|
2010-03-16 10:39
Temat: (16 postów)
zakupy przez internet ??Wiecie, chciałam was zapytać o to czy zdecydowalibyście się na to, żeby kupować jedzenie przez internet?? Nie mówię tutaj o zamawianiu pizzy, ale o większych zakupach takich jak kupowanie, mąki, soków, kawy etc. Moja koleżanka, która mieszka w Warszawie robi zakupy na a.pl. Mówi, że dzięki temu może oszczędzić zarówno czas, jak i pieniądze, bo w tym sklepie można liczyć na promocje.... Zastanawiam się nad tym, jakie sklepy wy znacie sklepy, gdzie warto jest robić tego typu zakupy?? |

Wiecie, chciałam was zapytać o to czy zdecydowalibyście się na to, żeby kupować jedzenie przez internet??
Nie mówię tutaj o zamawianiu pizzy, ale o większych zakupach takich jak kupowanie, mąki, soków, kawy etc.
Moja koleżanka, która mieszka w Warszawie robi zakupy na a.pl. Mówi, że dzięki temu może oszczędzić zarówno czas, jak i pieniądze, bo w tym sklepie można liczyć na promocje....
Zastanawiam się nad tym, jakie sklepy wy znacie sklepy, gdzie warto jest robić tego typu zakupy??
odpowiedz
Hej po co stać w super długich kolejkach w hipermarketach? Po co płacić tak drogo?!Żyjemy w XXI wieku i najwygodniejsze zakupy robi się przez internet.
Znam świetny sposób na tańsze zakupy!Każde sprawdzenie ceny obniża ją o 1,o1 zł!!Czyż to nie cudowne??Sami sprawdźcie :
http://www.geloo.pl/start/21898105/index.html
Życzę udanych i tanich zakupów.
odpowiedz
Czy ktoś może polecić www.delibo.pl? Proszę o odpowiedź.
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
,
2010-05-29 02:45 Ja korzystam z usług a.pl i jestem zadowolony. Mają naprawdę szybkie przesyłki i nigdy nie zdarzyło mi się dostać coś rozwalonego czy coś takiego. Do tego mają praktycznie wszystko co można zachcieć sobie do jedzenia, plus duży wybór alkoholi:)
odpowiedz
To zależy gdzie kupujesz. Jeśli w Polsce to używam Poczty. Aby dokonywac zakupów ze Stanów Zjednoczonych od kilku miesiecy juz uzywam uslug wysylkowych www.Viaddress.com, i jestem calkiem zadowolona... Glównie uzywam ich przy zakupach na Amazon.com i Ebay.com i nie mam zadnych zastrzezen.
odpowiedz
Oferta www.kupujsamwusa.com wydaje sie bardziej atrakcyjna. Jestem bardzo zadowolony. Kiedys to nazywali sie shipsmartusa.com, chyba zmienili nazwe. Sam kupuje, wysylam na ich adres w USA, a oni wysylaj do mnie.
odpowiedz
Widzę, że walka o klienta się zaostrza :) Ciekawe, na ile Amerykanie (viaddress) są konkurencyjni cenowo i czym chcą polskiego klienta skusić :)
odpowiedz
Mało kto teraz korzysta tak naprawdę z tradycyjnych sklepów( wbrew pozorom). To strata czasu - te kolejki są po prostu upiorne , nie rozumiem ludzi, którzy dobrowolnie na cos takiego się decydują, No i ceny w stacjonarnych sklepach są dość wysokie:( Zakupy w necie są o wiele lepsze( o a.pl słyszałam bardzo dużo pochlebnych opinii)
odpowiedz