Kategorie: Wiadomości i media / Wiadomości, wydarzenia, polityka
Forum: Polska - polityka, gospodarka, wydarzenia (2479 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-05-07 13:57

Temat: Pytanie czy my jako Narod Polski mozemy sciagnac naszego Prezydenta ze stolka ??? (1 post)
autor: Natashq
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2008-10-16
  zobacz wizytówkę
2008-10-16 22:01 Temat: (1 post)

Pytanie czy my jako Narod Polski mozemy sciagnac naszego Prezydenta ze stolka ???

Witam wszystkich,

Ja osobiscie mam juz dosc czytania w gazetach co tym razem Bracia Kaczynscy zrobili, zwlaszcza jak pisza o tym w gazetach za granica i ludzie oraz ich rzady smieja sie z Naszego Narodu i naszego Prezydenta i Rzadu RP. Dla mnie Prezydent - to osoba ktora reprezentuje nasz kraj, jest odpowiedzialny i wywazony. Niestety nasz Prezydent wiecznie ze swoim braciszkiem roba szopke, zgrywaja "pajacow", sa nie odpowiedzialni, nierozsadni, niepowazni. Jak Prezydent moze toczyc walke z Premierem ??? Przeciez to bzdura moga sie nie tolerowac ale prywatnie a nie publicznie. Dlaczego jego kaprysy maja kosztowac Polske. Ja nie mowie tu o 100 zl, tylko o 300.0000 dkk za przelot po to by byc ok 11 min ??? TO JEST KPINA I MARNOTRAWIENIE PIENIEDZY!!!!! Za takie pieniadze moznaby bylo polepszyc stan szkol w Polsce badz tez Uniwersytetwow i innych placowek. Ok wiem ze dala to telewizja ale na kaprys udowodnienia Tuskowi ze on tez bedzie na zjezdzie ???? Nie wiem czy ten czlowiek nie ma rozumu ??? Niby wyksztalcony czlowiek myslacy a robi takie sceny !!!! Wlasnie przez takich ludzi jak on ten kraj upada. Teraz drogie babcie podziekujecie jemu ze wasze wnuki sa za granica i ze sa tania sila robocza , czesto wykorzystywana i traktowana z pogarda. Ja osobiscie mam dosc czytania i sluchania jak inni sie nasmiewaja z Nas Polakow ze nas reprezentuje cytuje " pajac " wiec jakimi my musimy byc pajacami skoro go wybralismy. Tak moi drodzy tak o nas mysla ludzie z innych krajow i ja to niestety osobiscie slyszalam i bylo mi przykro. Dlatego ja sie pytam czy istnieje mozliwosc zdjecia Pana Prezydenta Kaczynskiego z jego stolka ???? Bo jezeli tak to po co mamy sie meczyc 2 lata - to sa 2 lata naszych kosztow, naszych upokorzen i naszych pieniedzy. Ten czlowiek nas zniszczy. A tekst Panie Prezydencie "jak nie jestes z nami to jestes przeciwko nam " to czysta dyktatura. wynika z tego ze ja jestem przeciwko tylko Prezydentowi a nie Polsce jak on sadzi. Jestem za Polska Kocham swoj kraj i chce w nim normalnie zyc dlatego zglaszam sie do Narodu Polskiego bo ja jako jednostka jestem nic nie warta ale My jako Narod mamy duzo do powiedzenia i mozemy razem zakonczyc te szopke !!!!! Dowodow na niewlasciwe dysponowanie pieniedzmi oraz niepowazne zachowanie badz tez arogancje itp. jest bardzo duzo !!!!!

odpowiedz
Sortuj według:
W tym temacie nie ma jeszcze postów. Masz okazję by Twój głos pojawił się tutaj jako pierwszy! Nie czekaj - dodaj swoją odpowiedź!