|
2010-03-17 16:27
Odp.: Tanie zabawki? Gdzie?
Opinia była dla mnie:
użyteczna
nieużyteczna
0%
osób (0/1) uznało tę opinię za użyteczną
moj synek oszalał na punkcie robotów, wydałam troszkę ale opłacało się teraz ma tAAKIEGO ROBOTA. udało mi się znaleźć wypasiony prezent fabryka-robotow(pl) |

Czy ktoś może coś słyszał odnoście aukcji internetowych na których można kupić rzeczy bardzo tanio po prostu za grosze? Zbliza się okres świąteczny i wiem że trzeba i tak czekac na przesyłkę dlatego pytam i czekam na ewentualne odpowiedzi pozdrawiam
odpowiedz
Jesli o mnie chodzi to my mamy sprawdzony sklep internetowy z zabawkami http://www.mojulubionybohater.pl/
i własnie przy kazdej mozliwej okazji tutaj kupujemy zabawki.
odpowiedz
super zabawki kupuje na allegro, teraz kupilam http://allegro.pl/szczeniaczek-fisher-price-dwujezyczny-ang-pol-i1982821240.html, to juz ktoras zabawka ktora kupuje od tej osoby i wiem ze jest pewna, sama maskotka jest przecudna, milutka i przyjazna, sliczne melodyjki i duzo nauki i po polsku i angielsku, ale przede wszystki to taki slodki przytulak Polecam
odpowiedz
kupiłam właśnie maskotkę elmo! świetna sprawa i za małe pieniądze. gra śpiewa i wszystko co dziecko lubi najbardziej. zobaczcie tą aukcję : http://allegro.pl/hasbro-playskool-gadajacy-elmo-po-polsku-swieta-i1960289626.html znam sprzedajacego, bo wcześniej już cos kupowalam i jestem bardzo zadowolona :) pozdr E.
odpowiedz
Jak chcecie kupić niedrogie zabawki, dobrane do wieku dziecka to zajrzyjcie do sklepu e-inspiracje.pl Ja swoim dzieciaczkom kupuję tam zabawki, bo są bezpieczne i niedrogie.
odpowiedz
hej, poszukując zabaweczek dla mojego małego szkraba ostatnio natknęłam się na sklepik internetowy www.dils.com.pl dużo świetnych, ciekawych i edukacyjnych zabawek a przy tym w naprawdę bardzo atrakcyjnych cenach, czy może ktoś jeszcze się tam zaopatrywał?
odpowiedz
To jest cała sieć takich aukcji groszowych, tylko, że są lepsze i gorsze wiadomo, należy znaleźć odpwiedni serwis oferujący dobre stawki za podbicie, ja korzystam z za10groszy.pl, nie za czesto ale od czasu do czasu wiadomo jak to działa nikt przecież na allegro nie siedzi 24h. Generalnie zasadą jest że licytujesz przedmioty od zera, płacisz cenę wylicytowaną i za poszczególne podbicia. Jak się ma taktykę to jest się szczęśliwym :)
odpowiedz
to zależy o jakie zabawki pytasz dla małych dzieci czy dla takich już dorosłych dzieci.
Jeśli dla takich dorosłych dzieci to opcja na aukcjach groszowych jest całkiem dobra.
trzeba się na nich zabezpieczyć w odpowiednią ilość bidów i grać. można naprawdę fajną cenę osiągnąć
odpowiedz
Tanio mają tu:
www.bystrzaki.pl
odpowiedz
nie wiem gdzie tam jest tanio??????
odpowiedz
Ja polecam zabawki edukacyjne w sklepie internetowym www.kidsiaki.pl
odpowiedz
www.wikiipedia.pl/org/tanie_zabawki
odpowiedz
Ostatnio dosyć długo szukałam zabawek w internecie dla mojego malucha..... i znalazłąm strone www.mychild.pl z której zamówiłam grę „BAMP” Mój mały nauczył się pracować w grupie ze swoimi rówieśnikami i skupiać się...
Chciałam wam ją polecić. Co o niej sądzicie? ;>
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Fajne zabawki można nabyć w sklepie e-inspiracje.pl Nie dość, że niedrogie to do tego jeszcze można dobrać odpowiednią do wielu i zainteresowań. Zbliżają się mikołajki to myślę, że warto będzie coś zamówić z tego sklepu.
odpowiedz
Tanie zabawki tylko na www.bomixkids.com.pl
odpowiedz
od 1 lipca rusza nowy sklep internetowy z zabawkami i akcesoriami dla dzieci www.estream.com.pl
odpowiedz
moj synek oszalał na punkcie robotów, wydałam troszkę ale opłacało się teraz ma tAAKIEGO ROBOTA. udało mi się znaleźć wypasiony prezent fabryka-robotow(pl)
odpowiedz