|
2009-04-08 17:52
Odp.: jakiej firmy sosy preferujecie ?
Opinia była dla mnie:
użyteczna
nieużyteczna
Opinia nie została jeszcze oceniona
Łowicz - lokalny patriotyzm :-) |

pytanie j.w temacie.
odpowiedz
winiary sa dobre bo polskie :) nie no trzeba im przyznac ze mieli maly dolek a teraz znowu dobrze im wszystko idzie i oby tak dalej...
odpowiedz
ja zawsze bardzo lubilam heinza, ale moj znajomy z http://naspolke.pl/ polecil mi develeya. zalozyl specjalna norke (takie prywatne forum) do rozmow na temat naszych ulubionych potraw, naszych specjalnosci i tajemnic kulinarnych :D
odpowiedz
,
2009-05-25 01:01 jesli chodzi o sosy do makaronow to najlepsze sa uncle bens
ale obecnie zrezygnowalem ze wszystkich sloikowych sosow, i kupuje pomudory w puszce i sam robie sos jaki chce
a tych proszkowanych to w ogole nie trawie
odpowiedz
chyba tyle ile ludzi tyle smakow..gusta rozne.nie preferuje tylko jednej firmy..
odpowiedz
badz co badz sosy jenej firmy sa najlepsze moim zdaniem no bo jak inaczej to wszystko odbierac...
odpowiedz
wole juz gotowe llub polgotowe dania jak pomysl na ..
odpowiedz
:) Najlepszy sposób na szybkie pichcenie...przynajmniej moim zdaniem
odpowiedz
Łowicz - lokalny patriotyzm :-)
odpowiedz
Dzisiaj na pewno bedzie winiary, albo chinski albo cos podobnego, te mi najbardziej smakuja i calej rodzinie, czasem robie sama podobny smakowo, ale trzeba poswiecic troche czasu:)
odpowiedz
najlepsze jakie sa dla mnei czli w tym wypadku winiary...
odpowiedz
No jasne że tak :) zwłaszcza spagetti :)
odpowiedz
uncle bens :) smacznego
odpowiedz
Wole sam sobie sosik z torebeczki np winiary zrobić z dodatkiem świeżych warzywek a nie plastików ze słoika..
odpowiedz
wszystko co takie nie musi byc zdrowe i dobre ale iwnairy sie staraja jak niektorzy inni i to widac..
odpowiedz
? Przesadzasz chyba troche... Oczywiście...jak się z czymś przesadzi to może zaszkodzić...ale jak się ma umiar to nie ma prawa zaszkodzić...
odpowiedz
winiar czesto smaczne i pewne sa...
odpowiedz
nie bedzie trudno jak napisze ze tej firmy na W :)
odpowiedz
ciekaw jestem czy wszyscy wy tak zawsze tylko winiary czy to z powodu na loterie :)
odpowiedz
Ja to w sumie winiar teraz dużo mam w domu. Wcześniej też używałem...może ciut mniej ...ale szczerze to nie żałuję...
odpowiedz
Dla mnie to duże ułatwienie...zwłaszcza jak się nie ma czasu. Zawsze jakiś sosik w szafce czeka :)
odpowiedz