|
~piotr100k
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2009-09-16 15:20
Temat: (1 post)
firma ubezpieczeniowa WartaKochani ludzie.Uważajcie na przedstawicieli firmy warta!Nie dotrzymują tego co obiecują!Rzecz dotyczy filii warty w Łodzi pod adresem Piotrkowska234/236.Umarła mi Mama.Po pogrzebie zgłosiłem roszczenie.Ale najpierw zadzwoniłem do tej firmy z pytaniem: jakie dokumenty mam przedłożyć.Dostałem odpowiedź taką że : dowód osobisty i akt zgonu.No i takie przywiozłem.!Pani która mnie obsługiwała była bardzo zła, bo nie miałem z sobą polisy> Na moją dygresję że dzwoniłem i pytałem , łaskawie klepnęła w klawiatkę kompa. Przyjęła wniosek ( był to czwartek) i odpowiedziała że jeszcze dziś to puści.Mija parę dni i nici.No to ja wiedząc że tak jest to lecę do goscia od pomnków. Umawiam się. Mija koniec tygodnia . Idę w poniedziałek do banu. Kady brak.!!!!!!!!!W skrzynce pocztowej mam pismo z tej firmy z esprawa zostala zalatwiona .No to dzwonię do Warty.Pani która mnie obslugiwała nawija ze ona ma zgodnie z ustawą 30 dni na wyplacenia odszkodowania.To pytam po co mi obiecywała ż to nadstąpi natychmiast . Odpowiada że to szef coś przeoczył?. To dzwonię do szwefa.Facet slucha co mam do powiedzenia i każe chwilkę poczekać.( telefony musza mieć dobre bo slyszę....:co powiedzialas te,mu facetowi teraz on ma do mnie pretensję ) Zenada Wynik taki że zapożyczyłem się u znajomych by zaplacic facetowi o nagrobków!.Nie ufajcie ludziom z tego biora |