co polecacie? jakies ulubione firmy?
odpowiedz
weekend majowy za nami, pewnie większość z was grillowała, ale ciekawe czy grillowaliście ryby?? ja po raz pierwszy zasmakowałam łososia i dorsza. No po prostu zawsze rybki szły na patelnię a tu proszę potraktowalismy je na rozgrzanym grillu;) jedliście?
a tak poza tym to tez lubię firmę Almar.
odpowiedz
hej, ja z czystym sumieniem moge polecić ci/wam firmę Almar. To wiodący producent pysznego łososia, ale z tego co sprawdzałam to mają w swoim asortymencie również kabanosy z łososia!! kawiorowe perełki z łososia. ale jeszcze nie jadłam. ale te kabanosy...jedliście kiedyś z łososia? drobiowe, wieprzowe i teraz łososiowe ;) muszę spróbować:)
odpowiedz
,
2011-03-10 22:58 http://zalukaj.pl/polecony,458238/
warto zalukać,wszystkie filmy świata w jednym miejscu .
Polecam gorąco wszystkim forumowiczom wp.pl
Pozdrawiam serdecznie
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
Słyszeliście że unia europejska zaklasyfikowała ślimaka jako rybę lądową?:) Umarłam ze śmiechu. Moja ulubiona rybka to tilapia, owoce morza owszem lubię. Tylko o pandze się naczytałam ostatnio że podobno absorbuje cały syf z wody, dlatego jest toksyczną ryba.
odpowiedz
znam juz dobrze ten trik z wykladaniem z opakowania i udawaniem ze to zrobione przeze mnie (szczegolnie dlatego ze jestem facetem). na ciasta sie nie nabieraja, ale uwierzyli ze zrobilem sam salatke neptuna, haha
odpowiedz
ryby afrodyzjakami? jakos nigdy o tym nie slyszalem...
odpowiedz
,
2009-11-28 22:55 a i owszem, ja slyszalam, moze i sie sprawdza ;)
odpowiedz
Ulubione firmy rybiarskie?
Hehe, nie, nie mam ulubionych ;)
Lubie kupować w zwyczajnych sklepach rybnych, a już szczególnie tych nad samym morzem. Bo wiadomo nie ma jak świeża rybka znad morza.
odpowiedz
,
2009-11-14 21:51 pewnie, ze nie ma to jak swieza rbka z nad morza. W rybiarskich tezkupuje, ale nie chce mi sie zazwyczaj przyrządzac itp. dlatego kupne, gotowe rzeczy typu neptuna kupuje czesciej. :)
odpowiedz
,
2009-11-22 22:24 no wlasnie skoro juz jestemy przy rybach, to uwazacie ze są afrodyzjakami? a jesli nie ryby to co innego?
odpowiedz
,
2009-11-08 20:25 zgadzam się oczywiscie z poprzedniczką nie ma nic lepszego od ryb prosto z nad morza, ale niestety nie mam go pod nosem i nie moge sobie pozwolic na jedzenie takich rybek:). Chyba tylko w wakacje.
A jesli chodzi o firmy to netpuna polecam. A jaka Ty polecasz kafal41?
Oczywscie tez kupuję w rybnych i sama przyrządzam:)
odpowiedz
no wlasnie dopiero co przekonalem sie do ryb samych w sobie i szukam jakis sprawdzonych firm, stad to pytanie:) wiec na pierwszy ogien idzie neptun:)
odpowiedz