|
~wiktorek
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

pytanie j.w temacie.
odpowiedz
,
2011-12-09 17:30 Winiary, te do mojego gustu przypadają najbardziej
odpowiedz
Ja preferuję zdecydowanie sosy własnej roboty - najmniej chemii i najsmaczniejsze. A co do firmy to chyba najczęściej kupuję Knorra
odpowiedz
,
2011-06-30 09:40 Siemka... to link do stronki ktora umozliwia ci robienie zakupów naprawde warto zajrzeć... http://www.sensido.pl/?CJYPXL wejdz i zarejestruj sie ;) miłego dnia... Domi ;) ;) poleeeeeecam!
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
Różne różniste. Lubię w Piotrze i Pawle w Blue city robić zakupy, bo tam jest sporo dodatków bardziej egzotycznych niż sosy Łowicz (też niezłe z resztą).
odpowiedz
dla mnie LOWICZ sa najlepszymi sosami
odpowiedz
Ja uznaję tak naprawdę tylko jeden:) Oczywiście czosnkowy, to najlepszy sos na świecie i pasuje do wszystkiego- sałatek, mięsa a nawet kanapek. Najczęściej robię go sama( mogę wtedy dać tak dużo czosnku jak lubię,a lubię bardzo dużo)
odpowiedz
Zarejestruj się na http://yam.pl/main/konkurs/iphone i wygraj iPhone lub ipody nano. Polecam! 6 pierwszych miejsc jest nagradzane sprzętem firmy apple, masz ogromną szansę by wygrać :D
Jeżeli chcecie pomóżcie mi zbierać punkty i jako nick polecającego wpiszcie Mirastrox. Rejestracje trwa dosłownie chwilkę... Dziękuję :D
odpowiedz
Poco Loco, dokładnie ten smak: http://a.pl/Produkt-11872/Salsa-Guacamole-300g-PocoLoco
Mówię wam, niesamowite są sosy z tej firmy. Idealne jako dip do przekąsek albo jako dodatek do chipsów. Mniam. Dzisiaj piątek, więc usiądę sobie przed tv i zrobię sobie całą michę chipsów ziemniaczanych z sosem Guacamole :)
odpowiedz
domowe- firma mamuśka i jej złote ręce
odpowiedz
,
2009-07-26 18:05 Dla mnie to bez różnicy. Biorę ten, na który mam w danym momencie ochotę. A jeśli tylko mam możliwość, sama robię sos
odpowiedz
Najbardziej te własnej firmy - roboty. Ze sztucznych to wybieram najczęściej winiary. Knorr ma dobre zupki ale sosy słabe.
odpowiedz
Od jakiegos czasu bardzo smakuja mi zagraniczne sosy,a szczególnie wegierskie. Kupuje na sklepwegierski.pl
odpowiedz