Kategorie: Biznes / Praca
Forum: Twoja kariera (216 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-12-12 16:48

Temat: bezpłatne szkolenia z UP (5 postów)
autor: get_up_and_go
Liczba wpisów:
256
**
Na forum od: 2009-05-24
  zobacz wizytówkę
2010-08-10 11:44

Odp.: bezpłatne szkolenia z UP

Nie brałam w ani jednym tego typu kursie udziału, ale dzieki, że o nim piszesz.

Do tej pory słyszałam, że jesli chce się wybrac na kurs/szkolenie opłacane z Urzędu Pracy to trzeba byc zameldowanym w danym miescie. Czy tak jest faktycznie?

Jesli nie jestem z Warszawy to mogę dostać bezpłatne szkolenie np. z estetyki zębów?

odpowiedz
Sortuj według:
  • get_up_and_go *, 2010-08-06 14:11
    bezpłatne szkolenia z UP

Byłyście kiedykolwiek na jakimkolwiek szkoleniu z Urzędu Pracy które było bezpłatne?

Ja sie tym tematem zainteresowałam niedawno, gdy zobaczyłam na stronie Pro Activ, że gdy jest sie osobą bezrobotną to można dostać u nich bezpłatne szkolenie kosmetyczne.

Na jakiej zasadzie to działa? I czy można brać udział w więcej niż jednym tylko takim bezpłatnym kursie?

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:32
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 16:05
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~prettywomen4, 2010-08-18 13:35

moim zdaniem takie kursy są bardzo ważne i warto jest z nich korzystać jeśli tylko nadarza się okazja.

Bo jeśli nie pracujemy i mamy czas to czemu go nie poświęcić na ponoszenie swoich kwalifikacji.

CO od szczegółów tych kursów to ja nie jestem pewna, jak to dokładnie wygląda. Nie wiem też, czy można wziąć udział w więcej niż jednym kursie.

a jakie szkolenie kosmetyczne można zrobić ??

zgłoś do moderacji
    • houlrglassnebula **, 2010-08-10 11:44

Nie brałam w ani jednym tego typu kursie udziału, ale dzieki, że o nim piszesz.

Do tej pory słyszałam, że jesli chce się wybrac na kurs/szkolenie opłacane z Urzędu Pracy to trzeba byc zameldowanym w danym miescie. Czy tak jest faktycznie?

Jesli nie jestem z Warszawy to mogę dostać bezpłatne szkolenie np. z estetyki zębów?

zgłoś do moderacji