|
~wiktorek
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

chodzi mi tu np o dania do przygotowania z trebek/ pudelek np winiar pomysl na danie .
odpowiedz
,
2011-12-09 17:29 Nie są zdrowe, oczywiście że nie
odpowiedz
Uwielbiam szybkie dania nie tylko winiar ale rzeczywiscie maja jedne z lepszych i wcale nei sa nie zdrowe jak pisza niektore bubki nie znajace sie na tym...
odpowiedz
dodatkowo mają bardzo fajne konkursy - kochanie przez gotowanie z bardzo fajnymi nagrodami
odpowiedz
astronauci jedzą dania w proszku więc to nie może być nie zdrowe, więc można śmiało jeść te sproszkowane produkty Winiary...
odpowiedz
Nie wszystkie dania w proszku są takie straszne, można znaleźć naturalne dania do przygotowania, ja lubię pyzy z bonnikiem Profibra, bo są smaczne i nie ma w nich chemii.
odpowiedz
Raczej nie :P sama chemia i czyste węglowodany i cukry, np. jedna zupka chińska pokrywa dzienne zapotrzebowanie na węgle.
Ja na studiach na samym początku żywiłam się zupkami i ... nabawiłam się wrzodów. Nie polecam, ból okropny
odpowiedz
pomysł nadanie jest w porządku, bo i tak wszystkie produkty musisz przygotować dodatkowo. Chociaż z drugiej strony warzywa uprawiane na nawozach to jeszcze gorsze paskudztwo niz te wszystkie konserwanty. Morał jest taki- i tak każdy kiedys umrze, więc nie żałujmy sobie przyjemności z jedzenia. polecam stronę http://poznajdate.com
odpowiedz
nie ma w nich nic,czego by nie było w innych potrawach - nie umrzemy o tego,ani jeśli nie jesteś uczulony nie pochorujesz się, więc możesz się śmiało tym zajadać
odpowiedz
wlasnie zajadam ale wolalem sie upewnic ogolnie teraz zamierzam sprawdzic kilka nowych potraw i ciekaw jestem na ile dobre beda ale to sie jeszcze okaze...
odpowiedz
zależy co się rozumie od pojęciem szybkiego dania jeśli danie z torebki to na pewno nie jest ono zdrowe, natomiast zdrowy posiłek może być szybko przyrządzony w zdrowy sposób np. zamiast smażyć na patelni pełnej oleju można smażyć w wielofunkcyjnym urządzeniu Varadero, więcej o nim na v-dero.pl
odpowiedz
,
2011-06-30 09:56 Siemka... to link do stronki ktora umozliwia ci robienie zakupów naprawde warto zajrzeć... http://www.sensido.pl/?CJYPXL wejdz i zarejestruj sie ;) miłego dnia... Domi ;)
Polecam ta stronke! to nowa str.. pozniej bedzie coraz wiecej mozliwosci :P
zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!
odpowiedz
Ja, ze względu na wieczny brak czasu, stawiam tylko na szybkie dania, które można zabrać ze sobą do pracy. Niedawno miałam okazję degustować nowe twarożki Hochlanda i muszę przyznać, według mnie są smaczne i zdrowe. Smakują jak u mamy.
odpowiedz
no właśnie, szybkie jedzenie nie musi być niezdrowe, zależy od tego co się je - takie twarożki na bank nie zaszkodzą
odpowiedz
,
2011-03-10 22:53 tylko wolne sa zdrowe
odpowiedz
,
2011-03-10 22:53 tylko wolne sa zdrowe
odpowiedz
,
2011-03-10 22:52 tylko wolne sa zdrowe
odpowiedz
Zależy jakie dania, jak upichcisz np. takie krewetki jak tu: www.lifeandmore.pl to na pewno są zdrowe. Ja korzystam z przepisów Roberta Sowy i to jest naprawdę dobra i zdrowa kuchnia.
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz