest porostu piękne. mam na myśli oczywiście okolice. A same budynki są ciekawym projektem architektonicznym.
odpowiedz
Mi tam Katowice na pewno z brudem się NIE kojarzą. Ja swoją przygodę z Katowicami rozpoczęła od wydziału prawa i administracji Uniwerku Śląskiego, gdzie studiuje mój boj (no i muszę powiedzieć, że sam budynek robi wrażenie). Potem mój men zabrał mnie na wycieczkę, pokazał kilka uroczych miejsc no i zdecydowałam się przenieść do Katowic i nie, żałuję. Teraz planujemy właśnie wziąć kredyt i kupić mieszkanko i najprawdopodobniej właśnie na Osiedlu Ligota Park :)
odpowiedz
Ligota Park to zespół apartamentów zlokalizowanych pomiędzy Ligotą i Brynowem. Z tego co czytałem o całej inwestycji to ma ona charakter bardzo rekreacyjny czyli dużo zieleni i "ciszy" dla przyszłych mieszkańców, więcej informacji znajdziesz bezpośrednio u nich na stronie http://www.ligotapark.pl
odpowiedz
no, spoko, ale z tego co napisales nic nie wynika. a wiec rzeczowo, kiedys byl tu stadion, teraz nie ma, bo staje osiedle, ale to zadna strata, bo stadion i tak byl do d... co wazniejsze dla mieszkancow to moze to, ze obok jest jakis basen i obiekty faktycznie sportowe. no i bliskosc centrum jest napewno bardzo istotna :)
odpowiedz
a jak znajdzie sie jakis zainteresowany, to zamiast czytac te belkoty niech lepiej wejdzie na ligotapark.pl i tam sie dowie wszystkiego..
odpowiedz
Lepiej by zrobił (zainteresowany) wybierając się na oprowadzenie, bo tak to się wszystkiego na miejscu i będziesz w stanie ocenić czy to coś dla ciebie. A za oglądanie nic się nie płaci, a może się opłacić :P
odpowiedz
ja chodzilem na oprowadzanie w kilku mieszkaniach w regionie i szczerze powiem, ze daje to bardzo duzo. mozna poznac sie na firmie, opukac sciane i zobaczyc jak to wyglada od srodka. jesli ktos ma taka opcje to polecam!
odpowiedz
Heh, nieciekawym byłoby gdyby deweloper w ofercie nie miał oprowadzania - to chyba podstawa przed sprzedażą mieszkania. Na ligocie nieźle wyglądają te szklane opcje z drewnianymi wykończeniami
odpowiedz
no, tutaj masz wszystko dokladniej opisane:
http://ligotapark.pl/pl/ligota_park/standard_wykonczenia/
pyszne osiedle:) mniam :D
odpowiedz