|
~wojakowy
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2009-07-14 01:09
Temat: (25 postów)
Imprezy tylko z BacardiWidziałem ostatnio konkurs na przypadkowo znalezionej stronie http://www.mojito.pl , że bacardi organizuje ci full wypas imprezkę za to, że twój filmik z imprezy gdzie piło się akurat ten rum wygra cały konkurs. Podobno na tej imprezie ma zagrać DJ Angelo Mike. Kolo wali niezła muzkę xD |

Widziałem ostatnio konkurs na przypadkowo znalezionej stronie http://www.mojito.pl , że bacardi organizuje ci full wypas imprezkę za to, że twój filmik z imprezy gdzie piło się akurat ten rum wygra cały konkurs. Podobno na tej imprezie ma zagrać DJ Angelo Mike. Kolo wali niezła muzkę xD
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
odpowiedz
jeśli dobrze rozumiem to jak wygram to mogę zorganizować imprezę gdzie alkohol będzie załatwiony jako nagroda?
odpowiedz
z tego co ja zrozumialem to nie trzeba bedzie sie o nic martwic, cala full wypas impreza jest do wygrania. alkohol to na 100% sie w to wlicza, w koncu to konkurs Bacardi;)
odpowiedz
to na wieczór kawalerski wystarczy, oby. Żeby się tylko nie okazało że to po dwie butelki dla zwycięscy :) bo się zdenerwuje ;P
odpowiedz
nie no to bylby wieczor kawalerski jak marzenie:D mysle ze bacardi ci nie poskapia;p i napewno bedzie to w jakims lepszym klubie. napisz tam ze chcesz nagrode wykorzystac na wieczor kawalerski to moze podbijesz serce jury, hehehe
odpowiedz
Mam takie pytanie bo tu znalazłem takie coś, to nie jest przypadkiem muzyka tego DJ Angelo Mike? bo tu się toczy zagorzała dyskusja, a ja próbuje rozkminić temat :)
http://www.youtube.com/watch?v=tZJ5AJkqUYw
odpowiedz
przypadkiem wpadlem na ten watek i tez mnie zainteresowal ten konkurs, tylko trzeba sie spieszyc;p
odpowiedz
pozniej nikt juz nie bedzie myslal o jakims filmiku;p albo faktycznie bedzie bardzo niecenzuralny;p ja dzis organizuje malego grila, wiec jesli deszcz nie zaskoczy to moze cos sklecimy ze znajomymi.
odpowiedz
strona niczego sobie ;) a i te drinki smaczne :)
odpowiedz
No to super!
Jak będzie jakaś większa impreza, to walne sobie filmik z bacardi w tle...oczywiśc ie sam początek imprezy kiedy jest jeszcze jakaś kultura xD
odpowiedz
tak to wlasnie jest chyba ten Angelo Mike, swietna jest ta piosenka.
odpowiedz
brzmi całkiem ciekawie a i strona jest dobrze urządzona widziałem że tam są też przepisy na drinki mojito i bacardi coke ;) no ogólnie stronka całkiem całkiem :)
odpowiedz
Właśnie! Wie może ktoś kto nagrał tę muzykę? Bo tak jakoś wpada w ucho i człowiek ma aż ochotę się pobujać...Myślę, że Angelo Mike, ale sam nie jestem pewien..
odpowiedz